Слънчице напече пак и готов е за подвизи Юнският юнак!

• 13 762
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте! Аз докато се наканя да пиша и то темата свършила . Иначе ви чета редовно,ма не ме оставят да пиша.

Честита месечинка на Василена и честито на проходилите бебоци!

Моята мишка се изправя сама и по цял ден стои на крачетата си- тренира  Laughing, обаче още не се придвижва много-много. Тъй като никой не я разхожда за ръчичка, тя няма и подобни мераци. Иначе в кошарата се пуска понякога и , естествено пада, а на майка и косата се изправя, ама така е ...

Мъчат ни зъбите, още един напира да пробива..., няма спане  smile3507. Иначе си хапваме, ходим на разходки всеки ден,вчера на разходката беше много послушна, седя си кротко в количката и наблюдава една такава сериозна всичко около себе си, много е сладка.

Ето ви една снимчица :

# 211
Ехей, браво на проходилите младежи Heart Eyes
И Диди е от страхливите зайчета. Днес за първи път клекна, като се държеше за кошарата Party. От един-два дни я лъжа да се държи за мен само за една ръка като върви, защото с две вече тича и не мога да й смогна Laughing

# 212
Бравоооооо на проходилите смелчаци!!!!  Hug

Мама Гаца, май ми намирисва на вирусче твоя компютър.  Laughing

цвета, много е порастнала твойта мишка.  Flutter

# 213
Добър ден и от нас....  Hug

Кори  хайде честито и на вас тогава за стъпчиците....чакаме снимичици... Blush
Явно наистина момите изоставаме с прохождането, ама пък като се научим ще има после да ни гонят младежите ...  Mr. Green
Самимами много е сладък Коко... Heart Eyes няколко пъти гледах клипчето...
Честита месечинка и на Василена... Heart Eyes
Ние за сега само прави седим в кошарата и от време на време се пусне за малко и хоп по дупе...също сме и на вълна "я да ти бръкна в окото" ...  hahaha

Днес тук времето е хубаво и ще излезем да се поразходим малко, да се наснимаме и да посъберем слънчице... Hug

Хайде хубав ден и много усмивки с малките бебоци.... Hug

кака Мая ми се губи нещо, какво ли правят нейните две малки беборанчета...

# 214
Божееее ooooh!,те децата ви проходили,а аз чак сега със зъбчета ще се хваля.Та от вчера имаме два долни,а до дни се очакват още 4-ГООООООЛЯМ ЗОР Crazy Crazy Crazy

То малко остана да проходи преди да е изкарала зъб,защото се държи мн добре на крачета и свободно си върви хваната за едната ръчичка,а бебешка количка си бута без проблем.Време е да се науча да меся Joy,че държа питката да е направена от мен.

Ето,пак се събуди по никое време #Cussing out

# 215
Леле, леле, много хубави новини в темата. Simple Smile

Да са пъргави и здрави всички проходили крачета! Никакви спънки в живота!  Hug

Аз с обновен профил / най- сетне  Joy / с друго не мога да се похваля. Моят си е мързелан, а и аз не бързам, нито се притеснявам. Simple Smile
Че той от скоро почна да седи стабилно. Има време и за другите неща. И с един зъб си кара вече месец. Другият така ясно се вижда, но не иска да избие. Когато тогава.
Даже ще ви пльосна и малко снимки на моя Бузьо Бузев. Simple Smile Усмивки, моркови и прически.  Laughing

Хубав ден ви желая! Simple Smile

# 216
  • София/Севлиево
Здравейте!

Брей, тези момчета какви чудеса направили.Мой Слави още не може сам да седне в леглото си, какво ли оставя да проходи?! Laughing
Да са живи и здрави Коки,Боби и Жорко!И леко и безаварийно ходене им желая  Heart Eyes
Иначе се научи да си вдига проходилката с едната ръка и така да ходи и аз вечно търча след него да не падне.

Вери и аз като теб не бързам малкия да проходи.Когато-тогава Simple Smile Много са ти сладки дечицата!

Аз освен с хубаво време и една дълга разходка, която си направихме, няма друго с какво да се похваля.

Честито и на месечинковците днес   bouquet И на всички с нови зъбчета Wink

Хайде прекрасен слънчев ден.Много усмивки и хубаво настроение на всички! Hug

# 217
  • София
      Честито на всички проходили,непроходили Wink и пораснали дечица!!
  Аз пак да ви питам,вие слагате ли някакъв слънцезащитен лосион на малките,че вчера на една приятелка бебчето беше изгоряло от слънцето,а пък аз още не съм го цапотила с нищо моя,но гледам че ръчичките му вече потъмняли,явно ще да е с тен като майка си...
  Днес го водих на профилактичен преглед при ортопед моя,по-добре късно от колкото никога;е здрав си е Вики,но доктора явно беше малко сбъркан,като почна да ми обяснява колко лошо било да имам момче,а аз казвам ама ние планувахме момиченце,пък то момче....а той"еми тогава трябва да го оставиш твоя мъж не се е напънал достатъчно за момиче" и тем подобни трябвало да,забравя за проходилки ,бънджита и дори да не го държа да ходи,щял сам да се научи,само трябвало да го оставям сам на земята,пък той да се оправя Shocked
  Това е положението Peace

# 218
  • Miami
  Аз пак да ви питам,вие слагате ли някакъв слънцезащитен лосион на малките...

Аз купих на Жорко слънцезащитен крем на Чико, фактор 50. Мажа го преди да излезем, че е много бял и веднага зачервява бузите  Simple Smile

Вери, голям сладур станал Ясен  Hug

# 219
Лелееее,Вери! Малкия колко голям станал! Ама така,като не показваш често снимки...Да са живи  здрави!
Същото пожелавам и на месечинковците! Hug
Къде хукнаха тези момчета?Всички под строй  Laughing Симпатяги  Hug

# 220
Ето ни и нас от днешната разходчица... разходихме се, купихме си нови фибички, един тоалет от Фокса за лятото, бебинка малко дремна и така.... много приятно... Heart Eyes

тук леля и я бута...                                      а тук бебка спи и събира слънчеви лъчи...

Вери честито нов аватар и много е сладичък твоя Бузьо Бузев  Heart Eyes

Хайде лека вечер на всички и приятни разходки утре и вдругиден... очакват се летни температури.... Hug

# 221
  • София
Марина се ошари. Купих спирт, пудра - нещо друго трябва ли ми? И не трябва да я къпя докато оздравее? Стискайте палци да мине леко.

# 222
  • София
Марина се ошари. Купих спирт, пудра - нещо друго трябва ли ми? И не трябва да я къпя докато оздравее? Стискайте палци да мине леко.
Имаш моите палци.
Лека вечер на всички!

# 223
БРАВО НА ПРОХОДИЛИТЕ МОМЧЕТА!

Вери, много е сладък твоят бузан  Heart Eyes Пу-пу  Hug

marvele
, стискам палци да мине леко  Praynig

# 224
Ехо привет!
marvele, каква шарка е хванала Марина? Не бях чувала за къпането  newsm78
Вери, много сладък тоз' Ясен   Heart Eyes
Хехе, ние сме добре, аз съм го ударила на мързел, а Митко е пълна фога. Само гледа да се мятка нанякъде; като го оставя върху завивките на спалнята и почва да се тръшка, да се хвърля, ама със засилка чак да се стоварва върху възглавниците; не мога да го снимам, че го пазя да не се тръшне на пода  Joy
Пълзи като изтребител, става, кляка, взема си нещо, пак става... започва малко по малко да бута уолкъра, също да бута стола за хранене, другите столове... наближава да се научи  Mr. Green
      ...,само трябвало да го оставям сам на земята,пък той да се оправя Shocked
Аз точно това правя - подпирам го до някой мебел/стена и хич не се моря да го придържам, придърпвам, побутвам... каквото иска - това да прави! Научи се да влиза в легена с прането, и ми вади едно по едно нещата, докато аз ги простирам... научи се да кляка, но най-обича да стои на коленца, чуства се стабилен и започва да "подскача" неистово и да мятка ръце  Crazy ще ви пусна клип сед малко  Sunglasses
та... целта на цялото дълго и безкрайно писание беше да каже, че и без никаква намеса и помощни средства те си минават през всички фази и се научават на всичко, което им е необходимо  Peace Подкрепям ортопеда на petiu6a в това отношение (в другите споменати - не  Joy)

Хайде до скиф

Общи условия

Активация на акаунт