Априлчета!!!

• 13 402
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Cenitelkata, Честит Рожден Ден!

Всичко най-хубаво ти желая!

Малко на патерички
Честит Рожден Ден на порасналата тинейджърка на Ясмина! Както и на майката на Goldie!
Да са ви живи и здрави.

*Сиска*, страхотно клипче. Много ме развълнува  Heart Eyes

# 61
Петя, честит рожден ден! Бъди много щастлива! [/color]   bouquet  bouquet  bouquet

Сиска, страхотно ти е клипчето!  Hug С коя програма го прави?

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 14:17 от *°•Роска•°*

# 62
  • София
Честит Рожден Ден,Петя! Да си здрава и много щастлива!

# 63
Честит Рожден ден на Петя
  Нека огнище да топли ръцете ти,
  Вино да топли сърцето ти,
  Обич да топли душата ти
  И Бог да закриля делата ти

Момичета от все сърце ви благодаря за хубавите пожелания за Калина ,да ви се връща,Рождения ден мина страхотно ,преди малко се прибрахме и от бебешкото парти,всичко беше страхотно, но малко по натам ще ви кача снимки че сега имам да стягам багажи.Още веднъж благодаря.

# 64
  • Варна
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ, КОИТО СА ПРАЗНУВАЛИ ТЕЗИ ДНИ, КАКТО И ДНЕС! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВИЙ И ВАШИТЕ ДЕЧИЦА!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря на всички за пожеланията относно бързото оздравяване на Малвина! Като че ли е малко по-добре, още има кашлица и сополки, но като че ли по-поносимо. Хапва си добре, но е доста крива, стои през повечето време залепена за мен, което досега никога не е било, постояно е подир крачола ми и иска да я взимам. Днес е по-добре положението, понеже татито е в къщи, и се позаиграва. Развалихме всякакви режими в болницата, та се чудя как ще влизаме в крачка

Ясмина, в неделя вечер започнахме с повръщане. Четири пъти за три часа, и в 12 ч я заведохме до спешен център. Изписаха ни разни неща и свещички за повръщането, но на другата сутрин пак се повтори. Отидохме при педи, тя ни даде едно лекарство, каза да изчакаме до обяд, ако се повтори да отиваме в болницата. Прибрахме се, малко по-късно започна да вдига Т, както и да има разстройство, което отначало беше веднъж на 12 часа. Тръгнахме към болницата на Терапията, от там ни върнаха, понеже не сме били за там, а за инфекциозни, въобще не я прегледаха даже. Ний отидохме в Майчин дом, там я прегледаха, свалиха Т и преляха две банки глюкоза и ни дадоха други лекарства. Беше живнала, но в колата на път за в къщи пак повърна, после спа доста време. През ноща обаче се събуди с Т 39,4, свалих я, на сутринта същата работа. Давах й да хапва, но като й дам лекарството и връщаще. Говорих пак и с личната и с лекарката от МД, казаха да отиваме в болницата, няма смисъл да мъчим детето. Личната успя да ни уреди да ни вземат незабавно в Терапията, и така..... приеха ни. Включиха системи, през ноща ака още четири пъти и на другия ден вече нямахме нито разстройство, нито Т, нито повръщане. Почна да хапва малко по малко, лекуваха я с антибиотик Пипирицин /май така беше/. Направиха й всякакви изследвания и установиха че е вирусна инфекция. Ден два след това гласа й стана дрезгав, в последствие се появи кашлица и сополки най-накрая. Тъкмо се бях успокоила в неделя вечер пак повърна, но всички казваха че е от храчките, защото такива повръщаше накрая. Не се повтори повече, пу-пу, дано е завинаги. И така ... условията бяха що годе приемливи, като изключим това че имаше роми в изоболие, че и повече, цялото отделение, както и болница беше пълна с такива. За щастие в нашата стая попаднах на много свестни българки, които много ми помогнаха, защото аз се чувствах по-зле и от детето. Буквално бях пред срив във всяко едно отношение  Sad Sad Sad и сега се шашкам от най-малкото нещо, чак се плаша и чудя как ще я карам занапред...

# 65
Честит рожден ден, Пете! С пожелания за здраве, късмет и много любов!

# 66
  • Бургас
Момичета, от сърце благодаря на всички за хубавите пожелания Hug Heart Eyes Направихте празника ни по-красив!
Ето малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233930&pid=11298865 - оттук нататък;
В общия албум ще кача като мине и бебешкото парти в понеделник, само моля някой да ми прати пак потр.име и парола, че съм изтрила лс от Сисето Embarassed

# 67
Момичета много ви благодаря за милите пожелания   bouquet  bouquet  bouquet
Ето да се почерпите малко  Hug

# 68
А аз се чудя защо няма нови отговори в темата  Embarassed ooooh! ooooh! ooooh! Embarassed ooooh!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЕТЕ!

Честито със закъснение и на останалите рожденници и най-вече на Жабче за малките куклички!  Hug

Alokazia, радвамс е,ч е сте добре, още повече те разбирам сега, като Аси пак е болен и е на антибиотик  Cry ЗА една нощ се разболя - как стана не знам, вдигна 39,5 рано сутринта вчера, оказа се вирусна ангина. Обаче цял ден вчера си я поддържаше и днес пак бяхме на лекар - е, познайте - ударило го е в ушите  Rolling Eyes И сега се "захранваме" със Зинат. Оф, тъпо ми е, защото все гледам да му е наред всичко, но пък и да не се вживявам много(т.е. вманиачавам), ама на - разболя се  Stop

хайде, ще се включа с нещо по-ведро

# 69
Добро утро Hug

# 70
  • Пловдив
Добро утро, момичета  Grinning
При нас вчера партито мина тежко и изморително, но пък падна голяма веселба. Рожденичката незнам дали въобще разбра, че купонът е в нейна чест, но беше усмихната и пръскаше очарование  Grinning Свещта на тортата беше специална- като я запалиш се разтваря като цвете, върти се и свири Happy Birthday, ама нашата нещо леко дефектира и се запали и пластмасата чак, та се поопушихме яко  hahaha
В момента леко реанимираме, че следбед чакаме малко набори на бебешо парти  Crazy
Моля, всички, чиито празници съм изпуснала покрай суматохата, да се чувстват поздравени. В лудницата изобщо нямах време за форума  Grinning

# 71
Здравейте! И аз на свой ред искам да честитя на всички рожденници, да са живи и здрави малки момиченца и момченца!!! А на майките само радост и усмивки /и здрави нерви/ пожелавам!
Ние бяхме за няколко дена на "Цигов чарк", там все още е една красива зимна приказка и няма и помен от първата пролет. Васи много игра в сега, правихме снежни човеци, ядохме агнешко на скара и пихме червено вино Grinning. Лили почти не усети къде се намира, на отиване проспа целия път. Само двете котки я впечатлиха и непрекъснато искаше да ги гледа и да ги дърпа за опашките горките.
Друго интересно покрай нас няма, по случай преместването свекито ми лази по нервичките, но ще я изтърпя още две седмици до заминаването.
Да ви се похваля - от три дена съм на диета - чайче и плодчета и съм -2 кг. т.е. вече съм 58 Grinning. Съчетах го с новолунието, мисля че добре се получи, на пълнолуние ще правя още три дена и така...до заветните 54-55.
Ами това е. Приятни празници на имащите повод!!!
Алоказия, радвам се, че вече сте добре!!!!
П.С. Гледах го най-накрая този "Здрач", но съм малко със смесени чувства. Желанието да гледам втора част значи ли, че ми е харесал? Grinning  Със сигурност знам, обаче, че актьорите са красавци.

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 13:09 от cow

# 72
  • In someone's dreams
Брей, че пусто днес тук ..... Къде сте всички? Тук вали и сме си наврени вкъщи  Simple Smile

Ааааа и голямата новина: Хриско вече ходи   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Много съм хепииииии

# 73
Хриско вече ходи   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Много съм хепииииии

Честито на проходилото момче! Много е сладък на снимката -пу-пу!
Къде се криете - вече щях да ви пускам за национално издирване Laughing

# 74
Привет пак!

По молба на Reiana  пускам снимки от вчерашното празненство на Миленка!
Вижте красивата рожденичка!

и с гостите

Общи условия

Активация на акаунт