Темата на АПРИЛските деца

• 16 971
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Раче #Crazy, какви са тия цени , какво е това чудо. Но пък щом може да си го позволите и Емо се чувства добре  Peace.

Татянка, сигурно се е заиграла доста   Party.

Ние сега се върнахме от детския клуб и едвам дишам, много жега  Sunglasses. Къщата ми доста съм я запуснала, но нямам сили да подреждам и след пет минути същото  Whistling. Започнах като лисицата с опашката ,вчера даже измих  с мопа като побутвах барбита и понита по пода  Rolling Eyes. Много се дразня като е разхвърляно , но съм решила да свиквам Crossing Arms , че с две си представям . Винаги съм се чудила как се справят жени дето са по  цял ден на работа и вечер кое по-напред, но може би пък и не разхвърлят толкова като ги няма през деня  newsm78.

Кате, дано Пламен я прескочи, а Митето бързо да оздравява  Hug.

Вени, ще чакаме снимки.

Честит рожден ден на Пресил на Филипа   nbirthday. Да е здрав и много да радва родителите си. Надявам се, че са добре.

# 166
Един бърз привет, че ние от хайманосване не можем да седнем у дома Simple Smile
Тази седмица сме си у дома, но Кало е добре и сме по цял ден навън.

Тинка, стои си разхвърляно. Аз вече взех да не обръщам внимание ... то ние се прибираме след 19 часа и докато вечеряме, малко игра и идва време за лягане на малчо ... после аз ако имам да готвя нещо, готвя и сядам да почивам, ако остане време ... За мен вече по-важно е да съм с детето повече време, къщата някой ден ще я подредя като порасне Wink

Честито на всички празнували през изминалите дни  bouquet

# 167
  • София
Мале, Раче!!!  Money Money Money В твойта ситуация много бих се замислила да спонсорирам някоя държавна градина, в нашата за по една малка пързалка, знам че са приемали деца, а за тея пари цяла площадка ще могат да си направят. А с новите ви цени, няма ли детегледачка да ти е по-изгодна, дочух, че сега заради голямата конкуренция цените им паднали.

Янче, много вероятно е и да са станали 28 деца в групата ви, и нашата в последните месеци от 19 места набъбна до над 30 деца. Познайте, дали са минали през системата за класиране?!  Close

Татянка, страхотно е, че на Милена толкова й харесва в градината.  Peace
Ех, ако имаше такава програма и тук, вероятно и нашите мушмороци щяха да ходят с такова желание...  Tired

Вчера бяхме на консултация и доки ни даде разни направления. М/у 2 и 3г се полагал преглед при очен, при УНГ, изследвания на кръв и урина. Казвам ви го, в случай, че някой лекар си направи оглушки, да си ги поискате.

ЧРД на Пресил! Русенки, виждате ли се с Филипа, как се справя с двамата?

# 168
Ренка, УНГ профилактичен ли?
Аз за очен знам, за кръв и урина също ... ние днес имахме час за профилактичен, ама нали не е 100% здрав сега и го отложихме за другата седмица ...

# 169
  • нейде там, където ....
Ние сме в градината от понеделник, че в яслата имаше рубеола - да ни свърши карантината. Ако някой се изрине утре, ще получа инфаркт.
Колкото до къщата и подреждането - и аз горе-долу като Деси, макар да съм позабравила какво е само с едно.  Laughing Първо децата и времето с тях, а после, ако остане - чистя и подреждам. Напоследък много ми помагат, че и баща им е командировка и го виждаме само събота и неделя.

# 170
Тук правеха zрителен и слухов тест, може би zа слуховия на УНГ?  newsm78

# 171
  • София
Ренка, за детето ще е по-добре да е на детска градина с връстниците си. Детегледачката е временно решение, а не за 4 години.
Доста нерви изхабих последните месеци на тема градина и съм вдигнала ръце. С мъжа ми само за това се караме. Той държи на тази градина, защото детето се чувства много добре. Иска да сменим квартирата и да отидем в Павлово или Бояна, за да не се налага малчо да пътува по час и кусур в едната посока. Лятото докато го няма малкия ще трябва да сменим квартирата. Хич не ми се мести, но няма начин.
Тинче, въобще не ми е по джоба. Всяка година рефинансираме заема и затъваме все по-сериозно. Но единствената ни алтернатива е да дам на майка ми да гледа Емо, а това просто няма как да стане. 500км са страшно голямо разстояние. Лятото ще го оставя за 2 месеца, но за няколко години си е просто немислимо.

През седмицата хич не ми остава време да шетам. Правя едно основно чистене през уикенда или както сега се случи като съм си в къщи извънредно. Вчера се престарах с чистене и елате сега да видите какво е. Малката хала е изсипал кутията с пъзелите и се е заринал в дреболии. Ама е щастлив, няма да се карам. Днес го видях, че си играе на терасата и го попитах какво прави. Отговорът "Салата" ме изстреля, но уви беше късно - бе откъснал всички цветове на цикламата и ги мачкаше с пласмасовия си нож. Само да ми е здрав, цветята все ще се оправят.

# 172
  • София
Ох добрах се до компа най-после. Благодаря на всички за честитките, да ви се връща  Hug
Ето го моето произведение, отне ми два часа но Ани беше безумно щастлива докато я правихме
Почерпете се  Wink

Ето и снимки http://picasaweb.google.com/AmAzonka3/AniNa3BD#

Успех на кандидат-ясленчетата и много търпение на майките им  Hug

# 173
  • Варна
ра4е, ужас, толкова раздути такси и още искат  Sick Иначе родените във Варна за 2006 са 3700, местата в ДГ за 1ва група са 1600. Придошлите у града селяни никой не ги знае колко са това е... Ако не стигаха 500 нямаше да спим по градините.
Момичета, извинявайте ако досаждам, но просто с това живяхме сума ти време, мъжа ми иска да дежури, липсвало му  hahaha hahaha hahaha
Екси, много красива торта!
Аз намерих готови фигурки за украса в една сладкарница, сега остава и торта да направя през уикенда (мишън импосибъл, ако питате мен  Mr. Green)

# 174

ЧЕСТИТ ТРЕТИ РОЖДЕН ДЕН НА ИВО! НЕКА БЪДЕ МНОГО ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ! НЕКА Е ВСЕ ТАКА УСМИХНАТ!
ЮЛЧЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО С ПОЖЕЛАНИЕ ДА ГО ЗАРАДВАТЕ И СЪС СЕСТРИЧКА  Hug

Красе, хайде моля те "селянки". Няма да ти казвам някои Варненки как се държаха по опашките  Rolling Eyes Отделно, че никое детенце няма вина за това, че майка му е дошла от село (при нас имаше и от София дори  Peace)
Ексче, ще те хвана в чата да ми кажеш как направи тройката, май е кексова горма  newsm78 Страхотни сте  Hug.....Видях снимките - кекс е значи  Hug
Раче, наистина пробвай да финансираш с половината сума дори една държавна градина. Аз лично бих пуснала дете на такива родители преди моето  Peace

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 07:49 от Смин

# 175

Черпя за моя рожденик!

# 176
  • София
ЧЕСТИТ ТРЕТИ РОЖДЕН ДЕН НА ИВО! Весел ден и много подаръци!  newsm59

ЮЛЧЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!   bouquet  Hug   bouquet

# 177
Иво, честит 3 рожден ден! Все такова щастливо, здраво, уверено дете!
Юлче, честит празник на цялото семейство! И весела екскурзия!

Ние днес занесохме почерпката в градината, много беше щастлива сутринта

# 178
Честит рожден ден на сладкия Иво!
Да расте здраво и щастливо дете!
Да е батко за пример!

Юлче, честит празник на цялото ви семейство!

# 179
  • София
Честит рожден ден на Ивчо! Да е здраво и жизнерадостно дете, послушен и готин батко!
Юлче, весел празник!
  bouquet

Деска, профилактичен е УНГ! Вероятно наистина е за проверка на слуха  Thinking

Лек ден, момичета и не се преработвайте петъчно!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт