Анастасия на мама Фай, и тя е сред родените през МАЙ!

• 22 300
  • 271
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ей сватя доживях да прочета и твой пост,голям както преди.И да не ми замине снахичката към Пловдив,че няма да го преживея да знаеш.А ако се закотвиш за повече дни там да знаеш,че ще направя всичко възможност да мина и аз за по една хубава раздумка.

# 196
  • Пловдив
Честита бебка на Олчето - много да ви радва малката принцеса, а на мама бързо възстановяване  Hug Hug Hug

Духова - аз съм се записала за тая среща - живот и здраве искаме да дойдем, мъжото също е навит  Mr. Green
Сега остава и твоят да обработиш  Crazy

# 197
  • Велико Търново
Мъри,Велисо много косъм,много нещо бе.Инъче кефи и от га стана срамлива Mr. Green

Имарова,ти ме излъга за края на април,така,че сега го играя убидена Blush

# 198
Ама Сиске,не съм ги снимала аз бе-подбора щеше да е по-добър.Ама нали заговори за пури та се сетих....А съм си срамлива-даже не съм изгледала клипа целият,че бях на работа и не вървеше все пак Mr. Green
Тук купон май няма да има тази вечер....другите са срамливи.
Така,че отивам да спинкам Heart Eyes

# 199
Честита бебка на Олчето - много да ви радва малката принцеса, а на мама бързо възстановяване  Hug Hug Hug

Духова - аз съм се записала за тая среща - живот и здраве искаме да дойдем, мъжото също е навит  Mr. Green
Сега остава и твоят да обработиш  Crazy
Моя каза "Заминавайте"  Laughing

# 200
Добър вечер!

Бих се присъединила към купона ако до мен не стоеше едно дете, което постоянно намила: "айде да го оцветяваме влака, айдеееее да го оцветяваме влака...." или " да правим торта със свещичка, да правим торта със свещичка".... Та ми е малко невъзможно при така стеклите се обстоятелства да гледам така приложените клипове.  Mr. Green

Ще ви кажа по едно "Наздраве" (който на каквото е) и да ходя да оправям детето, че ми се качи на главата!

Доскив!
И не се отказвайте от купоните и особено от пурите, които са неразделна част от тях!

# 201
  • София
Сисе,ще се сърдиш на сват ти,той да ти се извинява,защото на мен и отпуската ми отива по дяволите.Затова реших ще си почивам сама без дете и без мъж.И най-добре да си ида при мама и тате,че и да си позагладя съвсем фигурат преди летния сезон.Че не е много хубаво да ми стърчат кокалите.

# 202
Е,днес тук имало раздвижване...а аз като лудите цял ден пердета пера и прозорци мия..... ooooh!
Олче,да ти е жива и здрава щерката,много да слушка и баткото да ти помага !
Ани,честит рожден дне-и ти да си жива и здрава и дано скоро Тони да се кротне!

По-другите теми ще се включвам като имам какво да кажа......
Засега лека и спокойна!

# 203

Олче, честита ти мома! Да ти е жива и здрава и много да ви радва. А ти бързо да се възстановиш и наслаждаваш на дечицата си!
Как се чувства баткото? Heart Eyes
Това което знам за Пепив е, че са си в старото състояние, но я чакаме за празниците и ще дам по-подробно инфо. Иначе тя ходи на работа , а Цвети на градина (специализирана).
Духи, честит ти празник! Много здраве и любов, ти желая.  bouquet

# 204
Олче, честита дъщеричка! Пожелавам ти бързо да се възстановиш! Бъдете много щастливи с новият член н семейството ви !

Духи, Честит рожден ден! бъди много щастлива!
Пожелавам ти много успехи, щастие, здрави нерви  и любов  Hug

# 205
  • Пловдив
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ОЛЧЕТО! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА!

Честит Рожден ден и на Духи! Аз и пожелавам да е все така усмихната!

# 206
  • Varna
  Сиска, винаги сте добре дошли, това последното  е към всички, разбира се.
  Сиска, разплака ме. / то  това е заради  милите руски собственици, които са ни на посещение и трябва да научат  как се прави счетоводството  в България в рамките на 7 дни докато са тук/ Съответно сме помолени за тези 7 дни да сме на разположение, и в момента изпълнителния Директор убеждава групичката, че за мен утре е "свят ден" това са негови думи и аз ще бъда ангажирана цял ден с моята дъщеричка и рождения и ден а не стях Mr. Green.
  Днес е Лазарица!!Честит празник на всички моми!!Да са ви живи и здрави малките лазарки и само да ви радват

# 207
  • София
Здравейте и от мен.
Олче, да ти е жива и здрава момата. Много хубаво име сте и избрали.
Ние сме добре. Ходя на работа. Стоян на детска - и дивее по площадките след това до 19 - 19,30ч. Голям разбойник е станал. С говоренето сме още далече от възможностите на наборите му, но ще го изчакам още малко или по точно до есента и тогава ще го водя на логопед. Знае доста от буквите, но ги свързва с определен предмет или име, а не самата буква. Брой до три , но не винаги и ако не знаете след 3 е 8  Wink.
Аз си търся нова работа, че сегашната се мести на около 40 км от нас и трябва да загубвам по час и половина - два в едната посока, за да съм работеща майка. А това няма как да стане.
Ивето вече е съобщила за разходката ни миналата седмица в зоопарка, но така и не пусна снимка, затова ще си позволя да пусна едни от нейният апарат /аз както винаги не си го носех /
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=249980&pid=11530792
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=249980&pid=11530793
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=249980&pid=11530794

Лек ден   bouquet

# 208
  • София
Ол4е, ЧЕСТИТООО!!! Много здраве и късмет на Елина! Прекрасно име сте й избрали!

Духи, ЧЕСТИТ РЖДЕН ДН на патерица, но с най-хубави пожелания!

НЕДЕ,  Hug

# 209
Честит рожден ден на принцеса Бетинка. Нека е жива и здрава и винаги усмихната.
 smile3510 hbday bdbaloni happy bd  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт