Априлчета!!!

• 13 494
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Привет!

Много отпускарски го раздавате нещо GrinningВерно много е пусто,но то нормално за неделя.
Goldi,все пак станало на твоята и сте били на ресторант за РД.
ТОДОРАН,оправих клипчето от прощъпулника на Марта,вече може да се гледа Peace
Нана,кой ден ще идвате във Варна?
Цитат
Да ви се похваля - от три дена съм на диета - чайче и плодчета и съм -2 кг. т.е. вече съм 58
Браво на теб!Само така!
Ми и аз да се похваля,че съм с 4кг. надолу Grinning Още 1-2 и ще съм пИрфектна /за моите си критерии де Wink/

Споделете моля,ви /знам,че го обсъждахме преди време.../ Какво ще купувате на децата за РД?Дайте идеи за оригинален подарък.

П.П. аааа Ласи..аз вече ги разгледах в сайта  снимките от партито на Миленка Flutter много е хубава!

# 76
Здравейте момичета! Hug
Не мога да се добера дотук значи #Crazy Да ви се отчета за партито-беше страхотно според мен ,много забавно им беше на децата,само молеха родителите си да останат докрая,пожелаваха неща на Миленка с микрофон,скандираха-торта,торта! Просто беше страхотно-пък и мойта италианска рода-едни рече,едно чудо Peace Миленка получи много красиви подаръци и така! Вечерта партито продължи вкъщи с роднини и още една торта!
Днес обаче рожденичката е болна,не сме спали цяла нощ и бая ми се мъчи детето! Но беше незабравимо преживяване Hug
Благодаря на всички ви за прекрасните пожелания Heart Eyes
Отчела съм се в албумчето в нашия сайт с цели 16 снимки Peace И специални благодарности на мама Ласси,че качи и тук,че аз не ги владея тез неща  bouquet

# 77
  • Бургас
Миленни, честито ти проходило момченце   bouquet
Миленка е невероятна красавица, пу-пу Heart Eyes Grinning Hug
Сисе, как ги свали тия 4 кг, браво Peace
При нас, 1/3 от гостите не дойдоха, много ми беше кофти, но се радвам, че все пак бяхме на заведение Laughing Утре ще е истинското парти според мен, защото ще е бебешко и предполагам, че за Дима ще е по-весело. Очаквам го с нетърпение Laughing
От мен лека вечер, отивам на надувам балони Mr. Green

# 78
Еееех, Сиска, друго си е да си на 21!!!!!

# 79
Еееех, Сиска, друго си е да си на 21!!!!!
Опа,кой не е внимавал тези дни Mr. Green станат на 22  Wink
Преди около месец се качих на една бабка на кантара и като видях цифрата Tired нали се стягам за сватба искам да изглеждам добре.Не съм спазвала диети,просто спрях да ям манджи и сандвичи,наблягах на течностите и дребни неща-пуканки,бейкроус,бисквити /аз съм тренирана от у-ще където вечно бяхме на диета/ с това се прехранвам последните 1-2 седмици.Преди 2-3 дни се качих  на същата бабка,но този път цифрата беше друга GrinningДа не си помислите сега,че съм манекенка  Naughty на кг. може да съм малко,но формите са важни,а те за съжаление не са това,което бяха преди 2 год. Tired Иска си и стягане,а с моя мързел Whistling

# 80
Здравейте
Милени, честито ви прохождане !
Реянка, малката  е много хубава, просто като кукла Simple Smile Да ти е жива и здрава!
Ние си прекарахме много приятен уикенд-събота на разходка на Панчарево, днес на ски на Боровец и на кино Simple Smile Изкефих се, малко разнообразие. Иначе Дари продължава да кашля и утре пак сме на лекар.
Джул, заинтригува ме с тази свешичка, от къде я купи?

# 81
Голди, Реянче, много са ви сладки рожденичките! Миленка има зашеметителен тоалет  Heart Eyes
Голди, тортата ти ли я майстори? Ако да, направо нямам думи! Голяма майсторица си, ей!

ТОДОРАН,оправих клипчето от прощъпулника на Марта,вече може да се гледа :peace

*Сиска*, много ти благодаря! Аз си мислех, че не съм успяла да го кача  Blush Благодаря ти, че си надписала и снимките  Hug

# 82
Момичета много ви благодаря за прекрасните думи за Миленка! Heart Eyes Много ми става мило Hug
Голди,още като показвам снимки хората бъркат Миленчето и Дима Hug Явно си приличат дечицата Hug
Милени,честито проходило момченце!  bouquet

# 83
Привет момичета!  Hug
Бързам да ви се похваля - Лидия проходи преди 2 дена, както се изправи и се отпусна и направи няколко крачки самичка. Много съм щастлива! Heart Eyes Grinning Е, доста е нестабилна все още, но се учи детето. Simple Smile Освен това владеем говоренето по телефон от известно време - като й дам gsm и казва "Ка" и го слага както си трябва на ушето, и му натиска и копче. Направо си умирам от кеф като го прави. Heart Eyes Mr. Green

Сега ред по ред! Mr. Green
Честит рожден ден на майката на Голди, на Елена на Ясмина! ЧРД, Пете!  bouquet  bouquet  bouquet
Честити проходили дечица, лека и безаварийна, като гледам трудно пазят равновесие в началото. Simple Smile Hug
Да оздравяват бързо всички болнички! Praynig

Алокация, много ти е било трудно, но важното е, че вече Малвинка е добре и всичко ще влезе в старите релси неусетно! Peace Hug
РиткаHug Simple Smile
Емче, какви са тия очи, това нещо! Чудно детенце! Blush
Честити пробити ушички на МикаелаPeace
Гергина, как е племенницата? Стискам палци за добри новини! Praynig
Ася20, къде се изгуби жена? Пиши по-често! Hug Simple Smile

Леле, дано не пропускам нещо, ако ли да - не е нарочно! Mr. Green  bouquet

# 84
Добро утро, момичета  Hug

малко съм поизпуснала, но ще опитам да наваксам....

Ние вчера правихме партито за РД... Беше по-скоро - опит за парти... Не можахме да поканим набори на Дамян, тъй като сме със зачервено гърло, бяхме на антибиотик, от който получихме алергия и целия в пъпки (много се уплаших да не е шарка  ooooh! ), и дойдоха само бабите и дядовците. Получихме хубави подаръци. Хапнахме, пийнахме, духнахме свещичката и айдееее.....всички по леглата  Crazy Ще се опитам да кача снимки...ама с моя хакерски опит - дано да стане  Thinking

Искам да честитя на всички, които са имали повод!
А и да честитя на всички, дори и без повод - настъпващата пролет! Вече дървчетата са окичени с прекрасни, ароматни цветове и става все по-зелено и красиво. Пожелавам ви и такова настроение да ви следва по разходките с малчовците   bouquet

хайде сега да ви почета малко....

# 85
  • Пловдив
Добро утро  Grinning
polinita, лошо сте се подредили баш за РД  Sad
nikitto, такива свещи има в парти магазините (за балони и подобни). Вероятно си виждала, ама не си се сетила, че е свещ  Grinning Листенцата на цветето се разтварят, почва да се върти и да свири.
Любина не е болна, но е супер нервна покрай ваденето на поредното зъбче  Sad Постоянно виси на крачола ми ....

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 13:06 от jul

# 86
Честит рожден ден на Роска !!!    party006 bdbaloni happy bd
Желая ти всичко най-хубаво !!!   bouquet

# 87
  Ч. Р. Д. Роска!!!!

# 88
  • Варна
Cenitelkata Честит рожден ден! Бъди винаги усмихната и обичана! Всичко, което си наумиш, да се сбъдне!  Heart Eyes  Hug

*Роска* Честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и прекрасни семейни мигове!  Hug Heart Eyes

Миленни, ЛУРДЕС честито ви проходили дечица! Бързо да бягат и да падат малко!

Alokazia добре завърнали се в къщи!  Hug

Аз от празнуване нямах време да поздравя рожденниците, но отивам да поправя пропуска в другата тема.  Heart Eyes

за подарък за РД мисля да взема от тези комплекти, дето се правят отпечатъци на ръка и краче. Яд ме е, че не го направих, като се роди, толкова миниатюрни й бяха крачетата - а сега цееели 12 см  Grinning

Голди страхотна торта! Няма да питам от коя фирма я поръчахте  Wink

е едно въпросче: почнахте ли да мажете лицето на дечицата със слънцезащитен крем? Каква марка?

# 89
Ясмина , и аз мисля такъв подарък да правя на малкия Simple Smile
откъде ще ги вземеш тези комплекти?

Общи условия

Активация на акаунт