kris_bo той твоят е и по-нисичък.Когато слави беше с неговия ръст беше по-лек.
Роса браво на твоето момче!Моят като види слънце и почва да се цупи и става един такъм много кисел...

. Разранява се, кръв тече, абе какво да ви кажа, като и сменям памперса чак ми се плаче. През два дена ходим на дерматолог. Изписаха ни куп мазила. Правя постоянно компреси със смрадлика. Сега вече почна да се пооправя. Не е чак толкова червено, но има още. Дерматоложката каза, че е много упорита инфекцията и бавно минава. Сменихме и памперсите и от Либеро минахме на Памперс, че са по-тънки. 
.
. Мъжа ми вика , че въобще не са им верни мерките. Ние като я мерим в нас е поне 74 см. Няма значение.
.
. Така съм заякнала от това сваляне и качване до 5-ия етаж поне 2 пъти на ден
. Ти поне имаш надежда, че ще оправят асансьора, а аз изобщо нямам такъв, обаче вече имам тренинг
. Само като я напълня с покупки ми се опъва малко качването
. И на Любчо само да му блесне малко и се е нацупил 

Аз до колкото съм прочела вече даже не е препоръчително толкова много да се качва за месец. Според мен няма място за притеснение 
Че какво му е на размерите на Станислав? Митю на 9 месеца е 8500, и не бих казала, че е слабичък, съвсем нормален си е, някъде 73-4 см е.

.
.

ама и как няма да станем експерти като хората седят и те гледат, че се мъчиш и никой нищо не помага, чак те гледат с един поглед все едно "ади по-бързо, какво се моташ"... 

Според педи си е добре детето, ама ако още някой ми каже, че е слаб незнам вече как ще реагирам

Atina_Eli, съчувствам ти
Най-важното е детенцето ти да е здраво и да се чуства добре

Това най много ми тежи,мъкненето на количката и багажа нагоре ,надолу.На излизане свалям количката с детето,но на изкачване не мога,не ми достигат силите.Много често са ме виждали съседи ,но никога не са си предлагали помощта.ЕЙ на това много ме е яд,на човешкото безхаберие.Аз може и да откажа,обаче ти си предложи помощта.Не ... няма такова нещо,минават и подминават.
солетите са за мен - на диета съм.... ама с биричка, както се стопли навън не ми се прибира...
, върнах се доста назад да видя коя си 
)
както вечер си го оставях в кревата и той до 5 минути е заспал сам, сега зор виждаме. С много мъки си изпива млякото (то не сменяхме шишета, биберони, стойки и кандърми...) и после заспива с рев я на ръце, я в шезлонга. Това не е било никога... Идея си нямам какво да го правя. Леко съм притеснена, баткото ми отказа след една вирусна инфекция на 10 месеца всякакво мляко, да не ми се случи и с малчо. Чувала съм, че поне до годинка трябва да пият мляко
Иначе си спи от 8:30 до 7:30-8:00 - слънце, за мама поспалана 

. Тези дни много хубаво времето и само по разходки, пък и във Варна е супер приятно 
. Засега не съм усетила как избиват, е мажа с гелче и давам Панадол от време на време, ама засега нищо страшно. То май е за мое успокоение 
, а също и да храни със сухар другите бебета (най-вече Диди на Гали
). Иначе сме добре, най-накрая се научихме да пъхаме предмети в кутия, нанизваме рингчета и подаваме играчки, и то точно, когато се бях отказала да показвам. Ей голям инат си имам (Теле), ама майка му не отстъпва нали си е Дева
.