Априлчета!!!

• 13 400
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте от нас пак Hug
Ние сме 9920 кг и 77 см-плюс 320 гр и 1 см Hug
Несинеси,къде ходихте да пробивате ушичките?

# 31
Честита голяма радост на Жабче! Много, много щастливи мигове с малките принцеси ви пожелавам от сърце!

Честит имен ден на Габитата! Да им е живо и здраво именцето и те да са весели и усмихнати!

Говоря на Марта по всякакви начини. Днес например много се забавлявахме, докато аз се превъплъщавах в крава  Joy

# 32
  • София
Честито на проходилите дечица!
Гергина, дано по-скоро се оправи малката душица и да се прибере в къщи! Това чакане е най-мъчително,но важното е миличката да пребори инфекцията,после всичко се забравя.
Болните да оздравяват,че рожденни дни ги чакат ей, това не е шега работа!
 След бурните купони,които преживяхме се замислям какво ли чудо ще е на извънземната трансгалактическа среща?Аз моето гардже ще почвам да го хвърлям джаза,реших да ходим от време на време в някой детски клуб,че да се светне,че може чудно да се забавлява и без да виси на врата на майка си.
Лека нощ мацки!

# 33
reiana нямам още снимчица на която да се видят хубаво обеците Crazy
А иначе ние ги  пробихме във Вита

# 34
Емма тоз интернет шъ нъ затрие  ooooh! Извинявам се публично!  Hug Сумито ще го изям, много е хубав бе ей, Габа си запазва един танц май месец с него  Heart Eyes

Гергина добре че не е това което мислехте, ще се оправи малката, стискаме и палци, а ти ни дръж в течение! Браво на Кръсти за сламкопропиването  Mr. Green Laughing

Стеф мерси за красивата темичка!  Hug

Честити обички на Айа и Микаела (много е сладка и е порастнала много  Hug)

Честито на проходилите бебчовци! Безаварийна и много да тропат и правят бели  Crazy

Всички болнички да оздравяват  Praynig Hug

Алоказия всичко лошо е зад гърба ви сигурна съм   bouquet

Днес Габи направи първата си крачка сама, вече се пуска ама стои като пънче и днес накрая се престраши да пристъпи, сега чакаме повече да направи, ако не здраве да е  Laughing

ПП- Нанче и Никито бързо изкачайте от тия дупки, дават го  др седмица по 20 градуса, ще има разходки и слънце  Hug дано ви се върне настроението  Hug Hug Hug

# 35
ЧЕСТИТА ДВОЙНА РАДОСТ НА ЖАБЧЕ! ОТТУК НАСЕТНЕ САМО ХУБАВИ МОМЕНТИ С ДВЕТЕ ПРИНЦЕСИ.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА СЛАДКИТЕ ГАБИТА!

Честити краченца на Мони, Йони и Цветомир!

Болничките Ина, Дими и Дари бързо да оздравяват.

Честити обички на Айа и Микаела.

Браво на всички дечица придобили нови умения! (наистина много се радвам като чета такива неща, и все пак децата са различни и не бива да ги сравняваме, както сега, така и като пораснат повече  Peace)

На Дари рядко и говоря на бебешки, най-вече като съм се разлигавила, но и тогава си изговарям правилно думите. Обаче свеки колкото и пъти да и правим забележка продължава, и не стига че изговаря думите по бебешки ами и такъв словоред вади, нямам думи просто.

Емма, голем убавец тоз Сумо, и с този поглед, малиии  Heart Eyes

Гергина, какво стана със зъбчето на Кръсти? Стискам палците малката Ангела скоро да се оправи  Praynig

stefinka, темата е разкош  smile3525

Хайде лека от мен

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 23:32 от Bibobibo

# 36
reiana  в мола на Стамболийски на 2 етаж до Esprit има козметичен салон, жената беше много мила, но на Йони  май не й се понрави идеята.

# 37
  • Popovo
Добро утро, ще се върна да прочета за да съм в час и после ще се включа.

# 38
Добро утро мили дами!  Hug

Хайде на кафетоооооооооо!!!

Може да не съм писала, ама попрерових последната тема горе-долу да съм в час  Crazy
При нас нищо интересно... На 10 мес бяхме 8340 гр и 73 см.
Не ходи, пълзи като луд, любимо занимание да хвърля и гони едни топки по пода, да отваря и затваря чекмеджета... Не проявява интерес към никакви интелектуални занимания от сорта на редене на рингове, показване на чао, здрасти, годинки, имитиране на звуци и пр. От приказването мели нон стоп ба-ба, ма-ма и ге-ги, толкоз...

Искам тук да честитя на всички рожденници досега, да честитя и на днешните такива и специално на Калина на Дидимора   bouquet
Нека да са живи и здрави, да носят много щастие на родителите си, да растат весели и игриви!  newsm59

Честити рожби на Жабче! Всичкото щастие на света им пожелавам!  Hug

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 09:11 от galivo

# 39
  • Бургас
Добро утро!
И тук честито на всичките ни днешни рожденици и техните майки и татковци  bouquet
Галиво, мерси за кафенцето Heart Eyes, от мен една тортичка, че моята майка е рожденичка днес и да почерпя за нейно здраве Simple Smile

# 40
  • Варна
Добро утро!

galivo  Hug за кафенцето

И от мен една тортичка, че голямата ми щерка става на цели 12 години. Леле кога порастна това дете, вече си е див тинейджър.

Честито на сърожденниците Калина на didimora и Кръсти на Гергина!   bouquet

Голди да е жива и здрава майка ти и да се радва на внуците!  Hug

Гергина добре, че не е порок. Инфекцията ще я пребори, сигурна съм. Пък и щом лекарите са оптимисти, значи трябва търпение и скоро бебка ще си е у дома. Изпращам и нашата положителна енергия.  Hug  Praynig

Alokazia радвам се, че вече сте си у дома.  Heart Eyes Непременно чакам да пишеш за престоя в болницата. Защо се наложи?

Айде вече пролетта дойде, стягайте се и юруш на разходките  Sunglasses

# 41
Добро утро!

Отчет от днешната консултация-11кг. и 75см./+500гр и +0см./
Хемоглобина ни е 95 и тази седмица дето идва няма да има кръвопреливане, а за следващата ще видим какво ще покажат резултатите на 03.04. Praynig
galivo   мерси за кафенцето!
Честит рожден ден на майката на Goldie и на голямата принцеса на Ясмина! happy bd
Честито на рожденниците Калина на didimora и Кръсти на Гергина!  ura

П.С. Благодаря на всички мами,за пот. име и паролата за сайта!  bouquet

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 17:58 от neli84

# 42
здравейте на всички.надявам се,че не сте ни забравили.ние сме добре.Оливия расте и хубавее.много ми липсвате ейййййййййй.сега крада интернет от балкона,ама скоро ще пуснем и ще съм активна всеки ден както преди.вече сме в новия апартамент,разбихме се от ремонти,ама има още де.засега толкова.ще се опитам да сложа нова снимка на Оливия.целувам ви.  bouquet

# 43
 Привет момичета!

Влизам само да ви почерпя. Малко късно, но днес нямах, никакво време. Утре или по-късничко ще ви чета  Hug

# 44
  • Бургас
Ясмина, честита ти рожденичка   bouquet   bouquet   bouquet Много да те радва и само хубави емоции да ти носи Hug

Общи условия

Активация на акаунт