Отговори
# 180
Честит Рожден Ден, Дани! Бъди най - вече здраво, много щастливо и палаво дете  Hug Поздрави и за мама Ави   bouquet

# 181
Честит празник на мама Ави и прекрасното и малко момче Дани!!! Пожелавам с батк ому да бъдат истински приятели на мама, много да я обичат и обгрижват! Весело изкарване!
МарияФ, не те намерих на снимката, ама след 2 бременности вече съм недоскив  Wink Страшно се радвам за Филип и бърата му адаптация с училище. Ти как се чувстваш - супер е да имаш повечко време, нали?  Hug
РениSad как стана тази беля? Горкият палав Бобо.Бързо да минава този половин месец!

Спаси изкара един ужасен вирус. Първо мислихме, че е преял с яйца, защото стартира с повръщане, но продължи с разстройство, температура и в крайна сметка скоропостижно възстановяване. Все пак тези дни е в изолатор при баба си заради Джи и респективно не е на градина. Дано не е забравил колко хубаво е там  Wink

# 182
ехооо

Едно бързо ЧРД на малък Дани   bouquet и за майка му   bouquet

Благодаря ви  Hug Ще разказвам, за сега ми е трудно да се задържам за повече от мин пред РС-то

Heart Eyes

# 183
Честит рожден ден на Дани,
хей кога се роди , кога стана на 1 годинка... Ави, весел празник на цялото семейство... Дай някоя идейка за подарък, че Виктор все на бати подаръците ползва...  Hug

Ирини, как не ме виждаш?  newsm78 Не съм на тревата, а на централните трибуни в средата ляво  Shocked Гледай добре  Wink Няма как да ме сбъркаш ...
Майтапа на страна, в залата имаше 15 000 душ, скачащи, танцуващи, шоооооу

Филипчо днес е по-добре, става от леглото, играе. Пие си лекарствата, ще се оправи. Но вчера и през нощта беше ад, така се задъхва и става през 5 мин за да се изкашля и поеме дух. А аз чаках и броях вдишванията и издишванията му цяла  нощ Sad

# 184
  • Пловдив
ЧЕСТИТА 1-ВА ГОДИНКА на ДАНИ!!!

# 185
Мила Ави, в последните минути на този днес дъждовен, но преди година много слънчев , светъл ден искам да пожелая на вече порсналото ... така неусетно (за нас) момче, да бъде здраво и весело, много щастливо и взима с пълни шепи от живота и да ви дарява (баби, дядовци, родители и братя... може и сестри) с много поводи за гордост .. много любов, много непомнорими (хубави) момени и да изживеете заедно хармония и щастие във вашето прекрасно семейство! Много целувки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Рени, ужасно съжалявам да Бобо, сигурно е много мъчително за дете в тази възраст да е с гипс.. дано бързо да се оправи
Ирини, жалко и за Спаси , че се разболял, но ще те успокоя поне за плуването и тая седмица пропускаме... басейно още е в ремонт...бързо оздравяване
Ние бяхме в Гърция на Великден, доста непредвидено, ходихме на църква там, ядохме им агнетата (бая овце) и салата великденска с октоподи.. хехех, леко развалени яйца и много нерви... Лаци беше в постоянен екшън и бельосване с една негова приятелка.. целия хотел ги научи... ама ко да праш.... деца.. върнахме се на самия великден и така поядохме свесно, два дни по нашенски и разбрахме, не че не си знаехме, че нашто си е нашто...
Бързам да пусна поста , че стана утре...хехех
Много здраве и къмет за всички ... по повод Великден .. и не само
Целувки

# 186
Мили Дани и мамче АВи, голямо честито за годинката  bouquet  bouquet  bouquet

Здрае с късмет , шастие с успех и нежност с обич голяма да е разост за Саши.  тати и мама Hug Ави, сега смело напред към големия живот с ходищи дечица да върви по водица!!!

Чакам отзиви за подаръците и купона Grinning

Хубава вечер Heart Eyes

# 187
Добро ранно утро, момичета!

Благодаря ви от сърце за прекрасните пожелания! Дани вече подгони втората си годинка! Празникът нямаше да е същия без вас!   bouquet Събрахме цялата рода, получи се весело. Мама се докара с нова френска рокля  Wink и въобще дъждът не попречи ни най-малко на настроението ни. Тортата беше от Баба гурме и беше превъзходна. Троха не остана.

За подаръците - основно автопарк - лично подбран от мен - автовоз, багер, полицейска кола, камиони, подходящи за Дани и в перспектива и първи комплект Лего. Реших, че ще "инвестирам" солидно в Лего - все пак с две момчета. Сашко не остави Дани даже да си пипне подаръците - набързо ги разопакова и даже не му подари своя подарък - разкъса опаковката набързо.

Събуди се домочадието! Хубав ден!

П.П. Мария, бързо да оздравее Филип. Когато му е трудно да диша, повдигай горната част на леглото.

# 188
Между другото сложих малко снимки на детската. Първия ден много треперих, защото Мишо скачаше прав на горното легло. Кузманка, ти ли питаше как се разбират кой да е горе, ами първите 2 дни се караха.
Много е хубава със здраве да си я ползвате  Hug

# 189
Доника от 2-ри до 6-ти май, мисля, че бях объкала, ама тогава ще сме, те нали се падат 6 почивни дни по Гергъовден... тогава ще ходим. Peace

# 190
  • София
Доника от 2-ри до 6-ти май, мисля, че бях объкала, ама тогава ще сме, те нали се падат 6 почивни дни по Гергъовден... тогава ще ходим. Peace
Договорихме се Laughing Само и Мартин да почива, че при неговите смени почивните дни не важат Sad

# 191
Доничка, прати ми на лични мобилния си, аз ще ти призвъня да си запишеш моя... Wink

# 192
ави, искаме снимки!

амаретка, иска ми парола албумецът

# 193
Iri,syshtata e be dusha, sory che vi mycha s taq parola. nqkoj da mi prati parolata na obshtiq album, da sloja neq.

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 14:06 от Amaretto

# 194
Iri,syshtata e be dusha, sory che vi mycha s taq parola. nqkoj da mi prati parolata na obshtiq album, da sloja neq.
ми аз съм я забравила
както съм забравила юзър-а и паролата на септемврийския ни албум...  Embarassed някой да ми ги прати, плийз  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт