Априлчета!!!

• 13 399
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
Жабче, да са ти живи и здрави момите  Hug Hug Hug Страхотна новина, мамче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честити Имен Ден на Габитата  Hug Hug Hug

Алокация, аз чак сега разбрах че сте били в болница мило, нали пропускам доста  Sad Пожелавам на Малвинчето бързо да оздравява и никакви болници вече  Heart Eyes

Хриси Писи, стискам палци да те потърсят за друга работа мило. Разбирам те и съм сигурна че нещата при теб ще се развият в добрата посока  Hug

Момичета, искам да кажа че се радвам на постиженията на всяко едно детенце Simple Smile Кое проходило, кое казало думичка, познавам тези трепети Wink Не се сърдете моля че не честитя поотделно, но просто нямам толкоз време за писане Wink Това обаче не означава че не ги чета и не им се радвам, нали  Hug

Лурдес, да ти кажа и Мая и Алекс усетиха промяната. Алекс колкото и да беше малък си познаваше дома, но по-бързо се адаптира просто защото при него бариерата с различните езици не стоеше като проблем. При Мая все още тече периода на адаптация, макар че има напредък, в началото беше много трудно, плачеше много че не разбира езика. Сега вече почна да научава и ползва отделно думички и като че ли стана по-лесно. Тя е и по-големичка, прави сравнения и хубавото е че освен лошите вижда и хубавите страни на това преместване. Какво да ти кажа, трудничко е, но се справяме Wink

Момичета, а за развитието на бебетата, всяко си има собствен ход Wink Не бързайте, а им се радвайте докато са още бебета, че като станат на три ще видите за какво става въпрос  Crazy Ето например всяка от вас чака с трепет бебето да каже "мама", а пък аз чакам с трепет да не чувам "мамоооо" по 1000 пъти на ден  Mr. Green Тъй че, радвайте се на дечурлигата си и не го мислете много, всяко нещо с времето си  Heart Eyes

Вени, от ортопеди знам (покрай консултациите за ставите) че най-добре е бебочествата да прохождат с боси крачета, т.е. без обувки. Да не говорим колко са скъпи бебешките обувки и колко бързо растат тез крачета Wink Тъй че пускай по чорапи и така  Crazy Ние пък прохождаме без чорапи по боси крака щото Александър това нещо чорап не го търпи на краката и все ги събува  Rolling Eyes

Гергинче, радвам се че бебка не е с порок на сърцето. Сепсис е наистина тежка диагноза, но щом докторите казват че ще се оправи, значи ще се оправи. Искам да ти кажа че с Мая много изстрадах в родилното и че момичетата са много много силни и издържливи. Ще видиш беба ще оздравее  Hug Моля те дръж ни в течение  Heart Eyes

Хайде, лека нощ, че пак удари полунощ   bouquet

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 14:48 от ritka

# 16
Ееее, мацки - аз съм  Сливена града голяма - и от чужд комп се опитвам да ви проследявам, ама ми е трудно...
Жабче - честити ти две принцеси, мила!!! Много, много красиви имена сте им избрали! И много големички са се родили! Браво! Да са ти една от друга по-здрави, по-хубави и умни!!! целувки!!!  bouquet

Аз няма да ви отегчавам с писания, че не съм много в час с вашите...гледам -  пак е имало обидени на думи и на действия Wink Елица ходи, говори, пее на микрофона и чете "Война и мир" hahaha Не, сериозно - забелязвам, че още повече изостава с опитите да ходи - преди поне се пускаше и правеше 1-3 крачки, но от 2 седмици - не и не!!! Здраве да е!!!

Само нещо искам да ви споделя - нали все питах - е, да, от 2-3 седмици си имаме бенка на крачето - и после и една на гърдичките...Това специално инфо за ВаняМ! Така че - по мои данни на около 10 месеца се появиха първите бенки...Целувки, мили мои!!! И ха дано се маха тоз циклон и се затопли, запролети, разцъфти - цветя в полята и на гърдите да блестят!!!

П.С. Иначе аз се опитвам дистанционно да уредя клуб за партито, че този, който бях заела нещо не се получи...стискайте палци!!!

# 17
Алоха, тука да не стане пак някое объркване-аз не съм искала да прозвучи обидно изказването ми относно уменията на децата, смеех се докато го пишех, но явно като не сте ми насреща няма как да ме разберете и сигур' пак се е случило някакво недоразумение  Wink. радвам се на вашите и на децата ви постижения и също и на моето си хлапе. И понеже знам ,че вие се кефите на снимки-ще ви пусна няколко на мойта дъщеря.....ъъъъ, пардон-син (ама то с тая коса.....мож' ли го различи  Thinking.)
http://www.bgphoto.net/photos/33155/o633736834936926250.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/33155/o633736834972551250.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/33155/o633736835246145000.jpg

# 18
  • Варна
Здравейте мили момичета  bouquet Доста време не съм писала, но чета всичко  Simple Smile Жабче, Честито!!! Да са живи и здрави малките госпожици Heart Eyes
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕТО ГАБРИЕЛА bouquet Алоказия, радвам се, че вече сте си в къщи Heart Eyes Гергина, Браво на Кръсти , че пие от сламка Hug Акварелче, чудесно е когато всяка една от нас споделя за детенцето си Peace Нормално е да си сравняваме децата, без лоша умисъл,че нещо му има ако не прави, това което правят другите-нека продължаваме да си споделяме  bouquet(за момент не съм помислила за някоя мама, че не и е приятно да чете за постиженията на друго бебче Peace) Забравям някого, но не е умишлено Peace И аз да се похваля-вчера и Микаела е с обечки BlushМного е сладка и не съжалявам за миг, малко поплака, но по-скоро се стресна от пистолета, хубавото е, че спря бързо Flutter От 3-4 дни и аз и показвам на колко годинки ще стане, вчера показа сама като я попитах FlutterОще не иска да ходи, изправя се, ама не се притеснявам за това Simple SmileЩе пиша пак, че трябва да почна да готвя, след малко чакам мъжете да се върнат smile3521 Пускам една снимчица да я видите с обеците 4470

http://good-times.webshots.com/photo/2252645950051153199dsWqvo

# 19
Да питам нещо мамите от София дали имат инфо за новооткриващия се магазин на Вис Виталис?   Щяло да има записване...не откривам нищо в гугъла.Моля ако някой има инфо да сподели.

# 20
  • Бургас
Оф, много съм смотана ooooh! Чак сега разбрах, че имало празник днес Embarassed
Честито на всички именници Hug  newsm51

# 21
Честити обички на Микаела...много е сладка  Hug.

# 22
Честити дъщерички на Жабче,да са и живички и здравички ,послушнички и красивички и всичко най-най -най.newsm51 newsm51 newsm51
 Честит имен ден на всички Габки -жабки  
bouquet  Gift
Честити обички на Айа и на Микаелка   reverance
Емма тоз твоя Сумо с всеки  изминал ден все по-арен става,ц ц ц,ма отде му намери тез бели партенки ,ше го изям   Laughing Hug

# 23

Честити щерки на Жабче Hug
Честито на всички именници    Hug

Алокация, дано бързо се отървете от сополите , но важното е, че вече сте в къщи...  Hug Пращам ви позитивна енергия  Hug

ние не сме спали цяла нощ - поне аз....за да следя Дими -  Sad Имаше температура от вчера следобяд....Е, не си представях точно така рожденния му ден....но....дано в неделя за партито сме свежи и здрави  Tired

ходих до София днес, срещнах се с шефа и мина що-годе добре работата....На 13.04. се връщам на работа...Не знам дали се вълнувам или ми е тъжно, но знам че изпитвам някакво чувство....

много съм изморена....

хайде много целувки от нас за вас  Hug   Hug   Hug

# 24
stefinka   bouquet

Честити принцеси на  Жабче!Да са  живи и здрави и много да радват мама и тате!
Честито на всички именници   Hug
Гергина  дано малката Ангела бързо да се оправя   Praynig  !
 Alokazia  дано се отървете бързо от сополките Hug !

Честити обици на двете малки дами. АЗ да ви кажа пробвах да ги продупча на Йони, но стигнахме до гелчето за изтръпване и после не даде да й сложат точките с маркера. Бре мъжа ми я държа аз да й сложа точки, не та не, после аз я държах той се пробва, рев ви казвам и се върти и суче като чели я колят и се отказахме. За сега  Wink

Аз на Йони й говоря кога по бебешки, кога сериозно, сърдито, строго, както ми дойде и според случая  Laughing
И най-важното за нас Йони вчера направи 6-7 крачки сама  newsm44  

и в тази връзка много се радвам на всички "постижения и рекорди" на малките палавници! Интересно ми е как се развиват наборите. И ако стават недоразумения съм сигурна,
че са от типа-   рискове на виртуалното общуване, а не Кой е по -по -най.

# 25
На всички именници - честит празник!
stefinka, страхотна тема   bouquet. А относно начина по който говоря на бебо - понякога по бебешки, а друг път като на голям човек, според ситуацията.
aneli, честити ви крачета! Със здраве да си ги ползвате. smile3539
Alokazia, това че сте се върнали от болницата е много хубаво. Дано Малвина да се възстанови напълно по-скоро Praynig.
Гергина, пожелавам бързо оздравяване на племенницата ти Praynig.
Браво на Кръсти, за това че пие от сламка. Аз сериозно се замислям да купя на Симон такава чашка, та дано поне тогава пропие вода.
ritka, и ние като вас все си събуваме чорапите.
Heliotis, честити обички на Микаела! Много е сладка.
Да са честити обичките и на малката принцеса Айа!
Емма, ама твоя Сумо е голям сладур.
polinita, дано Дими да оздравее по-бързо Praynig.
nesinesi, браво на Йони за прохождането! smile3539

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 20:16 от ansim

# 26
  • Варна
Емма, ПУ-ПУ, ама Самуил голям хубавец бе Heart Eyes С тез очи сини.........малеееееееееееее  bouquet

# 27
Здравейте!

Честито на мама Жабче и цялото и семейство за голямата радост! Да бъдат живи и здрави и много послушни големите моми!

Честит имен ден на Габките в отбора!

И аз вече си имам проходило момченце  Laughing От няколко дни си се разхожда сам. Е, не е кой знае колко стабилен, но и това ще стане. Иначе му говоря предимно миличко, не е на бебешки, но с много умалителни.

Айде лека нощ  Heart Eyes

# 28
Честити краченца на Мони, Йони и Цветомир ! smile3539
Честити обички на Микаела и Айа! babydust7
polinita, дано Дими да оздравее по-бързо! newsm17
Alokazia дано по-бързо ви отминава всичко! newsm17

Искам да ви питам,кой може да ми даде потребителско име и парола за сайта на априлчетата?

# 29
Добър вечер мами Simple Smile
На мама Жабче честито! Да са й живи и здрави малките бебки и много да я радват Simple Smile
Честито на именничките!   bouquet
Честито прохождане на Мони, Йони и Цветомир! И честити обички на Айа и Микаела! Ихх много поводи за честитене, много нещо, все така да сме в априлския отбор!

Гергина, дано бързо се справи Ангела с инфекцията.
Алоказия и Полинита, пожелавам бързо оздравяване на малките съкровища. Ние също борим кашлица и сополи, но поне вече няма температура. За кашлицата давам синекод, а за носа едни черни капки, които ми забъркаха, но за сега няма голям ефект.
Аз да ви кажа с моето отслабване работата напредва много трудно и бавно. От нова година до сега съм свалила към 7 кг. При това всеки момент може да почна да си ги връщам. А се уморих от ограничаване. Днес си купих някаква хранителна добавка - карбо слим, е дано поне тя даде едно рамо, че взе да ми омръзва..
Иначе, при нас няма нещо ново-радваме се на хубавото време и това е...Нана, май и аз съм изпаднала в няква дупка, такава апатия ме е налегнала, че чак си се дразня.

Общи условия

Активация на акаунт