Темата на АПРИЛските деца

• 16 968
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Какво да кажа аz пък, Милена ми каzва 4е я боли пенисът  ooooh!

Joy Joy Joy Joy Joy

извини ме, но пусто любопитсво, ...как точно звучи това на немски?

# 196
Какво да кажа аz пък, Милена ми каzва 4е я боли пенисът  ooooh!
Ама какви са тези думи от малко дете! Пенис Shocked
 hahaha

# 197
  • Добрич
Най-сетне и аз да се включа  Laughing , през този хубав месец, за нас Априлските майки Wink

Честит рожден ден на всички вече големи момичета и момчета през изминалите дни! Бъдете здрави!

Честит Рожден Ден на Пламен, на Симонка и на Реа! Много здраве , щастие и късмет в живота! Весел празник на семействата Ви!

# 198
  • София
Честит рожден ден, Иво! Юлче, мното щастие да ти носи, да е здрав и весел!

# 199
Добро утро!

Честито на всички минали рожденници-Рая, Маргарита, Екатерина, Тони, Вяра, Калоян, Невена, Христо, Ана-Мария, Матей, Ивайло!!!
Честито и на днешните рожденници-Пламен, Симона и Реа!!!
Много здраве и усмивки, да растат и да ви радват малчуганите!!!!

Ние след перипетиите за градината се натръшкахме много яко, с пневмония е малкия и ние с баща му сме болни ...
Съжалявам, че на протестите не можах да ида....нямам думи за управляващите и техните вечни извинения и безпаричие...

Малкия от в4ера е без Т и от няколко 2-3 дена се мъ4и да изкара храчка. Дано бързо му се върне апетита, че се е стопил направо-кара само на вода и сок. В4ера се карахме и изяде 1/4 сандви4 и това е...не е ял от вторник или понеделник.
Радвам се, че не се наложи да пие АБ. Въпреки нападенията от всички страни.

Лек ден на вси4ки! Днес ще идем да видим кон4етата в базата, ще е слън4ево Hug Heart Eyes

# 200
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИТЕ СИМОНА, РЕА И ПЛАМЕН!!!!!
ЧЕСТИТО И НА ТЕХНИТЕ МАЙЧИЦИ!!!

Роди, бързо оздравяване. А как я лекувате тая пневмония без АБ, че ми стана интересно, с хомеопатични ли???

# 201
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ АПРИЛСКИ МАЙЧЕТА!

ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ВСИЧКИ МЪНИЦИ!

Скоро не съм писала, но смених работата и нямам никакво време!
Чувствам се добре, Тони също. Най-накрая махнахме памперса, но имаме проблем с акането, стиска по 4-5 дни и става страшно!

пожелавам ви весели празници, защото не знам кога пак ще се включа!

# 202
  • Boston, MA
Да са живи и здрави Иво, Пламен, Симона и Реа! Весел празник с много подаръци!

И тук (особено в детската градина) наричат половите органи пенис и вагина, няма умалителни, децата от малки ги знаят.

# 203
  • Варна
Честит рожден ден на Симона, Реа и Пламе! Да са живи и здрави и мнго весели!
роди, разбтах от смин, че нещо са ви прецакали с входящите номера, а сега сте болни..Дано бързо-бързо се оправите  Praynig
скарлет, Ники е така. Вече ака на всеки 2 дни, но акото е огромно и твърдо, прокървява редовно  ooooh! Аз го баламосвам с историята, че акото е лошо и че рибите се хранят с него и са гладни и какво ли още не. Когато се изхожда е брутално направо, реве, пищи  ooooh! Ние сме на лекар на 21.04. ще пиша после. Гледай да го накараш поне на 2 дена да ака. Аз лично не знам как успява да ака след убеждение, ама става..

# 204
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНА И ПЛАМЕН! Весел празник и целувки от нас!  Hug  Heart Eyes  Hug

Мерси за пожеланията! Ето снимки и от нашия празник http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54397&pid=11420661

# 205
4естит рожден ден ден на Пламен и принцесите Симона и Реа   bouquet Желая йм Щастливо детство с много весели мигове  Hug
Ян4е, Рали, Катя, весел праzник
  Hug

Ани, пенис си е пенис и на немски  Wink  РеШихме да я у4им направо на истинските имена, такава е новата тенденция  Laughing

Тук е истинска пролет, 20°  Sunglasses Ходихме в града и си купихме по един сладолед  Grinning

# 206
  • софия
Честит рожден ден на днешните рожденници Пламен, Симона и Рея! 
Честит рожден ден и на празнувалите вече...Gift  party023  uraБъдете много здрави и весели Hug

и тук днес времето беше страхотно...дойде вече пролетта  Laughing

Варненки, ние по майските празници ще сме във Варна Laughing може да се видим?! с тези които няма да са на Пленума де...

# 207
Благодаря на всички за пожеланията.
Ето да се почерпите от тортичката

Честит рожден ден на Симона и Реа   bouquet

# 208
Честит рожден ден на Реа , Симонка и Пламен  newsm59.
Да са здрави , щастливи и много да радват семействата си.

Реа е голяма чаровница , както винаги  Heart Eyes.
Чакаме снимки и от другите рожденици.
Кате, ти както винаги си се справила професионално с тортата  Peace.

Къде се губи Данчето  Sad.?

# 209
Честите празник на Реа, Симона и Пламен и техните любящи майки! Нека да са живи, здрави, щастливи и с много късмет! nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт