Тази нощ малко се понаспах. На Мартина й растат зъбки и от няколко дни спи на пресекулки и се буди през час. Снощи й дадохме панадол и явно я облекчи, защото се събуди само 2 пъти и то през 2-3 часа

Аз сладко, докато не забременях, никога не съм обичала. От време на време по малко шоколад и това е. Обаче после така ми се омешаха хормоните, че сега направо не мога без сладко
И знам, че не е полезно, обаче не мога да се сдържам. Ще внимавам много с хранителните навици у малката. За сега гризка само бисквитки на Плазмон - от тези много цапащите От няколко дни се боря сутрин да й давам попара и не ще и не ще
Сега пак ще пробвам след малко, стискайте палци 
С гърнето нямаме никакъв напредък, ама тя изобщо не иска да седи на него. Започва да се опъва назад и да се оттласква с крачета и просто е мисия невъзможна за сега. Слагам я с дрешките и се надявам да свикне. А като си спомня как се зарадвах, когато един път я хванах в действие
Хайде, приятен ден и целувки на всички
И утре пак ще ходя пък дано се оправи тоя цвят, че не искам да си режа косичката(тя беше до под кръста, а сега е малко по-къса).Иначе след 1-2 седмици трябва да и хвърля една тъмна боя и ще се оправи.Ама аз искам да съм руса-нали съм със сини очи 
Децата не са глупави, предпочитат да са сухи и чисти
Вероятно. Не смятам да давам самостоятелно яйце скоро (съвет от педи) но така питка може да му правя от време на време
" , опита, опита, не и хареса и аз повече не съм я насилвала. Има време, насила няма да я карам.
. Дано да не им се връзваш.
. Аз не се срамувам да си поискам
И мен редовно ме гледат как се мъча да вкарам сама количката и не се сещат дори само да задържат входната врата 

Честито на месечинките!Ние скоро няма опасност да се похвалим с прохождане.Това моето дете е като кашкавал
Приятни разходки на тези,които имат късмет с хубаво време!
Как сте, мацки?! 

Но малко започва да се глези на моменти, при тате е по-послушна, а когато е с мама започва да преиграва и често прави едни такива тъжни физиономийки да я взема. Много е сладка, толкова я обичам! 

),
. Е, няма да е чак Габриел Батистута