Десси мерси и ти пожелавам в най-скоро време и ти да се похвалиш с втора бременност

Ави привет и да знаеш възхищавам ти се и на сладките ти малки мъже, мисля че ти беше първата септемврийска бремелинка с второ бебче
Като те чета и ми вдъхваш увереност.Абе имам един такъв въпрос ... мамите които са имали или са с втора бременност ... моят корем е огромен за моят втори месец, миналия път бях с подобен корем чак края на третия, сега вече немога да си закопчавам нормалните дрехи и ми стягат и много наедрях като цяло, а бях напълно възстановила след предишната бременност
Та наблюдавали ли сте и при вас подобно явление с втората бременност???А ако знаете само как ми е лошо
постоянно ми се гади вече втори ден и съм без грам сили, а София си иска своето, а старият ни режим ми идва нанагорно и домашните задължения
добре че мъж ми колкото и да е изморен, момага миличкия. Май така беше и предния път ама нали тогава само за себе си се грижих, а и всички други, а сега ... но помня че минава та ще потърпя
ОХХХ сори че се оплаках ама вие знаете как е 
Айде мили дами аз се запътвам към леглото и на вас лека нощ
, абе по-добре малката да се е аклиматизирала към градината, че да не я мислиш и нея, а и да си е изградила така популарния градински имунитет към върлуващите там вируси, за да не ти боледува в тандем с бебето. /На Джинджи и се разказа играта от хреми и т.н. покрай Спаси/ 
Ако единия е спокоен, другия реве, един заспи, друг се буди. Дърпат се, бутат се ... даже се и удрят. Виктор се е научил да се бие преди да е проходил 

в рая.......
за срещата.
Аз и без това на моите роднини с първото дете ги респектирах яко с препоръките си
радвам се да чуя че има и други такива мами като мен ... аз на моменти се чувствах даже малко зла ... въпреки че съм безумно деликатен човек, но за детето ми ... мога да стана и звяр!
полудях ... е сдържах се ... подишах дълбоко 10 мин. след което и казах, че никой освен мен и баща и няма право да и посяга и да преценява дали ситуацията заслужава такова отношение ... а аз самата никога не бях го правила 
дано и малко пауър да ми дойде
Ей,сега се прибираме-бяхме на сватби,на различни тържества и аз се чувствам малко изморена
само на снимката се изпотявам 
Снимка пред строя и потупване по рамото.