Примерна схема за захранване (14)

• 38 937
  • 513
  •   1
Отговори
# 405
ерота, мерси Hug

И да ви питам как ги давате тези оризовки newsm78Не са ли прекалено едри самите балончета и няма ли опасност от задавяне. Аз веднъж съм пробвала и нещо не ми вдъхнаха доверие Peace, но моето дете яде само ситно пасирано та не съм критерии Peace

# 406
Момичета, от три дни се опитвам да намеря рецепта за домашна оризова каша (гледах я някъде, ама като не си я копнах ...), моля ако някой има линк да го даде.

# 407
Момичета, от три дни се опитвам да намеря рецепта за домашна оризова каша (гледах я някъде, ама като не си я копнах ...), моля ако някой има линк да го даде.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750 - дали не е това newsm78

# 408
Амаринова, мерси  Hug

# 409
Здравейте момичета,

Основно сме на кърма, но ми е любопитно мога ли да давам от млечните каши.
Можеш да даваш млечни каши,но е хубаво да са с АМ,а не с обезмаслено мляко засега.Не е необходимо да го въвеждаш. PeaceПри въвеждане на нова храна се предлага и вече въведена.Количеството е колкото сте достигнали за едно хранене.Пр. 1л нова+50г въведена.

# 410
Зелен фасул има едно месно пюре на Хип. Махнала съм си аватарите, така че не виждам на каква възраст е детето ако е сложено в подписа ти. Сорри  Embarassed може и да ви е рано за месо.

Аз пак съм с питанки към Косе Босе:

• каква сол да слагаме в манджите?
  • как да даваме маруля и въобще има ли смисъл от нея като източник на ценни съставки. Много ми се иска да науча детето да яде много пресни салати. Как да го направя?

# 411
Куппих  овче сирене и в момента го кисна , нямам идея с какво и колко точно да дам като за първи път  newsm78 Мислех в пюренцето на обяд да натроша малко ама колко малко да е това малко Thinking  и после да питам всеки ден ли да давам и колко дни?
Нещо заешкото не му хареса щеше да повърне милия 2 дена го ъчих и на третия ми дожаля и го махнах, ми може да не обича. Ще поизчакам и ще пробвам пилешко, а медувремено ще пробвам сиренце.

# 412
Здравейте,

четох, четох и много се обърках  Mr. Green Та да ви питам направо:

- моят момък е кърмен на поискване, захранен преди точно 2 седмици. Хапва по 40 мл (доста разреденичко с кърма) пЮре на обяд. Дотук сме пробвали картоф, морков и тиквички, домашно приготвени, много му харесва. Но на 40 мл спира, точно на 40 , като разбира се суче 40 мин. преди това (малко) и веднага след пЮрето (много) Mr. Green Гладен не остава, но 40 мл не е ли малко?

- кога трябва да почна да му допълвам друго ядене - мислех това в 16 ч. с плодово пЮре. Добре ли е и кога трябва да почна?

- какви други зеленчуци да му дам в най-близко бъдеще? Мислех тиква, ама като няма по магазините. Може ли да му дам пащърнак? Какво друго?

- Кога да дам каша? Мислех да поизчакам, че момъкът не е дебел, но не е и слаб.... къмто 7500 е.

Изобщо много питам, знам, ама съвсем се обърках  Mr. Green А като чета в отчетната за бебоци, дето омитат по 200 мл бурканчета и  #Crazy

# 413
Зелен фасул има едно месно пюре на Хип. Махнала съм си аватарите, така че не виждам на каква възраст е детето ако е сложено в подписа ти. Сорри  Embarassed може и да ви е рано за месо.

Не ни е рано за месо, друг е въпросът, че не и харесва месото, яде само зайче на Gerber. След една седмица ще я мъча с пуешко. Кое е пюрето или поне ме ориентирай с какво месо е Praynig

Мерси за отгворите   bouquet

# 414
И аз имам питанка, моля ви да ми препоръчате месно пилешко пюре без сол  #Crazy, бях купила на Хип, но не го иска, точно по тази причина. Видях в интернет, че на Алете и Сънвал за без сол, но в Благоевград никъде не намирам  ooooh! , а на Гербер в пюрето има копър и тя буквално щеше да повърне, не го иска, незнам вече как да и въведа това пусто месо. Само на пуешко с тиква сме засега, страх ме е да правя домашно, защото нямам домашно месо, а тези от магазините не смея да ги давам, незнам какво да правя. Дайте идеи, ако не пък заешко, има ли без сол?

# 415
И аз имам питанка, моля ви да ми препоръчате месно пилешко пюре без сол  #Crazy, бях купила на Хип, но не го иска, точно по тази причина. Видях в интернет, че на Алете и Сънвал за без сол, но в Благоевград никъде не намирам  ooooh! , а на Гербер в пюрето има копър и тя буквално щеше да повърне, не го иска, незнам вече как да и въведа това пусто месо. Само на пуешко с тиква сме засега, страх ме е да правя домашно, защото нямам домашно месо, а тези от магазините не смея да ги давам, незнам какво да правя. Дайте идеи, ако не пък заешко, има ли без сол?
ь

Сънвал наистина са хубави, но щом не можеш да ги намериш, на Ганчев има няколко пюрета без сол и захар. Заешко месо със зеленчуци /заешко месо 12%, картофи, моркови, домати, салатно цвекло, слънчогледово масло, кромид лук и вода/. На Бебевита мисля, че също има без сол Peace

# 416
При положение че съм давала бисквита от пшенично брашно и не е имало  реакция дали ще е проблем да дам сухар?? Това го питам понеже ако няма пролем ще му забъркам утре една попара за да въведа сиренцето с нея.

# 417
Здравейте,

четох, четох и много се обърках  Mr. Green Та да ви питам направо:

- моят момък е кърмен на поискване, захранен преди точно 2 седмици. Хапва по 40 мл (доста разреденичко с кърма) пЮре на обяд. Дотук сме пробвали картоф, морков и тиквички, домашно приготвени, много му харесва. Но на 40 мл спира, точно на 40 , като разбира се суче 40 мин. преди това (малко) и веднага след пЮрето (много) Mr. Green Гладен не остава, но 40 мл не е ли малко?

- кога трябва да почна да му допълвам друго ядене - мислех това в 16 ч. с плодово пЮре. Добре ли е и кога трябва да почна?

- какви други зеленчуци да му дам в най-близко бъдеще? Мислех тиква, ама като няма по магазините. Може ли да му дам пащърнак? Какво друго?

- Кога да дам каша? Мислех да поизчакам, че момъкът не е дебел, но не е и слаб.... къмто 7500 е.

Изобщо много питам, знам, ама съвсем се обърках  Mr. Green А като чета в отчетната за бебоци, дето омитат по 200 мл бурканчета и  #Crazy
-2ро хранене 1месец след началото, 3-то 2месеца
- може пъщърнак, тиква, броколи
-кашата няма нищо общо с килограмите. Аз започнах с нея. Ти когато прецениш.

За количеството е нормално при положение, че си започнала преди 2седмици. Не вярвам на другите децата да са ядяли по 200мл в началото. Не се притеснявай Wink

# 418
  • Бургас/Пз

Ето ти няколко пюрета:
Зеленчукова супа с пилешко и фиде от 9м, 190гр, (нормализиращо) Гербер
Състав: пилешко месо 4%, моркови, картофи, вода, грах, царевично нишесте, фиде 2,5%, корени от магданоз, рафинирана рапична мазнина. Зеленчуково съдържание 56,5%.
Не съдържа глутен, мляко, сол и захар.

Супа от пилешко с домати и зеленчуци от 6м, 130гр. (нормализиращо) Гербер
Състав: Моркови, доматено пюре, корени от магданоз, пилешко месо, картофи, сок от бяло грозде, оризово брашно, рафинирана рапична мазнина.
Не съдържа глутен, сол, захар, млечни протеини.

Ето на тази страница има още много  и можеш сама да си избереш, защото не знам какви храни си въвела http://www.papa-bebe.com/piuretaalete.html  Peace

Иначе ако можеш да си поръчаш на Сънвал да ти доставят , да знаеш че са много добри.

# 419
Благодаря за отговорите, току-що видях, че на Бебевита има едно "оилешко с тиква" и е единственото без сол, което е идеално. А пък щом има и тиква, супер. Галче , благодаря. На Гербер има много подправки, а и домати още не съм давала, но може пък да пробвам поне първото   bouquet .

Общи условия

Активация на акаунт