Любители на котки - тема 21

• 18 629
  • 333
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Олеле малееее, това е орхидея нали smile3555
Какво е станало, да не е обърнало някой цветарник? Или просто е помело саксиите? Кетишонка отдавна не е правила такъв номер, имаше период, когато всяка сутрин заварвах съборена саксия.
Как са цветята, има ли големи поражения?

# 181
Ау, каква беля само  Mr. Green Аз затова вече цветя почти нямам.
Черно- бялата уличница е много красива! Какви сини очи имаааа. А и стола, на който се е разположила си  го харесах.
Бени има пак възпалено ухо. Капя му от вчера капки. Има ефект.

# 182
Аз пък нямам палми.Имах няколко,но колкото и нависоко да ги вдигна,все ги гризкаше.Дадох ги всичките на майка ми.Иначе другите цветя не ги закача.

# 183
  • In a surreal moment!
Лелеее майчице , какъв купон е паднал....как нямаше скрита камера.... rotfImao rotfImbo
Ох, миличка , то ние се смеем , ама на теб сигурно хич не ти е до смях...
Моя големия онази вечер ми направил подарък в едно ъгълче  Sick...Аз съм си виновна , естествено , напопарих го здравата и си легнахме. Много често си спим заедно и няма проблем- сигурно бая му е дошло хапването , трябваше да го преценя , ама така обичам да се гушкаме , че не помислих ....Карай , какво значи едно л..но в нашата любов !!!  Mr. Green Mr. Green Joy

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 23:23 от Миг незабравим

# 184
  • София
Да, почти всички са орхидеи, а тази на земята ми е от най-красивите. Наредени са на маса и явно е "минал" от там. В началото ми гризкаше листата на определени видове, но му сложих и неговата трева там и от тогава не ги яде. Истината е, че каките от няколко дни ги няма и той скучае много. Иначе досега не е бутал саксии. Поне няма поражения. Всички са здрави. Дори направихме профилактика на падналата.  Joy  Joy  Joy

Тед кат, дано му мине бързо ушенцето на Бени. А ако искаш да се запознаеш с черно-бялата уличница - преживява около ресторант "Академията" до Народното събрание/както и снимача/.

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 00:43 от tania tda67

# 185
Ех, що не го прочетох по- рано, че си в центъра. преди малко се върнахме от Борисовата, можеше да се видим. Нищо, друг път.
Карай , какво значе едно л..но в нашата любов !!!  Mr. Green Mr. Green Joy

hahaha  hahaha  hahaha

# 186
  • Варна
Честит празник, девойки  bouquet
Само моето диване ли не губи интерес към цветята ми въпреки цяло сандъче с котешка трева до тях Crossing Arms Вчера градинарствах, пресаждах си някои цветя и се радвах на градинката си, а тази сутрин гледам - има едно цвете, което много обичаше да яде, но го беше оставила на мира уж - голям бой е яло през нощта ooooh! Късала листа, ръфала, драла, ужааааааас. Реанимирах колкото можах и да видим Whistling
Ох и шести ден вирим дупето, няма ли да и минава вече. Миличката, намъчи се. Уж играхме сутринта, мислех, че и е минало, сега я гледам пак надупена Outta Joint

# 187
Да копна тук една котешка караница, голяма смешка е - http://vbox7.com/play:a3313b1c

Честит празник на всички  Hug

# 188
  • Варна
 hahaha hahaha
Въх това рижавото какво е лошо  Crazy

# 189
щото е куче пазач  Sunglasses

Снощи го гледах десет пъти и се побърках от смях, на моменти не можех да чета текста от сълзи  Laughing

# 190
Ау, клипчето е страхотно!!!!

# 191
Днес моят мил Маргаритко има имен ден! Почерпете се за негово здраве и за здравето на леля ми - Маргарита Hug
И за котараците

# 192
  • Варна
Честит имен ден на Маргаритко, на леля ти и на всички празнуващи  bouquet

# 193
Шушулче,
честит празник на именниците ти  Hug

# 194
  • Някъде там...
Здравейте момичета,
Предстои кастрация на моята Кукула(ж.р.) и ми е много претиснено защото незнам как ще я опазя да не отвори шевовете-голяма дивачка е.Ако имате някакъв съвет бих го приела с удоволствие.Благодаря   bouquet
Ето я и дивачката

Общи условия

Активация на акаунт