Отговори
# 270
  • София
Привет!

Оживено е тук. Ева, лека бременност  bouquet
Марлелка, пак сериали около вас. Дано оправите бързо колата.
Венуш, не можемм да се видим от пътуване. Как беше в Чешко, пи ли бира?
Аз бях командировка на Варна, морето...Току що се връщам, милото ми момиченце пораснало за 1 седмица. Купих и едни матр'ошки, голяма  игра пада, сега ги къпе.
Рени, при вас е купон както винаги.
Чочи, супер е, че Яни така харесва детската.

Хайде, до скоро.

# 271
Топър фечер, момичета!
Бяхме днес с децата на Витоша и беше меко казано чудесно!
Марлелка, съжалявам за случките! Важното е, че сте живи и здрави! (като изключим сополките, но пожелаваме бързо да минат).
Вени, харесва ми в Чешко. От 100 години не съм ходила - време е вече! Разбирам те за липсата на Иги (Базел за Вики също) и планирам раздяла с нашите юнаци за 8 дни. Ще ми липсват, но да цитирам Стес - "и аз съм хора все пак!"
Рени, дано Бобо се преодолее скоро! Поздравления за Ичи!

Аз съм безотговорната, непубликувала снимките от последните ни две срещи, но тъка на няколко стана в момента и не съм стигнала до тях - още са в апарата. За сметка на това, обявявам тържествено, че следващата ни среща ще е в ресторант "Ритон" на ул. "Хубча" в квартал "Красно село, в сряда, 20 май, в 16 часа. Надявам се пак да се съберем повечко. Взимайте дечицата от ДГ и идвайте всички!

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 20:56 от Ави

# 272
...Омни - дали вече нямаме новини?!? newsm78
халоу! тук съм мацки, наминавам съвсем за кратко. не успях да даойда за срещата в четвъртък, но напследък имам много ангажименти.
тук бих цитирала mama_meggie "като съм свободна имам далеч повече работи за вършене..." ами именно!
Очаквах след като изляза по майчинство и преди да се е появил новия член на семейството ни да съм по-свободна, но уви!

Новините при нас накратко:
Марти тръгна на градина миналата седмица. С много добри впечатления е от лелите, госпожите и децата там. Не плаче, но не съм я оставяла да спи следобеда. Говори много, разказва приказки на децата, дори успокоява по-маките 'спокойно, мама ще дойде да те вземе, не плачи. мама винаги се връща и взима детето...' Подготвях е психически месец преди да я пусна и смятам че добре се справихме (и двете Wink).

Важно за мен бе да свикне с промяната в ежедневието преди появата на беб. Дали се е получило - ще видим.

Нашето телче, май близне ще да е...Изместиха ми термина с около седмица, бебчо е мъничък вероятно поради силните контракции, с които се борих последните месеци /полежах месец за задържане/ В очакване сме вече, въпреки че според док ще се видим и следващата седмица. Планираме нормално раждане /предизвикано/, както първия път,  като засега датата е въпрос на доуточнение. 

Правихме го за телче, като тати, но най-важно е да сме живи и здарави  Praynig

Чета ви и съм 'в час' със случващото се. За сряда ще се опитам да дойда на срещичката. доскоро!

Специални поздрави на Арен, Сашко и порасналия му брат Дани, Спаси и Джинджи (така и не съм я виждала все още тази принцеса), Лаци, Бобо и Ичи, Иги, Вики ... и отсналите бременелки   Heart Eyes

Доскоро! Hug

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 23:48 от omnipresent

# 273
Здравейте, момичета!  bouquet

Незнам дали има смисъл да описвам, колко много съжалявам за отменения концерт. Cry Толкова време се гласихме, такава стройна организация спретнахме, накрая за нищо. С такова нетърпение чаках 18-ти, когато за няколко дена просто да се върна назад във времето, без мъж, без деца, без ангажименти, само музика, приятели и бира... Heart Eyes Дано скоро имам възможност да ми се случи, сякаш за да си повярвам, че свободата в мислите и младежкия плам не са умрели в мен безвъзвратно. И тъй като и без това съм си взела цяла седмица отпуска, не ми остава нищо друго, освен да я посветя на най-голямата и най-прекрасната промяна в живота ми. Вчера най-после я заведах на куклен театър и трябва да ви кажа, че останах очарована. Толкова приятно, забавно и интересно представление не вярвах, че може да се прави за деца. Йоана гледаше в захлас през цялото време и като излязахме от театъра разказваше на случайни непознати впечатления. Днес бяхме на обиколка из странджанските села с нашите да си търсят къща. Селска къща. От толкова търсене най-накрая намерихме една, която е просто прекрасна. Точно за такава съм си мечтала винаги. С огромен двор, пълен с цветя и място за игра, с механата с камината, с верандата за следобедното кафе....Страхотна. Нямам търпение да се сключи сделката и да действаме по довършителни работи. Йоана се разрева, като си тръгвахме и каза "Мамо айде да живеем тука двамата с тебеееее". През седмицата планувам да отидем заедно с една приятелка за няколко дена с децата някъде. Аз нали вече съм шофьорка, разстоянията не са ми пречка. Това около нас...

omnipresent - весело и незабравимо посрещане на новия член на семейството. То верно не останало...
Ави - пожелавам ти приятни и спокойни 8 дена "отпуск". Абсолютно човек има нужда да се отдели за малко от ежедневието, за да погледне отстрани и да оцени още повече плюсовете и да забрави минусите! Hug
Марлела - няма да се притесняваш. Всичко ще се нареди и подреди и ще бъде даже по-хубаво от преди...и до Индиана ще отидите, ако пък не - догодина, що да не.  Grinning
Rени - може би някаква психологична преграда го спира сладък Бобо. Ама щом кара колело със сигурност скоро ще зарита топката. Дано е по-скоро! Peace
Chochy - да изпейш една песен и от мен на концерта... Party
Ставам, че бонбонка се събуди, готова за подвизи!
 Hug

# 274
Приветки... все чета и все не се наканвам.
ние не дойдохме на отминалата среща поради внезапно вдигнатата от Спаси температура от 39 градуса, които миналия ден достигнаха внушителните 40 без малко. Няма да влизам в подробности. Много мъчно ми беше... Важното е, че вече е по-добре и че успях да опазя Верджиния. Иначе програата ни е пълна  - рождени дни, годишнини, празненства... Даже има вероятност в сряда пак да сме на събитие, но ако мога ще отложа, за да ви видя вас  Heart Eyes

Фиб, страхотно е това с къщата... Да, Йоничка е наясно, че животът в къща е наистина много по-пълноценен и затова иска да остане там. Стискам палци за безпроблемна сделка и чакаме снимки като я стегнете.
Омни, с теб сме. И аз ти пожелавам леко и приятно раждане! моята мома също беше по-малка. Оказа се, че е по-къса пъпната връв. Роди се 2 550, а ето я сега:... нещо качването на снимки не се получава в момента и ще пробвям пак по-късно
Поздравления за успешната адаптация на каката!
Ави, пожелавам ти сбъдване на мечтаното пътуване.  "Търпението е капанът, в който щракват сбъднати мечтите" Дочака си го  Heart Eyes
Рени, страхотни футболисти  Heart Eyes Браво на Бобо за колелото. И Спаси кара вче голямо с помощни колела, но от време на време се мята на триколката си с която маневрира напред-назад и не се уморява толкова.
Марлелита, в страхотен филм си влязла  Hug Дано  поне Мария е здрава и гледането от американката да й се отрази по-добре от градината. Поздравления за поредното ниво по английски. Предвиждам страхотна кариера д анаправиш там  Hug

# 275
bazel, честит рожден ден! Каквото си поискаш, считай че съм ти го пожелала! Simple Smile

Докато се размразява месото (ще готвя демек), да драсна два реда овреме, че по-добре с малки суми, но редовно!  Mr. Green

ири, програмата е запълнена.  Simple Smile Сигурно и денис по таз' причина не се вясва. Все така да се радвате! Благодаря за подкрепата и поздравленията, имам нужда, че пак ме стегна шапката.  Sad

Фиби, супер звучи тази къщичка.  Grinning Купувайте без да се замисляте. Моят любим купи така по времето, когато се запознахме една къщичка с дворче, градинка, борове, лятна кухня, плевня (представи си), рекичка до плевнята... в едно старопланинско селце, в което МТел дори обхват нямат. С такова нетърпение чаках Мими да тича по двора, но живота е това, което се случва, докато правим планове за него, нали?  Confused Да се похвалиш в най-скоро време. Страхотно е! За концерта не съжалявай, ще дойдат пак, сигурна съм! Simple Smile Накупихме подаръци за Индиана, освободихме дни, приятелите също, стискайте палци тази година да е! Laughing

Ави, и ти си хора, естествено!  Laughing Да си прекарате времето много хубаво!  Hug

omnipresent, не остана, стискам палци! Simple Smile

За протокола - колата е на моргата вече, ремонта щеше да излезе златен. Ще се купува отново кола, оф.
Вчера моя мил съпруг ми се обажда и ми казва "Май пукнах ребро." Пак ми избиха херпеси, за втори път в живота ми. Паднал нашия и така се натъртил, че едва диша. Естествено не отиде на лекар, ми пак на работа. Пак да изофкам.
Дребното го изпускаме вече - ей сега я слушам как наредила играчките и им казва "Сит даун и пей Ей Би Си", после си реди трайенгъл в магнитната книжка... Българския започна да го изоставя за два месеца и половина. Но определено английския е по-лесен.  ooooh!

Бягам, че трябва да се яде.
Останете със здраве!  Hug

# 276
Здравейте мацки.
Ние се позагубихме но ви четем редовно.
Базел ЧРД Пожелаваме ти много хубави моменти и приятели, с който да се радваш на тях.
Аз минавам само за да ви се похваля с новият член на семейството ни-едно сладко бебе чаучау.Казва се Хера и е невероятно малко пухкаво мече. Heart Eyes С Ванеса си допаднаха и само се търсят,като тя от своя страна не я мачка,скубе,дърпа и само ни прави забележка че бебето спи Rolling Eyes
Юе се включа по късно пак,заюото пиша от един малук лаптоп и ми е страшно неудобно
Хубав ден

# 277
обещаните снимки!

базел, честит твой ден   bouquet Heart Eyes

# 278
Привет мацки,

Ирини страхотен бонбон е твоята малка Джинджи  Heart Eyes
И бързо оздравяване на Спаси!
Мила честито ви бебе кученце .. много са сладки, но как ще го опазите от "каката" незнам  Party сигурно е голям купон в къщи
Марлела има такива моменти в живота и макар да ни се струва, че неприятностите са без край, мисли си за тях като за по-малкото зло и просто вярвай че всичко ще отмине, само да сте живи и здрави и мъжа ти бързо да се възстановява и да се измъкне от тази "верижка"  Hug за теб
Фиби страхотно звъчи тази къщичка ... рамантика ... как си мечтая в момента за едно такова местенце на усамотение, спокойствие и природа  Grinning
Ави лека и приятна почивка .... заслужаваш си я
Омни леко раждане и чакаме добри новини   bouquet

Аз днес съм леко тъжна и обеспокоена, но надявам се всичко да е наред .... бремелиснки грижи, като се събуди Софи, ще отида доки да ме види ... стискайте ми палци  Praynig

Софи тия дни е доста странна, лесно се вкисва, капризна е, плаче, снощи даже ми изкара акъла с едни оплаквания, че я боли коремчето, полсе пък сънува лоши сънища или зъбите пак я мъчат  ooooh! та рева и се успокоявахме дълго ... Thinking абе има такива периоди ама ще минат,

ОО Базел Честит рожден ден !!! Много здраве, щастие и любов  newsm51
Айте чао и до скоро  Hug

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 16:00 от Eva78

# 279
Ирини - много са сладки снимчиците! Да ти е жива и здрава Джинджи!

Омнипресент - леко и безпроблемно раждане!

При нас нещата вървят доста динамично. Таткото взе Георги от Детска градина и на следващия ден целия се изрина с шарка. Оказа се, че е Варицела. Вероятно не я е карал като малък. На Георги за сега му няма нищо. Само предишните пъпчици - оказа се, че е алергичен към буболечки, насекоми, домашни акари. Лекуваме се за сега успешно, пък да видим какво ще излезне. Незнам дали сега няма да прихване и Варицелата от татко си.

Аз съм я карала на 5 години. Възможно ли е детето да е придобил моя имунитет към Варицелата?

# 280
Здравейте!

Деси, мисля, че не е възможно да придобие имунитет Георги от теб. Варицелата трябва да се преболедува, за да се придобие имунитет. Не се шашкай, може би е по-добре да мине и това и да не го мислиш вече. Аз лично не бих имала против Иги да се зарази и да забравим вече за таз варицела.

Базел, ЧРД на патерици. Бъди много щастлива и обичана, а Вики само да те радва!

Мила, честит нов член на семейството! Сигурно е много сладка малка рунтава топка. Обожавам чаучау.

Ири, много е хубава твойта бебка. Нацелувай я много от нас. Heart Eyes Hug

Ева, моля се всичко при теб да е наред.  Praynig  bouquet

# 281
ДУ!
Мерсаж за комплиментите за Little G!

деси, не мож да си му предала имунитет. А варицелата не се проявява толкова бързо. Мъжът ти я е хванал поне 5 дни преди появата на обрива. Н този смисъл очаквай ако малкият се е заразил, пъпките и температурата да избият по-късно. Това, че ти си я карала е супр, предвид опитите за второ бебче. /нали знаеш, че е много опасно за плода, когато майката е болна от шарка/
Ева, вчера цял ден съм те мислила. Кажи как мина прегледа  Praynig Praynig Praynig Нали всичко е наред?!? С теб съм.
Мила, честит космат бебок. И... кураж  Tired Прекрасно нещо е кучето, особено за децата, но е страшен ангажимент. Ние хем сме в къща ,но първата година на Бо /както го нарича Спаси/ докато бях бременна на моменти направо го намразих - така да нямах сили и желание да го чистя, разхождам, обучавам... Добре че е мъжът ми.  Heart Eyes А  му взехме и учител, заради което сега мога спокойно да отида навсякъде с малкия немирник, без да се притеснявам, че ще направи куп поразии... Мисълта ми е, че си е радост, но е страшен ангажимент и ... връзване. Вече при всяко пътуване ще трябва да се съобразяваш.
Вчера брат ми имаше РД и с дечурлигата откарахме до 100 часа. Беше много готино. Спаси вече е добре и днес е за сефте на градина. Вярвам, че ще му дойде добре и разнообразно.

# 282
Привет момичета  Hug

В групата на ФИлип има варицела, миналата седмица половината от децата липсваха, а тази седмица много от тях са отново на у-ще обсипани от остатъчни пъпки. Чакам вклЮчване...  #Crazy
Иначе съм много доволна от училището, а Филип още повече. Ходи с огромен интерес, защото всеки ден правят нещо нови и различно , например:
-рисуване с ръце, топват ръцете в боя, завъртат върху листа и рисуват цветя, после дръжки с пръсти... дойде омазан и по косата , но доволен от пълноценния ден;
-за деня на майката ми подари дървена гривна с пластини, лично оцветена от него
-вчера донесе разсад слънчогледи, няколко стръка, които преди врема са засяли семки
-сряда- спортен полуден-у-щата и градините в цела Белгия в сряда са до обяд и е ден за спорт
-в петък може да се носят от вкъщи колелета, тротинетки, триколки, бутащи колички и е ден за игра навън ..

Сега стягаме рожден ден на Виктор .. голямото ми пораснало дете, прави първи крачки, пуска се вече да ходи сам, прави 3 стъпки и пада по дупе... Докато Филип е на у-ще и няма кой да го бута... Говори смислено: Бау-бау, папа, мама, бал, ААААам  Blush Яде с огрооомен апетит, но не бебешка храна, а храната на бати. Давам на двамата 2 купички с нарязани на парченца банани. Филип още не е започнал, докато Виктор си изяжда бързо неговата и се премества на тази на бати.

Марлелка, Филип е на тоалетна под график, няма пропуск, ама как за цвят, поне веднъж не си каза с думи. Иначе ако е у дома и му се пишка, почва да си пристисква краката и да крачи нервно... но не казва...

Ави, Ще плажувате ли някъде?

Леко раждане на Омни  Praynig

# 283
Приветки,

Благодаря ви мили момичета, че сте ме мислили  Hug

Слава Богу всичко за сега е нормално, ембриончето е с термин 2 Януари, а плодното сакче с термин 30 Дек  Crazy пък каквото излезе само да ни е живо и здраво  Grinning  Praynig
Вчера направо ни разтопи сърцата с мъжа ми като му чухме как тупка неговото сърчице ... у на мама юначето  Heart Eyes  Не съм вярвала, че и втория път вълнението ще е толкова голямо  Party

Много прегрътки на малките ви и по големите сладурковци и до скоро,

Багам, че съм на работа и ме зове, после пак ще пиша  Hug

# 284
  • София
Приветки!

Мерси за поздравите, много мило ми стана Hug Вечерта прекарахме само с мъжа ми като младоженци.

Да ви кажа, че върлува скарлатина, един колега и детето му е болно, и в една градина в Младост1.

Марлелка, ние макар, че сме си в БГ, българския ни е мнооого назад в сравнение с английския. А пък какво остава в Америката. Горе главата и не се давай на мрачни мисли.
Омни, леко раждане.
Ева, радвай се спокойно на коремчето.
Ирини, литъл Джи е станала дундичка от 2550гр. Браво на нея.
МарияФ, сигурно е много приятно, детето да има голям апетит. Аз това го виждам рядко. Е, онази вечер го видях, не беше яла 7-8 часа, та омете 2 паници с'омга с картофи и доста ягоди.

До скоро.

Общи условия

Активация на акаунт