В НОЕМВРИйска пупа вече сърчицето тупа

• 15 956
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
ined, лоша работа - и при мен е така. Бях си обещала до края на тази да седмица да спра цигарите, но още съм на 3-4 на ден. И понеже грам не ми прилошава, целта ми се струва недостижима. И все пак ще продължа с опитите.

# 256
здравейте!
Аз съм един ..надявам се бъдещ татко, изпълен с малко пове4е притеснения, надявам се да ме успокоите и помогнете:-)
Преди 5 дни, си направихме уринален тест, след това кръвен, след това още един уринален.....вси4ки показват само едно, 100% бременност!
Сега оба4е сме леко притеснени. Съпругата ми поддържа 37.1 и 37.5. Има и леко кашлене.
паралелно с това, тя  не усеща и т.нар. "характерни" признаци за бременност-гадене, промяна в гърдите. Има леко повишен апетит, понякога се появява "придърпване" в корема..
Ще ходим на лекар на 03.04, за да видим ....надявам се "точица".
Има ли нещо притеснително, дайте някакъв съвет, как да гледам спокойно мача дове4ера и разбира се ..как да преодолеем температурата?
Благодаря!

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 11:21 от seadogvn

# 257
Температурата ако е 37.1, може и да е от самата бременност, но ако е по-висока...по принцип не е добре да я има.

При бременност може да се приема парацетамол, а и той е добро средство за сваляне на температура. Иначе чайчета с мед, мащерката е добър за кашлица, лимони, изобщо всякакви цитруси, под формата на фрешове или пък ако няма гадене, а тя явно няма, да си ги хапва директно. Ако се чувства зле, най-добре се консултирайте с лекар. Бързо да се възстановява!

Що се отнася до признаците, моите се появиха по-изявено едва след 10 дневно закъснение и тепърва се развиват, един се появява, друг изчезва и така...а сега можеш вече да си гледаш спокойно мача...Simple Smile

# 258
мерси много.
А какво ще кажете ако пие Осцилококцинум?

# 259
Всичко освен температурата е нормално състояние - при мен също нямаше признаци в началото. Твърде неопитна съм обаче за да давам каквито и да било съвети. Дано всичко е наред и дано неразположението скоро да отшуми.

# 260
seadogvn здравей и добре дошли и на вас. Не е толкова тревожно като има температура. Да пие само парацетамол или изтискай един лимон с мед и да го гълта сутрин и вечер. Зе симптомите и аз ги нямам така че напълно спокойно. Всичко си е наред не се притеснявайте. Щом има лек апетит е добре. На мен само гърдите почнаха да ми растат.
Относно Ж.К. аз мисля да не се впускам в никакви филми до момента относно допълнителните изследвания. Ако док. ми каже че трябва да с енаправи БХС или другото ще го правя. Иначе си оставам само на нормалните изследвания. Просто не искам да си затормозявам мозъка с излишни притеснения. Знам че всичко ще е наред мислете го и вие така. Времето ще си покаже какво ще трябва да се прави кога и къде.
Сега ви пожелавам наистина слънчев и приятен ден за разходки  Hug

# 261
  • Пловдив
Момичета здравейте.
Много сладки булки сте. Сега и мен ме тресе тази приятна подготовка, обещала съм ви ще пусна снимките юни.
ЗА ЦИГАРИТЕ - абе мамита моля ви се недейте така, аз пушех от 13 годишна по някоя друга, през последните 1-2 години пушех по кутия, но само като видях  EFP и ги спрях на мига. Малко се постарайте заради бебето и то от раз иначе само се лъжете.
Вижте това: http://nauka.bg/forum/index.php?showtopic=3902
И това: http://nauka.bg/forum/index.php?showtopic=3902
             http://www.biberonbg.com/info/cigari_i_bremennost.htm
             http://www.predainatatak.bg/news/about61.html
Айде сега, който пуши е крайно време да спира  Hug
Всичко е въпрос на воля и съзнание!!!

# 262
Здравейте на всички бъдещи майки. Дали може и аз да се присъединя, защото съм новичкаи всичко ми е ново и трябва да станем трима на 01.11.2009 ако всичко е наред.

# 263
aneth разбира се че можеш. Ние се радваме на новодошлите. Не се притеснявай да си задаваш въпросите. Всички ще помагаме с каквото можем. И всичко ще е наред. Вие вече трябва да сте чули и сърцето щом на 1,11 ще ставате трима?

# 264
И аз съм твърдо за спирането на цигарите - сега не е време за гевезелъци - извинявам се че го казвам така, но е истина.
Аз бях лаком пушач с по 2 кутии на ден . Преди 3 год. се напънах да ги спра, за да се изчистя преди да започнем с опитите за бебе. Е  не се  получи веднага, но сега съм много доволна. Освен това след като ги отказах не съм се разболяла нито веднъж за тези години - по- трудно влизат бацили при дробове на непушачи. Прочетете какво би могло да се случи при майки пушачки !!!!
съжалявам за лекцията.

# 265
здравей мила,
Ние също сме нови тук, но ти си напред в бебе-излизането:-)
Успех.Ако имаш въпроси, пиши:-)

# 266
Здравейте мами. Аз също спрях цигарите един месец преди да забременея. Така, че всички можете да направите това с общи усилия ще успеете /като казвам обищи може да причислите и малката точица във вас/  Laughing.  Е за кафенцето е малко по сложничко. Ако не пийна едно сутрин ме боли главата. Успех на всички. Приятна разходка в този слънчев ден.

# 267
Напълно съм съгласна с всичко, което изписахте относно тютюнопушенето. Моята бременност не беше планирана и в деня, който разбрах, че съм бременна моментално намалих цигарите от 20 на 5. Казах само, че до момента не съм успяла да ги спра напълно, но наистина го желая силно... и съм обедена че до 4-5 дена и това ще стане. Все пак благодаря за загрижеността  Hug

# 268
Момичета,вие безкофеиново кафе ли пиете ? Знам,че кофеина вреди ....,но аз все още съм на 2в1 и го пия само сутрин.

# 269
ined, лоша работа - и при мен е така. Бях си обещала до края на тази да седмица да спра цигарите, но още съм на 3-4 на ден. И понеже грам не ми прилошава, целта ми се струва недостижима. И все пак ще продължа с опитите.
  здравей мили4ка и аз така не пу6а  всеки ден но ги пу6а по 2-3 през ден и аз си налагам да ги спра но ми се пу6а от свои приятелки знам 4е до 5 дневно несе усвоявят от организма но незнам колко вреди

Общи условия

Активация на акаунт