Благовещение и Освобождение - 20 пъти празнично настроение от ЕЛАДА

• 18 762
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
Хипатия,
много ти благодаря за експресния отговор.
Не съм напуснала семейното жилище, макар че съпругът ми се опитва да ме принуди да го направя. От два месеца не поема никакъв финансов ангажимент към нас и работя 3 дни седмично (не с договор), за да се издържаме. Отделно постоянно взема от оскъдните ни средства, а своята заплата харчи неизвестно къде.
Опитвам се да намеря линк с повече инфо... Днес най-вероятно ще посетя адвокат, но не мога да му имам пълно доверие, ако не проуча въпроса предварително.
Още веднъж ти благодаря! Целувки!

# 211
  • София
А добър ден комшийски мами. Рекох така да намина да ви видя как сте що сте.

Първо да не забравя да честитя на мама и татко малката Анна Мария. Бог да благоволи, момиченцето да стане най-красивата мома и да я дарува с много здраве и благополучие. На мама пожелавам щастливо майчинство, а на таткото поздравления за майсторлъка (тука у наше село се дума, че се искало голям майсторлък нали да ... ъъъъ ... такова ... да си татко на момиче де - не смея така да го кажа направо, че нали има дами тука).

Та така и така съм тука да попитам още ли биете мъжете си с едни такива цветчета (май бяха бели карамфили) по таверните или вече сте станали по-кротки.  newsm62

# 212
Bela,
Не напускай жилището. Не оставяй детето при него. В съда могат да го изтълкуват като изоставяне на непълнолетно дете и загубваш род. права. Знам няколко такива случаи. Без майтап.

Консултирай се с адвокат.

Пиши какво е станало.... И ще помагаме с каквото можем... Кураж.... Hug

# 213
Благодаря за подкрепата,  veselinap! Куражът ми е дефицитен напоследък, но се опитвам да се стегна... Simple Smile
Не съм си помисляла да оставя детето при него или където и да е другаде.  Да изгубя родителските права е последното, което той иска...Няма никакво намерение да се грижи за малката. По принуда стои три дни вкъщи, докато аз работя. В останалите липсва, дори не се обажда да попита как е тя.  Sad

# 214
Предложи му варианта "развод по взаимно съгласие"... Бърза процедура.
Мисля, че по закон мин издръжка за дете е 200 евро. (детето е законно признато и вписано в неговата οικ. μερίδα). Ако майката не работи или доходите са й ниски, мисля, че също може да се бори за издръжка. Но, разбира се всичко това трябва да потвърди адвокат.
Ако жилището е негово, виж какви права имаш и дали можеш да живееш в него, докато детето стане пълнолетно. А той да иде другаде...
Сериозно, питай всичко адвокат, печен в бракоразводните дела.
Пиши в кой град си...

# 215
Bela_27 кураж,пиши как се развиват нещата,какво казва адвоката.
дядо хаджия  добре сме,благодаря,че попита LaughingОще не сме се кротнали Party
Ние голямопразнуване му направихме,Йоана беше скоро рожденничка,гостита,после една еднодневна ексурзиика до Навплио,днес втори тур гости.Като циганска свадба стана,3 дена празнуваме Joy
такузи как сте?

# 216
  • Някъде там...
Добър ден мили мами  Hug
Не ми се иска да пускам цяла тема в Туристическия подфорум за това реших първо да отпарвя запитването си към вас.
Надявам се,че някоя от вас знае колко струва билета за ферибота Родос-Санторини,Атина-Родос на човек двупосочен и също колко дълго е пътуването от място до място.
Много се извинявам за натрапването и ви пожелавам лек ден   bouquet

# 217
Можеш да провериш за цени и направиш резервация ето тук:
http://www.bluestarferries.com/ENGLISH/defaultmain.htm
Също и тук, но тези не плават до Родос:
http://www.hellenicseaways.gr/index.asp?a_id=209
Може да има и други компании.

# 218
Белла, ако си в Солун, мога да се опитам да ти помогна с препоръки за адвокат. А сега се сещам , че мога, ако си и в Закинтос....

# 219
Успех в четвъртък на Евровизията  Peace
Ще гласувам за гръцката песен, вие подкрепете норвежката  Wink Hug

# 220
А нашата, българската, изпадна уви. Днес сутринта чух един коментар по радиото: "А имаше една певица, от България ли беше, като се почна и си викам: кога ще свърши, кога ще свърши..." hahaha Първо се поядосах, после ми стана смешно, защото явно не са различили женския от мъжкия глас (мъжкия много условно казано).

# 221
А нашата, българската, изпадна уви. Днес сутринта чух един коментар по радиото: "А имаше една певица, от България ли беше, като се почна и си викам: кога ще свърши, кога ще свърши..." hahaha Първо се поядосах, после ми стана смешно, защото явно не са различили женския от мъжкия глас (мъжкия много условно казано).

Е, ти не ги ли знаеш гърците, по-хубаво от тяхното нЕма. Като шопите, по-дълбоко от Искъра нЕма... Mr. Green

# 222

Е, ти не ги ли знаеш гърците, по-хубаво от тяхното нЕма. Като шопите, по-дълбоко от Искъра нЕма... Mr. Green

Преди 2 години съм в офиса на едни одитори в Кипър, Никос от Солун слуша "Вода" на Елица и Стоян без да знае какво е това, и невъзмутимо отвръща: "Тази е гъркиня"  Joy Joy Joy

След това каза, че дори веднага би се оженил за нея, ама другите го сръчкаха, че само него чака тя на опашката  hahaha После успях да му взема автограф  Wink

# 223
а аз да си призная изобщо не харесвам Сакис.
Трябва да съм извратена Simple Smile

Нашата песен е много хубава, но е за слушане, не за гледане.
Шоуто им беше много нелепо и трябваше само Красимир да пее.
Снощи през повечето време пя момичето, не знам как се казва.

Аз , ако гласувам ще гласувам за Норвегия.
Единствената песен, чиято мелодия съм запомнила и която като я чуя ме кара да се заслушам и да спра да правя това , което правя в момента:)

# 224
а аз да си призная изобщо не харесвам Сакис.
Трябва да съм извратена Simple Smile

Joy Joy Joy Мъжът ми вече почти 4 години ме подиграва по захласнатостта ми по Сакис, като ревнивите упреци преминаха през различни етапи  Laughing Добре, че вече не сме на вълна нелепа ревност, ами шеги  Sunglasses

Преди няколко седмици гледаме Музички Идол  Wink и виждаме Сакис прави промоция на евро песничката  Laughing Мъжът ми се учуди как не съм забегнала там да му нося цветя в краката  Grinning

Но върхът беше онзи ден, получавам на пощата имейл с прикачени снимки на "Най-красивия мъж на света" (Сакис Wink) от разменяните имейли в офиса му. Е, спрях да правя това, което правех  Shocked Казах му в отговор да прати на колежката си имейл с негови собствени снимки, като гласуван за "най" от мен  Laughing И го заплаших, че ако пак ми прати снимки на мъже, ще ми танцува стриптийз докато не навърши 90  Mr. Green

И все пак съм вербувала отсега всички приятели да гласуват за гръцката песен в събота  Wink

Общи условия

Активация на акаунт