1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 47

• 30 575
  • 438
  •   1
Отговори
# 180
Супер сте! Продължавайте в същия дух с преводите на тоз прекрасен филм.

# 181
  • Бургас
Много благодаря за преведените серии от 3 сезон. Довечера, след като приспим малкия и се отдаваме на 1001 нощ и т.н. Heart Eyes

# 182
И аз съм разочарована от Бенну и Керем,за мен те досега бяха семейство за пример разговаряха,споделяха и заедно решаваха проблемите си,а сега какво им стана Бенну много несправедливо го обвини за нещо,за което той няма никаква вина,пък и той хич не е честен,ако след всеки скандал ще тича при друга до къде ще я докарат,пък тая Еда веднага си предлага услугите кога и да е утрепиш все й е късно #2gunfire,неможа да докопа Онур та взе да се наема на Керем да не е насухо,ясно е че мрази Шех,а Бенну кво й е напрайла или сигорно си  е от чиста злоботия,само неприятност да е пък кой е потърпевш хич не е пука newsm78Пък Шех си е Шех,прави се на силна както винаги,но то все нанякъде трябва да избие та насмете и Онур и децата,иначе мисля че е права затова че в семейството решенията трябва да се вземат заедно PeaceА за постъпката на Севал мисля че затогава като е връщала писмата е мислела че постъпва правилно, откъде да знае че сестра й ще се самоубие и какви ще са последиците,а пък и Керем е прав за себе си толкова време обвиняваше баща си за смърта на майка си,а сега тези писма му объркаха всички представи и на нега не му е лесно,а от това да нямаш домашно спокайствие по лошо едва ли има,ама това не го оправдава че отиде при Еда,това едва ли ще му реши проблемите PeaceИзкефих се максимално като Бурхан изгони оние усойници,та поне те да си отдъхнат,да спирам че се забравих....  bouquet

# 183
Момичета, не че съм неблагодарня Embarassed , ама да питам,

защо няма да има всеки ден серия?

Не са преведени всички или нещо друго...?

# 184
А за анката Не в никакъв случай такава злобна физиономия немога да докарам в никакъв случай,даже и като се сетя за Еда  #Cussing out,то трябва отвътре да си ти идва  Peace

# 185
  • Sofia

Защото е много трудоемко, превода и монтажа изискват доста време, момичетата, които се занимават с това не са професионалисти, а любители, до кокото знам, но мисля, че и с по серия на седмица трябва да сме доволни, та нали и в Турция така го гледат  Peace

# 186

Защото е много трудоемко, превода и монтажа изискват доста време, момичетата, които се занимават с това не са професионалисти, а любители, до кокото знам, но мисля, че и с по серия на седмица трябва да сме доволни, та нали и в Турция така го гледат  Peace

Благодаря  bouquet Просто исках да знам. И аз предположих, че това е причината, но все пак да попитам, ако нещо ми е убягнало Crazy

# 187
Огромни благодарности за епизода  newsm51  newsm51  newsm51

# 188
за анкетата не

# 189
някой може ли да ми подскаже от къде да прочета информация за геройте  и техния живот за каан също.

# 190
  • sofia
някой може ли да ми подскаже от къде да прочета информация за геройте  и техния живот за каан също.
ами най добре е да започнеш темите от начало в първите теми 80 процента е информация.

# 191
ОБИЧАМ ВИ МНОГО  Hug Heart Eyes  bouquet txtloves newsm51 newsm20 ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ

# 192
Шмети,дръж го тоз убавец под чехъл,кво търси при злобната,няма работа там НИКАКВА!
Аз лично не мисля,че Умут е син на Фюсюн,доколкото имам спомен от предишни информации,нейния син е много малък,а и Умут се появява много преди това,а че е кротко бебе,това е мечта за всяка майка.

# 193
МОМИЧЕТА НЕ РАЗБРАХ ШЕХЕРЕЗАДА ЗАГУБИ ЛИ БЕБЕТО?

# 194
МОМИЧЕТА НЕ РАЗБРАХ ШЕХЕРЕЗАДА ЗАГУБИ ЛИ БЕБЕТО?
да

Общи условия

Активация на акаунт