Вече не сме дюканки-дебеланки, пролетта посрещаме слаби кат' фиданки - 168

• 26 101
  • 453
  •   1
Отговори
# 285
  • Тракийка в Софийското равно поле....
А добър ви ден - слънчев и прекрасен!

Големо четене му дръпнах! Ама прочетох всичко!  Flutter

Много съм доволна днеска, щото вече си имам специален стаден символ и в тази връзка да почерпя колежките от стадото с един протеин

Гордичкаааа, слънце, не изчезвай сега за цел месец. Още се хиля от вчера!  Heart Eyes
Исках да кажа умни неща, ама вече няма смисъл, те хората ги казали! Аз само да похваля Музичка, Викито, Дяволица и Ренито - страхотни сте милички  Hug

Мастърче айде един протеинов букет от мен за твойта месечинка  Heart Eyes

Славкееееееей, колежкееееей! Ако искаш може......... таковата............................ да предам на Блумхенчето квото там трябва!  smile3534

Крииии, за мен ни силуфки, ни пригръдки ... нищичко  Crossing Arms

БачиHug Heart Eyes Де одиш пак бре?

Тони_бг   newsm03 Blush

За всички За нашите съфоромци господа!

Абе нещо ми се иска да е ветровито и днеес!  Heart Eyes

Айде питайте разни интересни въпроси сега, че да казвам умни работи!
  newsm03 newsm47

# 286
Привет на всички от мен.Днес правя два месеца с режима и с ВАС.Много благодаря на всички че ви има,рядко пиша,но постоянно ви чета.Без вас нямаше да се справя,страхотен стимул сте за всеки новозапочнал.

# 287
Айде питайте разни интересни въпроси сега, че да казвам умни работи!
  newsm03 newsm47

Мерси за букета  hahaha hahaha hahaha
Ааааа.... newsm78 Моят въпрос е дали може да полея 2-та месеца със свински трътки..... Joy Joy Joy Joy

И аз сЪ премених  Flutter Flutter Flutter

shine girl ,честита ти месечинка и на теб! Значи сме заедно с тебе.... Hug Hug Hug Hug

# 288
  • София
Шайн гърл, честита месечинка!   bouquet
Татит, и аз чакам да почнете с умностите, обожавам ги! Само Вещи да не ни шамароса с по някой тиган отнякъде! Joy  Joy  Joy
Вчера със сълзи съм се смяла на постовете ви!

# 289
Mного пишете,не мога да смогна да  прочета всичко.Минавам набързо да поздравя всички с месечинки,с минуси,на новодошлите да кажа  welcome
Снимките ,които пускате са направо страхотни (Вики-дано не бъркам името,направо си мацка трепач с тази руса коса,много харесвам руси хора ,но не на всеки му отива ,но ти си оцелила в десетката newsm10)
Аз ще сядам да уча докато малката ми дъщеричка спи ,че утре съм на изпит.Благодаря на тези от вас ,които стискаха палци предната седмица-и на двата изпита изкарах по 6.
А за протокола-днес имам -0,500 кг което е супер ,ще се налага да си оправям линийката.
Прегрътки за абсолутно всички Hug Hug Hug,мъжееее къде се изгубихте....не пишете нещо?

# 290
Pink85, стискаме палци и да потретиш утре! Успех! Пък и минусчета да имаш!

# 291
Абе хора - то в тая трета голям зор било, подай му пръста да ти налапа ръката  #2gunfire #2gunfire- тоя моя организъм от сутринта все е гладен - няма наяждане значи, еее то не ядох мляко с трици, не ядох плод, не ядох зелен фасул, сега и пекани чушки и все иска и иска - ама да иска - не ме интересува  Crossing Arms Crossing Arms

# 292

Много съм доволна днеска, щото вече си имам специален стаден символ и в тази връзка да почерпя колежките от стадото с един протеин

Глей ся, тоз протеин няма да стигне за всички колежки членки  hahaha

Имаме свежа членка в редиците, айде сега обясни на колежката да прати още некой протеин, че не стигат  Joy

# 293
  • София
Връщам се от шопинг тур. Купих си обувки и клин (ейнц, клин! bowuu) за една рокля-туника. Сега трябва и с нови дънки да се обзаведа, при това ластични - за една друга рокля-туника. Леле, колко е гот да си пак слаб! Mr. Green

# 294
Имаме свежа членка в редиците, айде сега обясни на колежката да прати още некой протеин, че не стигат  Joy

Ето бе.....Приета ли съм? Flutter Flutter Flutter

http://fermer.bg/images/gallery/resized_12303254663030.jpg

Клер-чееее...честити ти придобивки.Със здраве да си ги носиш!!! Hug Hug Hug Hug

# 295
  • Варна
Само Вещи да не ни шамароса с по някой тиган отнякъде! Joy  Joy  Joy

МНоу боли, нали ви казах - тва шерифският тиган

Ама петък е все пак... И протеините пристигат

# 296
Голям спам сте ударили и като се появи онази, яхнала метлата шЪ видитИ!  hahaha

Те ви протеин, че да не стоите гладни...

# 297
    Дзааак само да надникна ..... грабвам протеин за освежаване , че вече съм доста зле !
Може ли и мен в стадотооо  Praynig

Днес получих страшен комплимент от единия шефф " лелеее ... мацка , ти си се свършила , /в същото време си подбутва корема / и вика: " оххх трябва да взема пример от теб , но кога ли ...  newsm78 "   Joy hahaha направо ми дожаля и на мен да ви кажа !

Целувкии   bouquet

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ :

В БУРГАС НА 4.04.2009 год от 16.00 часа  в ресторант Стария Созопол , ул." Струма" № 31 ЩЕ СЕ СЪБИРАТ НА СРЕЩА БУРГАСКИТЕ СЛЪНЧЕВИ ДЮКАНКИ ! КАНИМ ОТЧТИВО ВСИЧКИ БУРГАЗЛИИ И ГОСТИ НА ГРАДА !  /записване на лични при мен ! /

Това  е местонахождението на ресторанта http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=ccbd5dac803308cd9c17ec4c366c9 … &initsearch=1

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 15:24 от mmmshushy80

# 298
Да ви кажа, че имам една торбичка с бонбони  Laughing Събирам си ги, като ме черпят колегите по разни поводи  hahaha Някога ще си ги изям, ама сигурно няма да е скоро  tooth

# 299

Ето бе.....Приета ли съм? Flutter Flutter Flutter

http://fermer.bg/images/gallery/resized_12303254663030.jpg

Язе тъ приемам, щот мноу ми ареса твоя протеин  hahaha   Ша тъ споменъ пред колежките  Joy

Скор, аватара ти е убиец (малей кво дупеFlutter

Утивам са крия под стола, че да не ме стигне тиганя   newsm43

(Ей голямо изпростяване днес)

ПП
Колежке Точица вашата уфсъ що така небрежно виси

Общи условия

Активация на акаунт