Това е от нас, целувки!
Дори ползвам безжичен интернет с лаптопа и е голям кеф
А Флоранс е много чаровна малка дама, нищо, че е с панталон 
А ти не се ослушвай, защото си с кола и ще те привиквам на срещи и тук,тъкмо има повече зелени площи и площадки 

Вчера бяхме в един магазин за играчки и тя хвана една играчка и иска да излиза с нея навън. Взех й я и тя се тръшна на пода и почна на пищи
Много рядко я шляпаме, защото тя става агресивна и е имало случаи,в които се е била с децата в яслата и това не ми харесва. Затова колкото и да съм нервна гледам да не я шляпам.
И нашия рожден ден беше с едно детенце и едно бебче, но изкарахме супер, а и Кари много се забавлява 
Ние в събота така се бяхме опънали на тревата в един от парковете на Кеймбридж. Страшен релакс е и мисля, че българските паркове много губят от това, че не са направени по този начин - просто една голяма поляна. Но все пак тук се поддържа доста чисто навсякъде, за разлика от България, за което считам, че не само общините, но и хората са си виновни!
включително и аз - иде ми да се набия 

Когато е афектирана е ужас! Поняког асе ядосвам, друг път подхождам спокойно.... Дано резултатът накраяе добър 
Момичета, благодаря ви за подкрепата 

А между другото, тук почти никой не си бие детето, а да видиш родител да удря детето си на улицата е страхотен прецедент и може да те осъдят за малтретиране
Така че подхождам много внимателно с това и на улицата абсолютно я оставям да ми се тръшка на земята без да ми мигне окото.
Но като видя, че прави нещо напук съвсем съзнателно и на моменти откачам. Или нещо, което сме говорили 1000000 пъти, че не трябва да се парви и тя го знае много добре, но въпреки това го парви. Така истерично й крещя понякога (може би когато е съчетано с умора и нервност, породена от друго), че направо ме е срам. Вече много се старая да не парвя така, защото не искам детето да започне да мисли, че това е нормална реакция при определени ситуации.
Всъщност веднъж-два пъти съм го правила, определено разбира детето, че нещо е сгрешило, но и се разстройва. Отива си в стаята и почти веднага се връща и иска да я гушкам и аз много се чудя как е най-добре да псотъпя.
Оставям я така минута-две и после се гушкаме. Важното е, че осъзнава, че е направила нещо лошо. Иначе и аз крещя като луда понякога, даже Павлин много често ми прави забележки, но не издържам точно когато виждам, че Кари ми прави на пук
Но като видя, че прави нещо напук съвсем съзнателно и на моменти откачам. Или нещо, което сме говорили 1000000 пъти, че не трябва да се парви и тя го знае много добре, но въпреки това го парви.