Благовещение и Освобождение - 20 пъти празнично настроение от ЕЛАДА

• 18 762
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
  • Някъде там...
MaryJane ,благодаря за помоща  Hug
Приятна вечер момичета   bouquet

# 226
Аз много се разочаровах от конкурса ни тази година. Песента на Красимир не беше кой знае какво и да спечели повече от 50% от гласовете ....просто беше безумно нагласено, статистически невероятно.  Не вярвах  и че ще мине полуфинал . Да си призная честно снощи дори си подремнах на полуфинала, мъж ми само ме събуди да му видя изпълнението и пак заспах. Направо си изглеждахме трагично, не съвсем като за международен конкурс.
Колкото до песента на Саки, не е кой знае какво, мелодия позната и изключително комерсиална. Това обаче, което му признавам е шоуто, което прави и излъчването му. Сутринта гледах и двамата - Краси от едната страна, Сакис от другата...... разлика голяма......

# 227
Мда, песента на Сакис е доста комерсиална, да не говорим колко коментара четох в гръцка преса, че бил гей, че бил не знам си какъв ...
Ако може да прави шоу, няма значение сексуалната му ориентация.

veselinaр, не само гърците са "от нашето по-хубаво няма" Wink
И тук е така ...

# 228
И на мен от Сакис не ми омекват колената Laughing Но познавам доста жени, на които им Mr. Green
Като певец не е лош, като външност определено не е мой тип. Много повече ми харесва моделът, дето хванаха с наркотици (жалко).

Хипатия, под "момичето", Петя Буюклиева ли имаш предвид? Party

# 229
това тя ли беше?
Браво, браво, изглежда много по-различно и много по-добре:)
А аз се чудех коя е тази дето пее добре, а аз не я знам:)
Има големи промени по външността и и много положителни.
Прическата ми беше някакси позната наистина ,
но предположих е в тон с прабългарската атмосфера:))

На мен Сакис ми прилича на Пинокио, претърпял ринопластика..
Ужасно е изкуствен .
Дали е гей не знам, по-вероятно е бисексуален.

Като си говорим за мъже да споделя , че на мен ми харесва Плутархос и .. май само той:)

# 230
щастлива, тези коментари ги има открай време  Wink И за мен няма значение кой с каква ориентация е, както и дали Ана Виси е "стара чанта"  Crazy

Вярно много е комерсиална, но май само тези набиващите се в главата мелодии са пробивни - вижте бозите на Турция и Румъния  Stop Турски поп обичам, но тази мацка хич не може да пее, пък и турски не говори, турците й се смеят  Mr. Green А вотът във вторник на първия полу-финал за мен си беше сбъркан отвсякъде - как всички участващи скандинавски страни се класираха, не знам. Балканите хич не гласуваха  Thinking Песента на Норвегия не съм я чувала, но тази вечер като страничен наблюдател ще наддам ухо  Grinning

Аз от сърце харесах песента на Армения ( и то не само, защото съм пристрастна), както и тази, която класира еврейката с майка българка  Wink

Хайде сега този с най-добър гео вот да победи  Laughing  Peace

# 231
Калиспера Simple Smile

ThracianLina, много се радвам, че не съм единствената, която не хареса турската песен и мисли, че момата не може да пее Laughing
Е, хареса ли ти норвежката песен?  Wink
Какви теории имате по въпроса защо Гърция даде 12 точки на ... Великобритания?  newsm78

# 232
защото не можа да даде дванайската на Кипър.Simple Smile
И защото тук наистина разбират от добра музика

# 233
щастлива,  smile3501 newsm20 Песента е страхотна! Всъщност момчето е страхотно  Grinning Мислих да ти пиша да честитя домакинството  Grinning радвам се, че гео вотът беше преборен тази година, последно, но не и по важност  Wink

След втория полуфинал като видях накъде отиват нещата направих една прожекция за майка ми (тя е лакмус) и тя хареса беларусина, но по-съвременна й звучеше песента на Сакис и си денсеше пред компютъра през цялото време  Laughing Но Сакис не го хареса, имало къде-къде по-красиви гърци (като зет й  Sunglasses).

защото не можа да даде дванайската на Кипър.Simple Smile

Само дето БГ можа да даде своята на Гърция  newsm44 Това е черешката на тортата за мен при гласуването всяка година  Laughing Гласувах с всички свои БГ номера, пък и ми беше кееф за Сакис. И накрая при "......и нашите 12 точки даваме за...." получих целувка от мъжа ми  Heart Eyes

Калиспера сас  Peace

# 234
щастлива, поздрав с нещо наистина добро Балканско  Laughing Sunglasses Чух парчето вчера по гръцкото радио  Party Нещо малко в контраст на Приказката от Норвегия:

http://www.youtube.com/watch?v=2szTrBmAIAE

Така ми хареса на гето душичката  Mr. Green

# 235
 Здравейте, момичета!

Извинявам се, че така нахлувам в темичката ви, но имам едно питане.
 Мъжа ми работи в Гърция - едно село до Солун и правим планове и ние да отидем при него, но с цел и аз да работя, а малчо на детски ясли. Да, ама на мъжа ми му са казали, че в гръцко децата ги вземат на ясли след като навършат 2 години и 6 месеца. Една позната пък ми каза, че там ги взимат от съвсем малки на ясли, но пък ме и посъветва да вляза при вас и да ви попитам все пак за подробности.
 Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете с инфо. И какви документи трябва да имаме, за евентуално записване.
 Предварително ви благодаря и много се извинявам, че ви притеснявам  Hug

# 236
  • Гърция
Гергина, има ясли и от 3мес., разбира се ще провериш с какви разполагате в населеното място, в което ще живеете. На място ще провериш какви документи ви трябват. Ето ти един сайт, не знам как си с гръцкия, надявам се да ти е от полза.

# 237
Здравейте момичета,
Бих искала да ви попитам нещо HugВъпроса ми е следният - ще пътувам с дъщеря си за Гърция на почивка, при майка ми, която работи там. Планът ми е аз да се върна по-рано, а дъщеря ми да остане още 1-2 седмици.  Възможно ли е това и какви документи ще са ми необходими?
Благодаря предварително Simple Smile

# 238
Да, ама на мъжа ми му са казали, че в гръцко децата ги вземат на ясли след като навършат 2 години и 6 месеца.

Условието, неписано, за приемане на малко дете в държавните детски градини, е да не носи памперс. Т.е да си казва кога му се ходи до тоалетната.
За частните, естествено, такова условие няма. Там и от три месечна възраст, ги поемат.
Документи за частната са - здравния картон на детето, където са видни всички направени ваксини. Удостоверение от педиатъра, който го следи, че е здраво. Удостоверение за раждане, което се издава от общината.

Гледам обсъждате песните. На мен лично страшно ми хареса песента от Малта. И Великобритания. И Исландия.
Турската и Азърбаджан - едно и също, едни и същи ритми. Които на мен лично са ми отврат Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Песента на Саки - обикновено комерсиално парче. Нищо особено.  Mr. Green

# 239
..... ще пътувам с дъщеря си за Гърция на почивка, при майка ми, която работи там. Планът ми е аз да се върна по-рано, а дъщеря ми да остане още 1-2 седмици.  Възможно ли е това и какви документи ще са ми необходими?

Документи какви? От гръцка страна май нищо. Не знам как стои въпросът с излизане на непълнолетно дете, извън границите на България. Може би нотариално заверена декларация на бащата на детето. И някаква здравна европейска карта?  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт