Кога се раждат най-щастливите деца? МАРТенчето отговаря Пролетта!

• 25 817
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ден на Флоранс и Мартин!
Много здраве, много усмивки, много слънчеви дни!

# 136
  • Сливен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЧЕРАШНИЯ РОЖДЕННИК ИВО,
КАКТО И НА ДНЕШНИТЕ ФРОРАНС И МАРТИН!
МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО С ИГРИ И ЛУДОРИЙКИ!

# 137
Щастливо детство на Флоранс и Мартин!
Честито и на семейставата им!

Лили, мъжът ми е от Враца, знам, че ще си изкарате страхотно, защото там е много красиво!  Simple Smile
Май се възползвате от хубавото време и всички сте на
family

# 138
Честит Рожден Ден на големи патерици на Ивчо на мишчица,
   И много специално поздрави по случай втората годинка на Марти и ФЛОРАНС!
Да са живи и здрави,весели,усмихнати и жизнерадостни дечица!
И да носят много щастие на прекрасните си майки!

Голяма сладурана Преси! Heart Eyes Мини,показвай я мацката! Wink

Ние си правим дълги разходки в прекрасното време!
Ако някой е свободен и има желание да се видим,да свирка! Hug

# 139
  • Пловдив Белащица
Ето снимки от нашия рожден ден http://andreyapenkovska.multiply.com/photos/album/46/46

Честит рожден ден на Марти и Флоранс, както на всички дечица, които съм пропуснала последните дни.
Да са изключително здрави, много засмяни, щастливи и безгрижни, и много, много обичани.

# 140
Манго,много се разхубавила твоята принцеса!!! Flutter Истинска дама,дългокоса! Hug
Благородно ви завиждам за пространството,където детенце наволя да се забавлява с новата пързалка,люлка и всички прекрасни подаръци!
Ние още на първия рожден ден получихме такава люлка като вашата,но си седи опакована при нашите!А дъската с тебешири не съм й я дала,защото ме е страх да не ги налапа,а и вкъщи ще стане едно чудо от тези тебешири... Tired по-скоро са май за на двора да си рисува с тях! Rolling Eyes

# 141
Добро утро!

Ние изкарахме чудесно - ще разказвам после, че сега нямам време.

Пожелавам ви хубава седмица  Hug

# 142
Сутринта е имало силно земетресение в Централна Италия. Дано нашите хора morgause и Емма са добре!

# 143
Добър ден ,момичета.Морски привет от мен ,Виктор и кака Краси.

VAVA ,наистина е доста кофти ситуацията в Италия.Стискам палци и аз -за morgause и Емма  Praynig PraynigСигурното е,че са притеснени  ooooh!.Чета ,че 30 души са загинали ooooh!Имало е и вторични трусове.Някакви експерти дори прогнозирали възможността вторичните да надвишат степента на първия трус.Дано не е така. Praynig Praynig

Манго,много хубави подаръци на малката принцеса.  bouquetИ каква хубава пързалка си има Peace
Целувки на всички Heart Eyes

# 144

Честит Рожден Ден на патерици на Ивчо,Флоранс и Марти!
Да са живи и здрави,весели,усмихнати и жизнерадостни дечица!
Поздрави и за  прекрасните им майки  bouquet  bouquet  bouquet

И аз тази сутрин чух новините от Италия.Ужасно е.Дано се размине само с това/не че е малко де/.Природата пак напомня,че е по-силна от нас и трябва да я уважаваме.
Ние в събота ходихме на разходка/и малко по работа/ до Плевен, а вчера не можах да се включа,че се бях посветила на пресаждане на цветята вкъщи.Митито е с моите родители за два-три дни  на село и аз използвам момента да свърша нещичко из дома.
А сега и една малко позакъсняла почерпка, но от сърце Grinning.Вчера моето най-голямо момче стана на 37 Grinning.

# 145
Здарвейте мили приятелки и сладки мъничета Simple Smile

Най-напред да честитя рождените дни на последните рожденници, малки и големи, да им пожелая много здраве, безоблачни дни, спокойни нощи ( а за най-големите може и малко по-бурни Wink), много усмивки и още повече любов и приятели!

А за прекарсните майки на малките съкровища

# 146
Аз не бях чула какво се е случило в Италия, тук прочетох. Дано няма повече жертви и дано нашите хора са добре и успеят да запазят самообладание! Доколкото видях на картата, Милано е далеч от епицентъра.

Ние днес дойдохме на Ботев, може би дори ще спим тук. Иначе от 1ви април насам плътно спим в новия апартамент, Киара си спи сама в детската стая без проблеми (пу-пу Wink), дори като че ли по-спокойно, отколкото когато спим в една стая. Аз също се чувствам много добре там, новичко, хубаво, ползвам разни продобивки, които тук нямахме (например сушилня, направо съм във възторг от нея Simple Smile). Детската стая на Киара още не съм я подредила в окончетелен вид, дано ни побере всикчи играчки Joy А като почнах да прибирам в гардероба старите дрехи и обувки на Киара, направо се засрамих колко са много, а и се зачудих къде съм ги побирала досега.

Планирам след Великден Киара да тръгва на ясла, само дето още не съм отишла да видя Blush Дано всичко е наред, та след майските празници да мога и аз да тръгна на работа.

Не знам кога ще имаме инетрнет в Разсадника, така че не знамколко често ще мога да ви "виждам". Днес обаче съм на линия Simple Smile

# 147
Гери, една моя приятелка също си купи сушилня.И тя каза,че е езключително доволна.Не мачка ли много дрехите?Аз в момента май повече за съдомиалня мечтая,че имам чувството, че 1/3 от почивните дни изкарвам на мивката TiredА аз ти пожелавам да се радваш на още много нови придобивки в новия апартамент Grinning

# 148
Дакра, ние тук имаме сушилня. За пръв път ползвам такова чудо. Казвам ти, не бих го заменила за нищо друго. Миялната ни си стои почти без работа. Не се чудя къде да суша дрехите и колко време. Просто слагаш и прибираш. Моите не ги мачка особено. Лошото е, че сега се местим и в новото жилище няма да имаме вече сушилня и добре че все пак идва лято  Rolling Eyes

Да ви кажа и две думи за Викеторията  Simple Smile
Расте, дивее, бие кака си и ми се е качила на главата. Ако не беше кризата сега, щях да я дам и нея на градина. Тук не ги делят на възрасти и щеше да е със сестра си.
Миналата седмица получи доза шаркова ваксина  Grinning Като тук се прави реимунизация за всички шарки, както и за варицела. И не съм видяла в градината досега да има някаква шарка.

Още сме с памперс, от време на време сяда на гърнето.
Ето малко снимки от рождения ден така да се каже  Embarassed
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=353987&pid=11106028

# 149
Абе,момичета,някой влезе ли в сайта за детските градини в София!? Rolling Eyes
Не мога да си вляза в профила и все ми дава грешка!  Връзка за активиране не е валидна
Пак са ги надробили едни... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт