На море в Турция - all inclusive, тема 5

• 66 823
  • 440
  •   1
Отговори
# 195
МАрги  Peace права си, наистина полетите са сутрешни, което пък може би е добре, тъй като много от пакетите  почивки за Турция са с обедни полети. Така може да се пътува сутрин Варна-София, кратък престой в София и хоп-самолета за Анталия-примерно. Ех, как ми се ходи пак на почивка в Кемер.....но както вече бях пиасла-тази година сменяме дестинацията. То нищо не се знае до септември де, но поне за началото на лятото друго плануваме.

# 196
  • София - Бургас
Вече има и оферти за 130 евро за 4*, ол инклузив.......в Алфатур

# 197
Момичета ,препоръчайте ми хотел в Кушадасъ!Ще бъдем с 15 годишен тинейджър и искам да не му е много скучно.Не държа толкова на лукс,а да има хубав плаж и развлечения за младежа.Благодаря предварително!

# 198
Момичета ,препоръчайте ми хотел в Кушадасъ!Ще бъдем с 15 годишен тинейджър и искам да не му е много скучно.Не държа толкова на лукс,а да има хубав плаж и развлечения за младежа.Благодаря предварително!
какви развлечения имаш предвид?
ако обича мини футбол, дартс, водна топка мога да ти препоръчам Батихан. Ние миналата година бяхме там и мъжа ми по цял мен играеше тенис на маса или на корт и дартс. Хареса ме много, но от тази година не предлагат ол инклузив и сменихме дестинацията. до него е Ефесия и също няма да сгрешите, защото там е почти същото, но е ол инклузив. влез и ги разгледай и прецени, ако ти харесат насреща съм за въпроси.  Hug

# 199
какви развлечения имаш предвид?
ако обича мини футбол, дартс, водна топка мога да ти препоръчам Батихан. Ние миналата година бяхме там и мъжа ми по цял мен играеше тенис на маса или на корт и дартс. Хареса ме много, но от тази година не предлагат ол инклузив и сменихме дестинацията. до него е Ефесия и също няма да сгрешите, защото там е почти същото, но е ол инклузив. влез и ги разгледай и прецени, ако ти харесат насреща съм за въпроси.  Hug
Да и аз видях ,че Батихан не е ол инклузив.Гледах оферти за Егерия,Ефезия и Максима,но отиваме за пръв път и нямам база за сравнение.Ефезия са два хотела,за кой от тях препоръчваш?

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 22:03 от monii

# 200
monii , аз съм виждала само този до Батихан, който се намирана на Лонг Бийч. на нас определено ни хареса, но нали знаеш, че всеки вкус е различен и зависи от интересите на хората.  Peace
със сигурност има и други хубави, но нека се включат и други за да ти помогнат в избора. Simple Smile

# 201
monii , аз съм виждала само този до Батихан, който се намирана на Лонг Бийч. на нас определено ни хареса, но нали знаеш, че всеки вкус е различен и зависи от интересите на хората.  Peace
със сигурност има и други хубави, но нека се включат и други за да ти помогнат в избора. Simple Smile
 Благодаря все пак!

# 202
Здравейте! Плануваме това лято да ходим в Турция с приятеля ми. Спряхме се на два хотела , единия е PASA BEACH 4* в Мармарис , а другия е  Club Insula 5* – Алания . Някой ходил ли е там и има ли някакви впечатления от тях. Може все пак да ми препоръчате друг хотел не много скъп и с добри условия , благодаря

Другата седмица отиваме в Мармарис и ще отседнем точно в Паша Бийч. Като се върнем след 9 май, може да споделя как сме изкарали, ако те интересува.  Simple Smile

Много ти благодаря   bouquet

# 203
Май последно се ориентираме към този хотел: http://www.holidaycheck.com/hotel-reviews_Hotel+Adora+Golf+Resor … hb-hid_30735.html
Мъж ми настоява тази година да сме в Белек, макар че този хотел е доста далеч от Белек, доколкото разбирам. Вероятно ще отидем на еднодневна разходка до там. Защото повечето хубави хотели винаги са извън курортния град, за да са на по-голяма площ и т.н.
Имате ли впечатления от Адора голф?
Аз се бях спряла на http://www.holidaycheck.com/hotel-travel+information_Hotel+Amara … ne-hid_34571.html     в Кемер, но и той е на 12 км. от него, така че ситуацията е идентична. Хареса ми зеленината на хотела, по-уютен ми се струва някак.
Отзивите ми се струват сходни, още се колебаем. Оглеждам се за още подходящи за нас оферти, но ще се радвам да споделите мнение и препоръки по тези два хотела.  Praynig

# 204
Мерлински, тук много хвалят хотелите Амара и там са предимно немски туристи и няма руснаци. Не знам дали това играе роля за вас.

# 205
Tatjana,
Благодаря ти. Разбирам, че има един глас за "моя" хотел  Laughing

# 206
И нашето семейство беше миналият Юни в Amara Club Marine, останахме много доволни, подходящ е за деца, храната е на ниво, обслужването също (като повечето турски хотели).
Но наистина за разлика от други хотели, в които сме били има доста зеленина, а за едно бебе(тогава беше на 10 месеца) е много важно. Ако искаш снимки пиши на лични Wink
Но според мен няма да съжалявате Peace

# 207
steliuha, ако е удобно, бих се възползвала от предложението за снимки, писах на ЛС.  Peace

# 208
  • София
Може ли и на мен снимки от Амара, моля, и аз много се чудя за него!  bouquet
Merlinski, какви са цените за Амара, с коя агенция гледаш? За началото на лятото съм запазила в БГ, но не съм се отказала евентуално за септ-окт.

# 209
Olive, дай имейл.

Общи условия

Активация на акаунт