Кога се раждат най-щастливите деца? МАРТенчето отговаря Пролетта!

• 25 820
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден на Андрея!
Да е много здрава, весела, усмихната, щастлива!

Честито и на Рада!
Манго, честит празник и на теб!
Да ти е жива и здрава!

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 07:26 от mila_pa

# 106
Мини, радвам се, че сте добре  Simple Smile И благодаря, че така бързо откликна на молбата ми  Hug А сега и някоя снимка ако покажеш, няма да е зле  Wink  Laughing Целувки на куклите  Heart Eyes

# 107
Добро утро! И аз чакам снимки от Мини.
Благодаря, че сте подписали Петицията!
И аз не смятам, че ще има някакъв ефект, но вече са му се обадили от различни места. Имаше няколко извънредни участия. Иначепо довечера щял да пее в Библиотеката с групата си, което си беше по предварителна програма. Снощи ме включиха в някаъв активен фен-чат. Мацки и младежи от различни краища на България. Много са ентусиазирани.
Ние сме добре. Сутринта обсъждахме с Нора, че имаме нови и не толкова приятни "номера". Само от 2 излизания сред много деца в кварталната градинка, снощи ми демонстрира мнооого лоши неща.
Владислава на тази възраст беше много по-добричка и не проявяваше толкова силен характер. Това отново показва как на зодии не може да се вярва.
Целувки и хубав ден на всички!

# 108
Слънчо грее и се смее - МАРТенчето хубавее и дивее!

# 109
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА АНДРЕЯ  bouquet

Аз съм мъничка Андрея
дивея ,мечтая,хубавея!!
Бижу  и слънце съм за  мама
на ръце ще я нося-стана ли голяма  bouquet

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК Hug

# 110
Честит рожден ден на Андрея! Да расте здраво и весело дете!

# 111
Честит рожден ден на Андрея на mango!
Васи, да си жива и здрава, да се радвате с любимия на здраво и умно детенце!

# 112
  • Пловдив

Манго, да ви е жива и здрава порасналата бъдеща кака! Да ви слуша и да ви радва!

# 113
  • Пловдив
Честит рожден ден на сладката Андрея! Да има много щастливо детство и да е все така приказлива и оправна! 

А  на теб, Василена ти желая  да бъдеш все така отговорна и обичана мама Simple Smile

# 114

Честит рожден ден на чаровницата Андрея и на всички малки и големи рожденници от изминалите дни!
Да са здрави,весели,щастливи и обичани!
Аз успях да прочета всичко,което сте изписали, но снимчиците още не съм гледала.
И аз ще подпиша петицията  Peace
Около нас нищо ново.Петьо ваканцията е при баба и дядо в Горна Оряховица и ние сме почти младоженци JoyМити като уважаващ себе си мъж също проявява характер.Тръшка се, инати се, реве за щяло и нещяло-пълна програма.
Ще почваме в събота и ние ремонта първо в нашата стая/всекидневноспалнята ни Laughing/, а после и кухнята.През зимана се топлехме с камина с водна риза, но комина ни не е хубав и се опушихме като за световно.Другата зима ще преминем на друг вариант за отопление, най-вероятно климатици/то и нямаме голям избор де/
Отивам да подпиша петицията за Васко Hug

# 115

Васе, честит празник, пожелавам ви много щастливи моменти с Андрея и малкия фъстък на път!
На Андрея- много щури игри и забавления.

# 116
Не на шега,Честит Рожден Ден на патерици на Пухчо и Зайо,
Да са много щастливи мами и обичани дами от мъжете на сърцата им!

ЧЕСТИТА 2-ра ГОДИНКА на позакъснялото МАРТенче АНДРЕЯ!
Да е гордостта на мама и тати,здравичка,весела и усмихната!
Присъединявам се към поздрава на Данинка,много ми хареса!
          Аз съм мъничка Андрея
          дивея ,мечтая,хубавея!!
          Бижу и слънце съм за мама
          на ръце ще я нося-стана ли голяма

Да ти е жива и здрава,Манго!ЧЕСТИТО!!!

ВАВА
,и аз се подписах за Васко!Макар че се съмнявам това да помогне,но никога не се знае!
Ани Орм,много сладурски снимки!А ти не беше ли руса по-рано?

# 117
Макар че влизам със закъснение искам с цялото си сърце да благодаря на всички ви за пожеланията Hug
За мен това значи много, защото тук и без това няма кой да ми честити толкова, нито с кого да празнувам

Честит рожден ден на Пухчо от мен на патерици, желая ти толкова щастлив и весел живот, колкото весел е и този ден Simple Smile

И честит рожден ден на АНДРЕЯ! Да бъде много щастливо дете и много много късмет и пожелавам!

# 118
ЧРД на Андрея!
Да е здрава, послушна и понякога палава.
Весело изкарване на празника!

# 119
ЧРД на сладките Андрея и Рада! Да растат щастливи и безгрижни принцеси!

Мини, наше приятелско семейство тук, освен каката, която е колкото Кари имат сега и бебка, която е родена на датата на Преслава. И те ни разказваха как каката изведнъж като че ли порастнала след като се появило бебето - станала по-послушна и помагала много на мама  Heart Eyes Радвам се, че при вас всичко е нормално и принцесите слушат и те радват.

Зайо, да ти кажа, аз също рождените ми дни ги празнувам кротко и тихо вкъщи с родата  Peace А пък не се притеснявай за приятелите - постепенно ще си намерите  Peace и ние преди бяхме така и нямахме познати в Англия, но с времето се срещаш с различни хора и си намираш нови приятели  Grinning

Ани, много сладки снимки! Малкия много е пораснал. Голям сладур е станал  Heart Eyes

Мила па, а твоите принцеси как са? Как ви е ученичката?  Grinning Кали оправи ли се от шарката, че аз май не съм много в час...  Blush

Общи условия

Активация на акаунт