ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 78 460
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 690
  • софия
А пък на мен сайта ми дава
 Системата е претоварена
Моля опитайте по-късно.  #Crazy
 Нали бяха изчистили всички проблеми с достъпа, какво ще стане като трябва и да въвеждаме по профила на децата ни като сега дава ,че е претоварен.

# 691
Сега на профила на детето ми се отварят само предварителните кандидатствания за ЦДГ, а ОДЗ-та не. Защо  newsm78
И при мен е така. Но пък ни има в списъка и на ОДЗ-тата.
И при мен е така. Да не би да е, защото в ОДЗ има 0 свободни места за 1ва група?

И при мен положението е идентично, но има обявени свободни места за 1ва група от септември, така че едва ли това е проблема  Rolling Eyes

П.П. Когато са обявени например 20 свободни места за 1-ва група от септември, това значи ли че въпросната бройка е извън тази на ясленчетата, които автоматично ще преминат в градинската група?

Да. Колкото свободни места са обявени, толкова деца от чакащите ще бъдат класирани.

Екип ИСОДГ

# 692
А пък на мен сайта ми дава
 Системата е претоварена
Моля опитайте по-късно.  #Crazy
 Нали бяха изчистили всички проблеми с достъпа, какво ще стане като трябва и да въвеждаме по профила на децата ни като сега дава ,че е претоварен.

Това съобщение е инцидентно. Няма данни за общо претоварване на системата, въпреки че днес имаше много голям интерес.

Екип ИСОДГ

# 693
  • Sofia
Имам два въпроса:
1. В колко градини общо мога да кандидатствам?
2. Този критерии: "Детето има брат/сестра, които са записани в детската градина и не тръгват на училище от септември" важи ли когато кандидатстват близнаци или само за по-толям брат/сестра?

# 694
  • Върху лъчите на Слънцето.
Първоначалните списъци на чакащите за групите с прием от септември 2009 г. са публикувани в страниците на градините. Списъците съдържат кандидатури на деца, родени 2006 г. и по-малки – разделени по набори. Активните кандидатури са прехвърлени от опашките за групите с текущ прием. Предварителните кандидатури са активирани.

Първоначалните списъци не представляват подредба за класиране!

Подредба по точки ще започне да се оформя след 6.04.2009 г. при актуализация на профилите и изчисляване на точките по общите и допълнителни критерии.

Екип ИСОДГ

А защо са премахнати спипъците на ОДЗ, в които вече сме кандидатствали и сме чакащи? Виждам само тези ЦДГ, за които имаме предварително кандидатстване.

# 695
  • Върху лъчите на Слънцето.
Ха, какво се случи - списъците пак изчезнаха от сайта...
Бяха по азбучен ред, но поне най-отгоре да бяха написали едно число "общо   ..." еди колко си кандидата , за удобство.Трудно се броят стотици имена.

Аз затова ги търся, да ги вкарам в WORD и да си ги номерирам сама

Не си губете времето. Това не е никава индикация!

Екип ИСОДГ
Но нас ни интересува, за да разберем къде има повече мераклии, и къде по-малко.

# 696
Имам два въпроса:
1. В колко градини общо мога да кандидатствам?
2. Този критерии: "Детето има брат/сестра, които са записани в детската градина и не тръгват на училище от септември" важи ли когато кандидатстват близнаци или само за по-толям брат/сестра?

Ще важи, ако единия близнак е вече записан, а другия не е...(има ли такива случаи ?) ...НО...тази година , ако поне единия близнак е вече приет, то и другия автоматично ще бъде приеман...така,че..тази 0.1т не мисля,че се отнася за близнаци, които кандидатстват едновременно..
НО, ако близнаците имат по-голяма кака или батко...които няма да тръгват на училище и посещават същата ДГ..ще си получат тази 0.1т и двамата близнака..

# 697
Мдаа, оттук насетне само през системата. Явно е имало ударно записване преди заветната дата. Очаквах го за ОДЗ, но за първите групи. И не в такива размери. ЦДГ ме хвърлят в оркестъра обаче.

Много ми е лошо днес да ровя в системата, но като се оправя ще попрегледам градините.

Щурчо, защо питаш за децата. Нали бяхме заедно на последната работна група и като поставихме въпроса - знаеш какъв беше отговора.

# 698
момичета и г-н Джонев, бихте ли ми казали,
какво става с децата родени ноември 2007г, при които достъпът за кандидатстване бе отказан
миналата година, защото са били малки, а сега се налага да се борим за 2-ра яслена група, където местата знаем за много по-малко???
имаме ли право за 1-ва група или си чакаме за втора и се примиряваме, че сме леко казано изцепени???

# 699
Дано не ми се смеете за въпроса дето ще задам, ама нещо съвсем се оплетох вече с това кандидатстване.Моето дете е на 8месеца/родено през юли 2008/.Регистрирала съм го в системата, но понеже нямаме 10 месеца, кандидатурата ни не е активна.Ще бъде такава едва през месец май. Е да ама тези дето към януари 2009г. са били навършили 10 месеца и след това до май вече участват в класирането и местата са заети. Това значи ли , че ние никога няма да може да влезем в ясла или градина????

# 700
Г-н Джонев, или някой от екипа на ИСОДГ искам да попитам как стои въпроса с безработен родител, губи ли се точка или трябва да се представи документ от бюрото по труда? Благодаря предварително! 

# 701
  • In the jungle out there..
Моля, кажете ми, на някой друг излиза ли му такава страница в кандидатствания:

"До момента не сте кандидатствали за нито една детска градина.

История на класиранията "

..или нещо не е наред с моя профил newsm78 Rolling Eyes За информация, синът ми е роден февруари 2006, т.е. навършил е 3г и е в чакащи за 1г за ДГ.

# 702
  • София

..или нещо не е наред с моя профил newsm78 Rolling Eyes За информация, синът ми е роден февруари 2006, т.е. навършил е 3г и е в чакащи за 1г за ДГ.

Кандидатствала ли си предварително за някое ЦДГ преди да нявърши 3г.?

# 703
  • In the jungle out there..

Кандидатствала ли си предварително за някое ЦДГ преди да нявърши 3г.?

Естествено , + 5 висящи кандидатури за ОДЗ от миналата година Crossing Arms

# 704
Пак парашутисти!
В 22 одз Великденче места от миналата година 2 бройки за 1ва яслена и 18 за втора яслена.
Сега приемат за 2ра яслена 20 деца като свободни за септ са 14 - обаче нещо не излиза бройката 20-2(2 преминават от 1ва яслена във втора) = 18 не 14 - ЧЕТИРИМА ПАРАШУТИСТИ

Пием за 1ва група 50 места без 18 деца от 2ра яслена от мин година прави 32 свободни.Но уви свободните места са само 21. ЕДИНАЙСЕТ ПАРАШУТИСТИ.
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ Г-Н ДЖОНЕВ?

Общи условия

Активация на акаунт