Априлчета!!!

• 13 397
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Ясмина честита ти рожденничка HugКак е с пубертет в къщи ,защото при нас е зле CrazyКаката на 03 .05 и тя става на 12г. и само преговаря и се мисли за велика ,а на мене ми писна да крещя по нея и няма оправия ooooh!
Гергина честит ви рожденник да е жив и здрав и много да ви радва.
Видях честитките за Жабче и страшно много се зарадвах Hug Hug Hug
Ники още реве от време на време от крачето и вече незнам дали да вярвам на докторите.На двама ортопеди ходихме ,правихме ренген ,ехограф и всичко било наред и щяло да отшуми-но кога Sad Иначе все нещо не му е изгодно и нервничи  Crossing ArmsВече незнам кракът ли го боли ,зъби ли ще растът/защото все още сме само с два/или си проявява зодията Thinking

# 46
Здравейте момичета!
Днеска не се спряхме,откак е по-стабилна и за една ръчичка,ме кара да ходим непрекъснато и е супер смела,съвсем забравя,че не може да ходи самичка hahaha
Несинеси,днес я заведох в онова студио в Мола,ама нямаха часове бая напред и момичето ми препоръча да не ги дупчим,много ги боляло! И аз съм в голяма чуденка дали да ги дупча или не ушичките! #Crazy
Рожденическата треска много ни тресе вече-надявам се утре да имаме един много прекрасен и щастлив ден! Момичето ми става голямо и аз съм направо в екстаз Hug
Криси,надявам се да не е крачето и всичко да е наред при вас! Heart Eyes
Момичета от този магазин Тук Тук ми пратиха смс днес,че само събота и неделя ще има 70 процента намаление-хайде на пазаррр Peace
Момичета ,качвайте снимки от РД-то де! Дайте и ние да се накефим  bouquet

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 23:22 от reiana

# 47
  • София
Здравейте момичета, минавам само да споделя,че от 6.04.09 започва кандидатстване за ясли и градини по новия регламент в София!

# 48
  • Popovo
Добро утро, днес кафето е от мен. Заповядайте!

Ние вече сме по добре. Първо се разболя Марти, водих го на инхалации и нагревки заради кашлицата. После се разболя Гого и пи АБ, сега пък аз съм болна и ако заразя пак децата направо ще се  #2gunfire, въртим се в порочен кръг от болести. Писна ми вече.
А иначе ходихме до Варна на гости на дядо. Води ни на ледена пързалка, справих се учудващо добре за човек който никога не се е качвал на кънки, даже не паднах  Mr. Green за разлика от мъжа ми, който беше като пате в калчища.

Поздравявам всички, които са имали повод.  bouquet

# 49
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПЕТЯ!!!!

# 50
Кокетка, благодаря за кафето!
Cenitelkata, Happy birthday!!!
Бъди много здрава, обичана, обичаща!
Ясмина, честита ти рожденичка, на патеричка! Hug

# 51
Брей, днес имаме малки и големи рожденици!

Cenitelkata,
пожелавам ти  да си здрава, заобиколена от обичта на тримата си мъже,
много верни приятели и все така да пазиш човечността в сърцето си!

Весел и незабравим ден на всички празнуващи!

# 52
Cenitelkata ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

# 53
Cenitelkata, честит рожден ден!
Бъди жива, здрава, щастлива и много обичана!

A на патерички:

Ясмина, честита да бъде рожденичката ти, много здрава и много щастлива!

Goldie, честит рожден ден на майка ти! Нека бъде жива и здрава!

# 54
Добро утро!

Ясмина,честита ти рожденичка!Да ти е здрава и много послушна Елена!     bouquet
Пете,тука един букет от мен Wink

Аз пък искам да ви покажа нещо  Blush ,колкото повече наближава РД на Дани все повече изпадам в умиление и не ми се иска да тече толкова бързо времето  Confused Ето какво направих http://sisee2008.multiply.com/video/item/64/64

П.П. След малко приспивам шефа и хващам.. не гората,ще ходя на фризьор,после и през солариума ще мина,малко да разпусна Grinning Лек ден!

# 55
  • Бургас
Ценителката, честит рожден ден   bouquet   bouquet   bouquet Много щастие ти пожелавам Hug
На малките рожденици ще честитя в другата тема Wink
От мен една тортичка:

Довечера ще ви чета Heart Eyes

# 56
Здравейте момичета!
Днес моето момиченце става голямо! Много съм щастлива и не знам на кой свят съм! Пожелавам на всички на да изпитаме такива емоции и дечицата ни да растат живи и здрави и много щастливи! newsm59 nbirthday  Gift  party023 newsm38 Gift  ura  bigdance2  mrstraetz

# 57
Несинеси,днес я заведох в онова студио в Мола,ама нямаха часове бая напред и момичето ми препоръча да не ги дупчим,много ги боляло! И аз съм в голяма чуденка дали да ги дупча или не ушичките! #Crazy
reiana  аз ти писах, че ги дупчихме в болница Вита. Там не се записват часове, дупчи доктор уши н. г. и е много внимателна, казва че не боли. Айа изплака само при самото дупчене. Hug

# 58
Cenitelkata, честит рожден ден!
Пожелавам ти,много здраве,щастие и незабравими моменти с твоите прекрасни мъже!!!
Весел двеон празник на цялото семейство   bouquet  bouquet  bouquet

# 59
  • In someone's dreams
Честит рожден ден мила Петя!!!
Пожелавам ти много щастие, много усмивки и нека твоите трима мъже ти даряват много много любов!!!

newsm51  smile3525  newsm51

Ха сега здравейте на всички! Ние сме добре, растем и хубавеем  Laughing Хриси е с нова прическа, готов да посрещне първата си годинка. Подаръкът от мама и тати вече е готов - златна гривничка с гравирана плочка с неговото име. Адски сладурска е. Баба и дядо също се отчетоха с част от подаръка и естествено малчо претърпя една фотосесия. Ето го сладуркото на мама:

http://media.snimka.bg/2516/011286393.jpg

Техният подарък или по-точно част от него е столчето за кола и екипът. Има и изненада за самия празник. Очертава се целодневно празненство на смени с различни гости. Нямам търпение вече да идва денят  Heart Eyes

Отивам сега в темата за поздрави, че колко малки рожденници имаме ....  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 12:01 от Milenni

Общи условия

Активация на акаунт