Темата на АПРИЛските деца

• 16 805
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА СИМОНА, РЕА, ПЛАМЕН, НИКИ И ИНЕС!
С НАЙ-СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ И МНОГО ОБИЧ!

Hug Heart Eyes Hug

Ние с Юлчето се завърнахме от пътешествие.
Видяхме Белоградчик, Видин, пещерите Магура и Леденика.
Имаме си Априлчета - пещернячета - Иво и Вили, още едно по-мъничко пещерняче - Данката и едно по-големичко - Пепи.
Страхотно беше!
Местата са просто вълшебни!
Ако не сте били натам - горещо препоръчвам!!!
 Peace

# 226
  • София
Честит рожден ден на Инес и Ники! Весел празник на семействата им!  newsm59

# 227
  • София
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА СИМОНА, РЕА, ПЛАМЕН, НИКИ И ИНЕС!

Честит прадзник и на техните майчета и да им растят децата весели и щастливи!

Момичета, ще има ли сбирка, да запазвам ли маса? Ако искате да се броим за събота или неделя след обяд, нали?

1.Вени

# 228
Честит рожден ден на Инес и Ники! Да са живи, здрави, щастливи и с много късмет! newsm59 Честит празник и на техните мили и грижовни майки! newsm51

Миналата седмица с дечковците се преместихме за априлската ваканция при моите родители в къща около София и сме си супер. Децата са по цял ден  навън. Дори и навън обядват.  Майка ми ще ги гледа, за да си почине свеки, а пък аз ще си ходя на работа. Желая лека и успешна седмица на всички дами и весело празнуване на рожденниците!

# 229
  • София
Честит Рожден Ден
на Инес и Ники!
С голямо закъснение честит рожден ден на Реа, Симона, Кало и Пламен!
Да сте много здрави и все такива и усмихнати да са прекрасните ви майки!

Сутринта взех решение да си останеме вкъщи, защото Станимирчо много хърка от 2 седмици, а от 2 дни и яко кашля. Личната ни лекарка днес е първа смяна та затова реших да го водя, пък дано имаме късмет и каже, че всичко е ок.

За срещата - как без мене  Mr. Green За деня нямам претенции -

2. Данчето

# 230
  • София
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЧЕТА И ТЕХНИТЕ МАЙКИ!!!!

Ей, Енви, браво на вас и на малките пещернячета.

За среща и аз съм "за", но мога само в събота, че в неделя ще кръщаваме детето на кумците и сме на кръщане.
Чао, че отивам да мия прозорци. Rolling Eyes

# 231
3. Аги/в събота ако сме здрави ще ядем торта на РД от 11. Затова ако може да е следобед или в неделя..../
Честит празник на Красето и Халапела!
Честити Риждени дни на Ники и Инес! Да са здрави и много щастливи дечица,
 светло бъдеще да имат и здрави родители!

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 10:24 от Чаено момиче

# 232
Добро утро!

Честит рожден ден на Инес и Ники! Здрави, усмихнати , обичани! Честит празник, Красе и Халапела!

Енви, супер звучи пътешествието. Искам да видя снимки обаче на пещерняците!

За срещата ме бройте, но може и да съм с Мона, че баща й ще е в командировка.
3. Яна

Ние сме в К-ли, за годината на мама. Чакам батко да пристигнат, да нагушкам шишко номер 2.

# 233
Честит Рожден ден на Ники и Инес  Hug Hug Hug
На всички дечица, които изпуснах тези дни - да са здравички и усмихнати  Hug

При нас пък от другия понеделник яслата излиза в ремонт за месец и половина, пълен абсурд Tired Добре че имаме резервен вариант, иначе Яна щеше да ходи с нас на работа по цял ден.

Дея, чакаме новината вече  Hug

енви, браво на вас за пътешествието. Другата събота и неделя и ние сме запланували същия маршрут. Обичам Белоградчик.

# 234
4естит рожден ден на Инес и Ники   bouquet Да растат живи, zдрави и много Щастливи  Hug
Красе, халапела, весел праzник
Hug

Искам и аz снимки на пеЩерняците  Heart Eyes

Ян4е  Hug

И аz днес Ще водя Милена на лекар, каШля много, да й дадат някакъв сироп. Така е, една седмица ходи на ДГ  Mr. Green

# 235
Снимки - следобед. Ние днес сме тримата вкъщи - аз, Иво и Дани и почвам да изкуквам полека-лека. Сега ще излизаме да взимаме обяда.

Честит рожден ден на Инес и Ники! Да са здрави, весели и щастливи! Поздрави за Халапела и Красето!   bouquet

# 236
  • София
Честит Рожден ден на Инес и Ники! Бъдете здрави и обичани,  и се радвайте на безгрижно детство!

В края на седмицата, ако не си говоря сама може и да се включа в срещата, ако е в събота или неделя следобяд.

Варненки, аз от 19 до 24 април ще се подвизавам из родните места. Ако дотогава не се организирате за срещичка, да взема аз да ви организирам.  Mr. Green

# 237
  • 2 етажа над тавана
Честит рожден ден на Реа, Симончето и Пламен - на патерица, но с много любов им желая да са здрави и безгрижни, все така чаровни! Рали, Янче, Кате - честито за порастналите ви дечица!

Честито и на днешните рожденици - Инес и Нико, да са винаги усмихнати, щастливи и игриви!
Красе, адашке, честит празник и на вас! Много радост да ви носят дечицата!

За срещата - ако е в събота ме бройте, но за неделя ми е невъзможно. Съжалявам, че прибързах да ви пришпоря така, без да съобразя, че в неделя е Цветница Embarassed

Захванала съм чистене от днес, иначе по вилата съм се отдала на градинарство, та нещо се поуморих тези дни. А времето е страхотно - само за разходки!

Татянка, дано леко прекара градинското разболяване Миленка Hug

И аз искам снимки на пещернячетата Grinning

Айде отлитам, мацки, Маги не спи следобяд и пощурява тук, отивам да се правя на укротител-палячо!

# 238
  • София
Ок, значи за събота следобяд! За сега сме 5 или 6!
Вени, Данче, Раче, Рени, Аги, Яна, Бабъл.

# 239
Ок, значи за събота следобяд! За сега сме 5 или 6!
Вени, Данче, Раче, Рени, Аги, Яна, Бабъл.

Aко е за тази събота и аз ще се включа ...

Общи условия

Активация на акаунт