Темата на АПРИЛските деца

• 16 806
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНКА, РЕА И ПЛАМЕН!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И УСМИВКИ!

Жени, ние ще ходим на Пленума, ама ще се видим по майските празници...щото Пленумът е юни  Mr. Green
Роди, обади се като оздравеете да се видим   bouquet

# 211
  • София
Честит празник на Пламен и на двете малки красавици Реа и Симона! Бъдете здрави, щастливи и много обичани деца!

Честит празник на хубавите им майки!

# 212
Рали, Кате, четсит празник на порасналите ви хубави деца!

Много благодаря на всички за пожеланията Heart Eyes
Торта и от нас:

Нашия празник беше дълъг изтощителен, но май хуабв за деца и родители. Скоро ще показвам снимки. Това са от ясленския

http://www.yanakr.snimka.bg/album.php?album_id=361165&pid=11427693

# 213
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РЕА, СИМОНА, НА ПЛАМЕН!ЧЕСТИТО НА КАЛО СЪЩО!
ЧЕСТИТО И НА НАШАТА СНАХИЧКА /заплюла съм си я, синеоката, зестра една тигричка ще забършем Joy /, да ми е жива и здрава!!!
На всички пожелавам да са живи и здрави, да са усмихнати, късметлии, да са готини и чаровни!

Бубка, абе и аз бях чувала, че в другите страни /някои западни де/, наричат половите органи по-официално. Не знам, тези хора там нещо са итрещели на сексуална тематика имам чувството. Щом не можеш и децата си голи да снимаш едва ли не, че ще те помислят за извратеняк... Crazy И аз започнах да избягвам да качвам в нета снимки на децата ако са чистак голи, но от друга страна чак да не ги гледам аз самата... Wink

Относно "Боли ме пенисът"  Joy, то детето ще му е трудно да каже "Боли ме вагината" и няма да е точно, понеже може да я боли венериния хълм Wink , т.е. при момичетата става сложно - момчето ще каже пенис и толкова, момичето трябва да научи поне няколко понятия, да ги различава и да знае кое сега именно я притеснява. newsm78

# 214
Не мога да вляза тук и това е!
Извинявам се за закъснението, но да честитя на Ани, Матей, Ивайло и на Пламен, Симона и Реа  bouquet Да сте здрави, мили дечица и много щастливи! Честито и на щастливите майки  bouquet

Раче, вашите такси от миналата година ги помня че бяха фрапиращи, направо незнам как успявате?

Роди, кофти че сте болни, иначе аз съм готова за среща когато кажете. Само да е другата седмица, че после ме няма Mr. Green

Оффф, пак трябва да бягам. Ще гледам да се вмъкна пак докато спят на обяд.

# 215
  • софия
Жени, ние ще ходим на Пленума, ама ще се видим по майските празници...щото Пленумът е юни  Mr. Green

ама, че съм и аз значи... Crazy

опссс забравох...ето и от нас http://s156.photobucket.com/albums/t12/ekrumova/3rd%20birthday/

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 16:37 от Жени_К

# 216
  • София
Пу пу, все по-красиви стават тез пролетни дечица. Симонка направо не я познах. И едни такива умни дълбоки очички имат, веднага ги познавам, че са овнета и наоколо  Mr. Green
Честити ви пораснати дечица майчета  Hug

Данчето каза, че е хипер заета, но всички са добре

# 217
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИТЕ АПРИЛЧЕТА !!!  newsm59 newsm67 newsm67
Ние сме болни и не съм писала скоро, тия дни Алекс беше с много висока температура направо се видях в чудо  ooooh!, но днес е по добре
Жени я кажи откъде взе тази торта, че и ние имаме поръчка за такава
Много са сладки всички снимки   bouquet

# 218
4удесни снимки гледах, много са порастнали момите, 4удесни са  Hug Реа красавица като винаги, Рая има 4удесна порастнала коса,  а Симон4ето все пове4е прили4а на майка си  Hug

# 219
Радвам се , че Данчето са добре , че нещо не е много обичайно за нея такова зачезване и взех да ги мисля, пък и нямам телефона.

Наистина са много сладки всички априлчета  Heart Eyes.

Ние днес ходихме до зоологическата , много народ, направо лудница. Сега в главата ми е рождения ден на ЕМа, не че ще е нещо кой знае какво, с бабите и дядо й в нас, но ми е вълнуващо.

Жени, кой е този клуб?

# 220
  • София
Ей, момичета, ще ви дърпам ушите! Няма да се притеснявате за нас  Naughty Тази седмица и кусур, ме завъртя много ежедневието и затова не съм нито чела, нито писала, за днес си бях определила да си доставя това удоволствие, но без да искам захванах голямо чистене.
Пропуснах да честитя рожденните дни и сега съм много гузна, ще търся начин за реванш. Ставам, отивам да къпя Стаско, че седи по голо дупе  Mr. Green

# 221
  • Варна
Малее, няма да показвам каква грозна торта направих  ooooh! Ужасна е, направо се чудя как ще я покажа утре. Не мога да правя торти и това е, защо се хванах изообщо ?!
Много натоварено при нас, утре пак лудница...
Добре, чепоне поръчахме торта за ДЯ  Mr. Green дане се червими там Simple Smile
Прекрасни пораснали деца  Heart Eyes
Варненки, среща  Whistling

# 222
Да, казвайте кога Mr. Green

Дея, ти си вече на финала, нека всичко мине леко и бързо. Чакам да се похвалиш с новата госпожичка.

И аз по-рано исках да кажа, но нали ме срязаха и не можах да се изкажа, наистина много порастнали дечицата. Винаги са си били хубави, но вече са и някак си големи човеци, с които може да се разговаря като такива. (Лекса поне, миналата година абсолютно не беше на такова ниво като сега, но тя и по-късно проговори по принцип).

Данче, в работа ли си толкова заета или имаш и извън работна заетост Mr. Green. Много нетипично наистина за теб да отсъстваш от форума. Виж как веднага започна да липсваш на всички.

# 223
Честит рожден ден на Инес и Николай    bigdance2 Весел празник им пожелавам.

# 224
Честит Рожден Ден на Ники

И аз да почерпя за моето пораснало момиче .

Общи условия

Активация на акаунт