Анастасия на мама Фай, и тя е сред родените през МАЙ!

• 22 301
  • 271
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аркова,честито ти вливане в редиците на работещите майки.Пожелавам ти спокойствие и здрави нерви   bouquet.

# 106
  • София
Танче, леко и доходно да е завръщането ти в редиците на трудещите се! Hug

Фай, еххх това Сиси... Heart Eyes Красавица голяма! Пупуу!

Nanchi, бързо да елиминирате болестите в тези хубави месеци ви пожелавам. Praynig
От Боби и Гоги имаш ли някакви новини, добре ли са?

Галче, защо мама Деси не пише вече тук? Виждам, че Ивайла голяма госпожица е станала. Heart Eyes

Кате, чакаме си обещаните снимки. Flutter

Благодаря на всички ви за комплиментите Blush, ето ви още две снимчици, съвсем да се ужасите от размера на "коремчето" (М ме бъзика, че съм била глътнала балон, ама ГОЛЯМ... Joy)
И една на синковеца с нов фасон, защото правилно беше отбелязала Люба, че само коса се вижда(ше) от него...  Laughing

# 107
Танче, проекти ли се хвана да пишеш? Какви два часа в път до работа  Shocked

Даваха по Нова в новините вчера две шуменски градини със случаи на туберколоза. Надявам се да не е вашата  Praynig

Ние сме на ясла все още, но съм изтървала да чуя за това по новините. Дори и не съм чувала от някъде другаде. За кои ли градини става въпрос!? Да взема да поразуча малко!

Дении, много добре уловени моменти и така с описанията просто да ти е кеф да гледаш госпоДжа Иванова и делото и.

# 108
  • София
Здравейте и от мен  ! Hug Малко с закъснение да ви почерпя за вчера ,че имах Рожден ден  party023  cook smile3510
Nanchi  и ние сме с  конюктивид от вчера та поспешност се прибрах от работа .да и капя капки ,че свеки се притесняваше дали ще се справи.
А по повод обличането и ние вечер си избираме дрехи за другият ден и постоянно сме в спор какво да е. Simple Smile
Броиме до 10 и до 6 на английски и знае основните цветове .Ама да не си помислите ,че имам голяма заслуга .При нас каката я учи всеки ден си измислят различни неща като в училище  Laughing
Това е засега от мен на болничките бързо оздравяване  Hug
П.П. Дани Амстердам е направо страхотен  Heart Eyes и снимките са много добре обяснени все едно съм ходила там   bouquet

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 15:27 от nadezhda96

# 109
Танче,Танчеее докъде стигнахме ние...трудещи се да ставаме.А не ни беше зле у дома,ама мрънкахме ли ,оплаквахме ли се Sad
Дени и аз се влюбих в този град Simple SmileАма за пушенето....не вярвам Mr. GreenНе пушила,не пушила ама я кажи поне в тези розови кексчета нямаше ли нещичко Thinking
Утре ще ви досаждам повече-обещавам.
Поздрави и  Heart Eyes

# 110
Ей,т`ва е...........поредната "отчаяна" домакиня  предаде фронта и сега се опитвам да се сетя кой още остана в редиците на мрънкащите newsm78
Но,все пак немога да не пожалая на Танчето много успехи на трудовия фронт и повече време за писане да и остава.......пък мъжете да не ги мисли-ще оцелеят Peace
Надежда,честито на патерица  bouquet
Олче,ами той корема ти е наистина като присаден-в смисъл,че само там си пораснала...а Вели наистина е "светнал" след подстригването Peace/тия дни и ние имахме акция по стригането на магаретата,че нали през март се вършела тая работа Mr. Green
Ани,не те мисля  ако Ивко продължава в тоя дух-догодина сигурно той ще ит приготвя дрехите за работа Mr. Green...това в кръга на шегата,но да ти кажа с такова дете е лесно-мой Сами от поне две години сам си решава с какво да е облича и определено ми спестява време,както и сериозни психични сътресения,след намесата на таткото в "стайлинга",който има доста авангардни идеи относно комбинирането на стилове,цветове и размери/предполагам съм споделяла как им разменяше дрехите ,нищо,че е очевадно че едните са доста по-малки/,пък и явно има деца на които им идва отвътре.
Сисе,Анна е лаконична,а за теб какво да кажем Thinking........напоследък явно ни изневеряваш.......а едно време какви постинги пускаше-цветни,дълги,разведряващи .... ooooh!
галче,да предадеш много поздрави на Десив и на Ивайла-не сме ги забравили/то и благодарение на теб това/,но и предай,че чакаме включване  отново и от тях. Wink

Телефона вече го трия-който го иска-на ЛС.

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 15:20 от Анонимен

# 111
  • София
aайдееее, и Танка вече на работа, май други не останаха софиянки неработещи а?

та казваш Танче, къде ви е офиса?

недка, за вас голяма прегръдка и както на себе си казвам: след всяко трудно, идва по - лесно. надявам се да приемеш за себе си подкрепата и гърба на хората, които са с теб в това, което се случи. подкрепата и обичта лекуват Hug като се разсееш вземи да постнеш стоянчо да го видим / май и аз скоро ен съм пускала мийчето /

не обръщайте внимание на разтурията / а и снимката е от телефон /, която е дело на миа само и основно!

майки, дайде някой с рейнбоу, ама и да пере, не само да тупа, инак аз вече питах недка, ама те нямат перящо...

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 16:02 от ва ни ла

# 112
  • София
самоцитирах се / не знам как / и сега се редактирам, за щастие знам как  Flutter Mr. Green

# 113
Надежда, честит рожден ден и от мен на патерица!   bouquet

Виф, ти къде се изгуби? В тая криза съкратихте всички работници и да не би да огряваш сега навсякъде?

# 114
Благодаря ви момичета за окуражаващите думи!  Hug
Не очаквах да ми биде толкова лесна адаптацията... Вчера ми беше много мъчно за детенце по това време, но днес съм се затрупала в бумаги и мисля само от време на време за него. Знам, че се чувства добре - много е щастлив при баба си и ходи с такъв кеф и настроение.... Но баба му не мога да я мисля!
та казваш Танче, къде ви е офиса?
Малко преди твоя, Ванче, малко преди него.... И аз ползвам услугите на селските рейсове с номера 1 и 3! Слизам на спирка "Триъгълника".... Та там съм! В обедната почивка ела да ударим някой лаф ако не си на пътечката.  Mr. Green

Танче,Танчеее докъде стигнахме ние...трудещи се да ставаме.А не ни беше зле у дома,ама мрънкахме ли ,оплаквахме ли се Sad
Е, няма начин... И хубавите неща си имат своя край! "Трудовият стаж" осигурен от държавата го изчерпахме, сега трябва гърбина да ни е яка Simple Smile

# 115
Дени-не съм душо  Grinning турист ами бачкатооор..Отели ми се вола ама му се вижда края..Та така с мен работа,работа и работа и по време на празниците даже  Confused
Разгледах ти снимките и се накефих,блазе ти  Peace Има една снимка стана ми интересна -в началото 4-5 къщи и отпред канал..ами тя всяка килната на различна страна като пияни са.Много забавна.
Кате-супееееер новина,страхотно е да имаш момиченце , а след 2 момчета сигурно още повече ..  bouquet
Неде-съчувствам ти и ти стискам палци бързо да преодолееш мъката,надявам се,че изследванията ще имат добри резултати  Praynig
Честито на днешната рожденичка,мнооооооого здраве    bouquet

На тази среща явно пак няма да мога да дойда- или поне ако е около 20-ти,че тогава ще сме на почивка в Турция,но аз затова и не гласувах ,защото не бях сигурна ,че ще сме тук. Peace

# 116
  • Varna
 Ванилка да ти изпращам нашата рейнбоу от Варна Hug.
  Кате честита розова панделка  Hug
Надежда, честито на патерица.

# 117
  • София
aй танче, верно си далече, ама аз съм чак след 0-шосето,така че,нямам конкуренция, освен ако някой не работи долу на самото езеро Mr. Green

аз иначе имам само 30-40 мин почивка и докато слеза до твойта спирка трябва да се връщам  Crazy

инче,далеч сте мин, иначе как ми трябва Hug

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 17:55 от ва ни ла

# 118
Здравейте!

Набързо влизам да ви пусна обещаните снимки на тумбака http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11392425
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11392428
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11392427
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11392429

По-късно ще пиша повече, че сега нямам време.

# 119
  • София
Здравейте!

Набързо влизам да ви пусна обещаните снимки на тумбака http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11392425
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11392428
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11392427
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11392429

По-късно ще пиша повече, че сега нямам време.

тази големина ми е любимата, кате!
разкошна гледка е да видя жена с рокля и отдолу толкова голямо коремче! носи го гордо  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт