Априлчета!!!

• 13 494
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ви за пожеланията! Много сте мили!   bouquet
Ей тук съм ви спретнала една почерпка:

Ние след малко излизаме на разходка, планирам да ни няма цял ден  Party
Страхотни партита сте спретнали за малките рожденници, много се радвам като гледам всичките красиви снимки! Hug Надявам се и на Жики рожденият ден в неделя да бъде толкова хубав!

# 91
  • Варна
Ясмина , и аз мисля такъв подарък да правя на малкия Simple Smile
откъде ще ги вземеш тези комплекти?

Виждала съм ги в детските магазини тук във Варна.

# 92
Здравейте и от нас Simple Smile

Ние се бяхме поизгубили но правихме ремонт у нас Simple Smile

Много рожденници и всичките са страхотни, ей сега отивам да гледам снимки в сайта!

Роска да си жива и здрава и много щастлива. Всичко най-хубаво ти желаем на теб и семейството ти. (Много ми хареса Туалайт почерпката   bouquet) Ето нещо специално за теб- http://vbox7.com/play:005c4422

Aз днес мисля да нападам магазинчетата да намеря рокля на Габи Simple Smile А за подарък - тази седмица ще е готова жабката и ще ви я покажа, това е от нас с баща и. Иначе чичовците и бабите са намислили разни неща, но ще видим  Hug

Милени и Лурдес честити ви проходили дечица  Party Hug Hug Hug

# 93
Здравейте!

Роска, честит рожден ден!
Бъди жива, здрава и много щастлива!

Миленни, Лурдес, честито на проходилите ви дечица! Със здраве да си ползват крачетата! smile3539
За подарък за рождения ден - мислех да е рамка за снимка с отпечатъци, но родителите ми ме изпревариха и вече му изпратиха. Сега обмислям някаква играчка - моторче или бъги с батерии на ток, на които може да се вози, но това все още е само предполагаем вариант. Та за сега все още съм в чуденка.
За слънцезащитния крем - още от миналата година ползвам Мустела и съм доволна. Със SPF 50, защото сме много белички.

Дечицата на всички снимки са страхотни, много красиви и много сладки.
Дано всички болни да оздравяват Praynig.

# 94
Здравейте!

Роси,да си жива и здрава,усмихната,позитивна млада мама!

Полинита,ако не можеш да ги намериш поръчай ги от тук http://shop.danet.bg/index.php?manufacturers_id=179  Peace Ние имаме отпечатък на крак и ръка  Wink
Честито на проходилите дечица Hug

# 95
  • Някъде на път....
*°•Роска•°* , ЧРД! Желая ти здраве и много късмет!

# 96
Здравейте от нас! Hug
Миленчето днес е значително по-добре и тази нощ си спинка много добре! Даже мисля утре да ходим на разходка вече Heart Eyes
Роска,честит празник,всичко най-жубаво ти желая! А със сигурност празникът на Жики ще е прекрасен Hug
Сиска-малко идеи за подаръци или по-скоро при нас какво преобладава! Така доста хора бяха наблегвали на златни неща-баща и и подари една уникална златна гривничка с едни висулки,страхотна е! Подариха и златно медальонче и златни обички(вече 2 броя имаме)! Иначе на играчките беше наблегнато дота-получихме жирафа на Фишър прайз,масичка музикална пак на Ф П, уокър,къщичка с животни(много е полезна),патенце за теглене и мн други дребни играчки! А много е хубаво едно дървенко,върху което се удря и е като пиано,но все му забравям името Peace И останалата чест са дрешки,които също са страхотни! Heart Eyes
ПП-Момичета как ви завиждам,че рождените дни ви предстоят тепърва! Искам и аз-беше страхотно и не искам да свършва #Crazy

# 97
Здравейте отново! Hug
Честит рожден ден Роси! Да си жива и здрава и много усмихната! Grinning  bouquet

Сисе, ние взехме за подарък едни маркови маратончици, че ми останаха очите в тях! Blush
Ясмина, слънцезащитен мисля да взема някоя добра марка - Kloran, Avene, или на Weleda, но незнам Weleda имат ли такова нещо? newsm78

# 98
*°•Роска•°* , ЧРД! Желая ти много здраве, късмет и любов!

За отпечатъците, аз правих, когато беше на 4 месеца и стана много хубаво! После пробвах на 8 месеца, но малката много се въртеше и не беше толкова добре. Ето това е първия:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165919&pid=11334724/
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165919&pid=11334787/
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165919&pid=11334819/

За подаръците мисля от нас да е триколка, пък на баби, лели и приятели незнам какво да казвам, че всички ме питат,  ще събирам идеи от вас   Wink

слънцезащитен крем още не ползвам, миналото лято бях взела Мустела  50 +, но много трудно попива и й седяха бели бузките, та мисля да искам мостри в някоя аптека и да избера нещо друго.
Хубав и усмихнат ден !

# 99
 Честит рожден ден на патерички на порасналата дъщеря на Ясмина, на cenitelkata и на майката на Goldie! Да бъдат живи и здрави и всичко най-, най- в живота им желая.

Честит рожден ден и на *Роска*! Бъди, жива и здрава, все така засмяна /такава визуална представа имам за теб/ и много да те радва малкия Жики.

Честити обички на Микаела и Айа.

Честито на проходилите дечица.

Goldie, reiana, много са ви хубави партитата за рождените дни.  Peace

Ясмина, ние сме си малко от боята и не съм мислила за слънцезащитен крем. А може би трябва да попитам педито следващия път за такъв  newsm78

Bibobibo, зъбчето на Кръсти е пораснало, т.е. не е колкото другите, но като се засмее се вижда и е свързано с другото пред него. Ама как го обясниииих  ooooh! От това зъбче, докато кърмя вече изпитвам огромна болка, но хич не ми сеиска да го спирам, заради това. Другия месец ще го водя на зъболекар.  Peace

Момичета, племенницата ми Ангела е много по-добре.  Hug От вчера вече не е в кувиоз, добре понасяла средата.Състоянието й е стабилно и още 2 дни ще бъде на АБ. Утре ще й правят изследвания и ще кажат още колко дни ще бъде в болницата. Благодаря на всички ви за положителната енергия, която й изпращахте. Много съм ви задължена  Hug Hug Hug

Партито за РД-то на Кръсти мина добре. Ама ми се насъбра много за един ден да тичам от едното място до другото. От 12 часа беше с децата до 14:30h изкарахме в заведението, а от 15:00h с другите гости у дома. Т.е. бяхме в етажа на баба ми, че там имаше повече място. И тъй като нямам вяра на друг / мъжа ми/, освен на себе си,  Whistling аз трябваше да правя салатите, мезетата и да подреждам масите, вечерта вече се чувствах като парцал.  Не, че мъжа ми не ми помагаше, но почти цялото напрежение си беше на мен. Добре, че поръчахме вечерята да ни я направят в един ресторант. Ще кача по-късничко снимки от детското парти в сайта ни. Peace

# 100
  • Бургас
Роси, честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet Много здрава, щастлива, обичана и все така усмихната Hug
Пускам малко снимки от днешното ни парти и изчезвам да оправям бъркотията Crazy Довечера ще ви чета Blush
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233930&pid=11339300 - оттук нататък Hug

# 101
Привет, момичета - кокичета!

Честит Рожден на Роска!
Бъди здрава, обичана съпруга и щастлива майка!

Честито прохождане на Лидия! Безаварийна - както се казва!

Аз миналата година ползвах слънцезащитния спрей на А-derma. Сега купих пак от него и почнах оня ден да слагам вече. Харесвам го, защото  попива напълно в кожата, не е мазен, много лесно се разнася и не стои като маска (като Мустелата напр.)

Браво на малкото ангелче Ангела за куража и борбеността!  Стискам палци съвсем скоро да си е в къщи вече!

Goldie, пак сте спретнали чудно парти - и пак със страхотна торта!
За подаръка за РД на Ема -  ние с баща и решихме да направим нещо за спомен и поръчахме едно специално бижу - медальонче с отпечатък от пръстчето на Ема отпред, а отзад гравираха името и датата. Стана прекрасно!

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 21:24 от Lassi

# 102
Много ви благодаря за хубавите пожелания!   bouquet Hug  bouquet

Ние днес си направихме страхотна разходка, цял ден бяхме навън  със сестрите ми и една приятелка с бебче. После мъжа ми ме изненада като се прибра по-рано от работа и ми донесе хубава торта. Иначе за рождения ден ми подари крос тренажор, така че от утре започвам с упражненията. Получих още много подаръци, нещо което изобщо не очаквах (много хубава чанта и парички, които веднага превърнах в два чифта обувки). Много съм доволна от деня  Hug Сега запретвам ръкави и се захващам с подготовката за рождения ден на Жики - ние ще сме вкъщи, баща ми ще купува агне, така че основното ясние ще е пълнено печено агне  Rolling Eyes Иначе торта ще ходя да поръчвам в сряда, надявам се да не е късно. А към края на седмицата ще ходя да пазаря разни флагчета, надписи с ЧРД, шапки, чашки, чинийки, свирки, клоунски носове и всякакви други дребосъчески занимавки.   Joy
Подаръците - от нас ще е триколка, миналата седмица я купих. От майка ми получи маратонки Nike и комплект на Адидас. Другите роднини май ще дават пари, а с тях смятам да му купя ново столче за кола и другото ще видим.

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 09:01 от *°•Роска•°*

# 103
  • София
Здравейте, момичета  Hug. Много благодаря на всички, които ни поздравиха на рождения ден на малчо  Hug Hug Hug
Аз се поизгубих, защото последната седмица доста попътувахме. Бяхме в Поморие на РД - ама много е хубаво на моренцето!!! После празнувахме с бабите и едва вчера се прибрахме в София, а Велин взе, че вдигна температура - явно не му понася "чистия" софийски въздух  Crossing Arms. Водих го днес на лекар и се оказа, че гърлото е червено, не знам зъби ли са, простудихме го по пътищата ли ....
Иначе той още не е проходил, страх го е малкото човече  Laughing.
Честито на проходилите мъници и на всички сладки рожденици!!!! Да са ни здравички дечицата, пък всичко останало е маловажно  Peace

# 104
  • In someone's dreams
Добро утро   bouquet

Влизам първа днес да ви почерпя за Рожденния Ден на моя порастнал малък мъж!!!

Заповядайте от нашата първа торта!

Честит рожден ден и на Маги на koteto!!!Да е много здрава и умна малка госпожица!

Общи условия

Активация на акаунт