Кога се раждат най-щастливите деца? МАРТенчето отговаря Пролетта!

• 25 819
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Целувки на всички!
Видях, че са се включили цели фамилии! Wink

# 121
  • Сливен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА ЧАРОВНИЦА АНДРЕЯ!
ДА РАСТЕ ЗДРАВИЧКА И МНООГО ГОЛЯМА ПОМОЩНИЦА НА МАМА!
МНОГО ВЕСЕЛО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

# 122
Мини, и аз снимки да си изпрося.  Laughing
Васе, и теб очакваме да се включиш с разкази за РД и снимки.  Peace

# 123
# 124
Миниии, страхотна е! Да я нацелуваш и кака Стефи също! Ник е късметлия, заобиколен е с красиви дами!  Hug  Heart Eyes  Hug

# 125
Не знам защо, но аз не мога да видя снимката.Не се отваря Sad
Днес времето отново ще е чудесно.Само за разходки.В такива моменти ме е яд, че съм на работа и мечтая отново за свободните дни от майчинството.Искам да изляза с Митачето на разходка.
Ооо, щях да забравя кафето

# 126
  • Пловдив
Мини, и аз не виждам снимките, хем и те добавих в приятелите. А вие, маймунки, защо не казвате, че имате регистрации във Фейсбук, преди време питах, никой не си призна Simple Smile Рали вече там се научи да играе на Пет-овете  ooooh!

# 127
Добро утро! Аз виждам всичко без да имам профил вув Фейсбук.
Много сладка бони-бони-бонка, Мини!!! Съвсем скоро ще си имаш две еднакви хубавици вкъщи!
Благодаря за кафето!
Тук в София е слънчево, но духа неприятно.

# 128
Много сладка е малката  дама на Мини Heart Eyes Hug
VAVA,аз бих казала-ТРИ хубавици в къщи ..малееееее Crazyблазя му на тати... hahahaкак ще ги опазва #Crazy

, защо не казвате, че имате регистрации във Фейсбук, преди време питах, никой не си призна Simple Smile

Ако някой иска да си бъбрим във Facebook-да търси Daniela Tzekova  Hug:

# 129
Даа, Мини ще си има 2 хубавици, Ники - 3 хубавици. Simple Smile
Данинка, аз по-често те засичам из другите теми отколкото тук. Или на всяко минаване, ще пускаш по един стих или ще кажа на другите, че пишеш , но в други теми, а нас ни пропускаш!

# 130
  • Пловдив Белащица
Благодаря ви за пожелания. Данинка, много хубаво стихче. VJG, много актуална картинка, това са котенцата от вмомента хита у нас "Аристокотки".

Вчера отворих форума, но не успях да пиша, нито да чета. Така че сега ви черпя за вчерашния ни рожден ден

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 14:01 от mango

# 131
Честит Рожден Ден на патерици на Пухчо и Зайо,
Да са много щастливи мами и обичани дами от мъжете на сърцата им![/b][/i][/color]

ЧЕСТИТА 2-ра ГОДИНКА на АНДРЕЯ за съжаление също на патерица!
Да е гордостта на мама и тати,здравичка,весела и усмихната!

И аз се присъединявам към поздравите, напоследък не ми остава много време за форума.
Манго, невероятна почерпка, но чакам с нетърпение снимките на хубавицата! Пожелавам ми също така да е една много добра и грижовна кака!
Мини, страхотна "сериозна мадама" си имате.  Laughing

# 132
Честит 2-ри рожден ден на Ивайло!
Нека се радва на добро здраве и весело безгрижно детство!

# 133
Да е здрав и много усмихнат порасналия Иво!

Мини, Преси май прилича повече на баща си от Стефи. Но аз много не рразбирам от тези неща, така че съжалявам, ако греша. Много сте милички трите на снимката ви.  Heart Eyes

Манго, каква е тази почерпка...  Crazy Големи вкуснотии. Айде, чакаме и снимките.  Laughing

А бе Муцката някъде се губи...  Rolling Eyes

# 134
Едно къъъсно съботно кафе  Wink

Пожелавам ви прекрасен уикенд, времето също ще е прекрасно  Party
Ние тръгваме на разходка към Враца и ще се върнем утре вечерта (най-вероятно късно).

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 11:48 от mila_pa

Общи условия

Активация на акаунт