Китайски капсули за отслабване -3

• 50 284
  • 437
  •   1
Отговори
# 300
Аз пиша. защото хората, които лично познавам и ги бяха пили , се отказаха въпреки свалените килограми заради оплакванията им, които с натрупване станаха страшни.
Няма да пиша повече, аз съм писала тук преди 2 години, за разлика от вас, които ги пиете отскоро. Дано сте здрави!

# 301
Много често разглеждам какво пишете за китайските хапчета и да ви кажа реших да направя следното. Ходя на пауър плейт, ще си направя теста за храните и ще взема янг шенг. Мисля , че не е лоша идея.няма да гладувам , ще пия нещо което да ми помага и ще се поизпотя на уреда. ееее, дано да има резултат скоро. До 3-4 дни ще направя всичко. И после напреееед!!!

# 302
Добор утро ...   bouquet и аз бързам да се похваля, минус 1 кг съм, без никакво движение вчера, мислян че е добър старт  Simple Smile Но аз имам много за саляне и може би заради това Peace
Усмихнат ден!!!

# 303
Браво!Ще ти следя резултата поне за седмица да видим колко минуси ще станат,и тогава ще си ги взема и аз,е ако продължаваш да споделяш де  Hug newsm78 smile3506

# 304
За съжаление хапчета за отслабване няма. Ще си дадете парите напразно.
Най-после едно нормално мнение!
Но си е ваше мнение, пък НЕ Е по темата !

# 305
Здравейте!
Аз от вчера пия Лида, като изключим сухотата в устата всичко е наред.
Нямам апетит, но вчера хапнах една малка салатка, че да не ми прилошее.
Иска ми се да сваля около 10 кг, надявам се да успея.
Досега не съм правила диети и не съм пила хапчета за отслабване.
Успех на всички желая!   Ще пиша ако постигна резултат ....

# 306
Четох, четох и до отговор на въпроса, който смятам да задам не стигнах. Въпросът е следния - хапчетата в магазина на Пиротска оригинални ли са?
Благодаря предварително за отговорите.

Забелязвам, че някои съфорумки пишат често в темата, моля да синтезирате кои сайтове са препоръчителни за закупуване и кои попадат в черия списък.

# 307
Четох, четох и до отговор на въпроса, който смятам да задам не стигнах. Въпросът е следния - хапчетата в магазина на Пиротска оригинални ли са?
Благодаря предварително за отговорите.

Забелязвам, че някои съфорумки пишат често в темата, моля да синтезирате кои сайтове са препоръчителни за закупуване и кои попадат в черия списък.

За Лида ли питаш или за Янг-Шенг?
Аз днес съм 95,900. Стартирах на 3 юни 99,100  newsm44

# 308
За съжаление хапчета за отслабване няма. Ще си дадете парите напразно.
Най-после едно нормално мнение!
Но си е ваше мнение, пък НЕ Е по темата !
Извинявай за спама. Само исках да предпазя хората от излишни и безмислени разходи.
Много съжалявам. Дори нямам представа колко струват такива "хапчета".
Аз обаче искам да предложа едно ново хапче.
Купувате си пържоли (истински) и яжте само това със салата от домати краставици. Без нищо друго. След 4 седмици публикувайте резултата.

# 309
За Лида питам.

# 310
Здравейте, ако някой търси Лида, имам почти пълна опаковка, изпила съм само 4 хапчета.

# 311
Аз вече си изпих опаковката Лида.Утре ми е последното хапче и резултата ми е 5-6 кг които свалих парвите 2 седмици и от тогава нищо Sad Сега се чудя дали да си поръчам още една  newsm78 Ккакво ще кажете?Прави ли се почивка след като изпиеш една опаковка или може веднага да започнеш втората?Имам да свалям още поне 15 кг  Embarassed

# 312
Здравейте! Ами аз вече пия втората опаковка някъде до средата съм и си поръчах и трета която вече е в мен. Мисля и третата да изпия без да правя почивка въпреки че едва ли е правилно да го правя. Мен друго ме тревожи и ако някой може да ми каже ще съм благодарна - Значи първата опаковка ми беше с едни цветенца върху блистерите, на втората опаковка на блистерите ми пишеше на латиница (на първата изцяло на китайски) а сега на новата която ми докараха пише на руски и на латиница и сравнявах опаковките и всичко е различно, състава който пише е различен...всичко.На опаковката пише "нова формула" и това доста ме тревожи. Може ли някой да ми каже за какво сатва въпрос...? Ще съм ви много благодарна!

# 313
Няма такова нещо което да го приемаш и да отслабваш..иска се движение,диета,бягане най-добре,фитнес.Ако случайно наистина действа това свалените килограми ще се възвърнат много бързо както при онея уреди дето ги рекламират по тв-то вибрират на местата и отслабваш и след това тея килограми се връщат много бързо.Спорт,здравословен начин на живот му е майката.

# 314
Аз вече си изпих опаковката Лида.Утре ми е последното хапче и резултата ми е 5-6 кг които свалих парвите 2 седмици и от тогава нищо Sad Сега се чудя дали да си поръчам още една  newsm78 Ккакво ще кажете?Прави ли се почивка след като изпиеш една опаковка или може веднага да започнеш втората?Имам да свалям още поне 15 кг  Embarassed
Ami организмът е разбрал,че го чака глад и е минал на минимум разход. Това беше със свалянето. Оттук-задържане. И ако не продължиш да ги пиеп, ще ги качиш ужасно бързо. Изобщо...спреш ли- качваш. Няма друг филм! За стотен път казвам- питайте десетките, дето пиха , свалиха, спряха- качиха. Така че се запасете с кашони, пийте и не спирайте, ако искате да задържите!

Общи условия

Активация на акаунт