Кога се раждат най-щастливите деца? МАРТенчето отговаря Пролетта!

• 25 814
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро!

Майка ми се възстановява малко по-бавно от очакваното, но важен е крайния резултат. Сега трябва да се лекува с едни скъпо струващи лекарства. Ще я пращат и на ТЕЛК. Скоро ще си прави едно контролно изследване и тогава ще се разбере с точност какво е положението. Благодаря ви за подкрепата!   bouquet Много е важно да знаеш, че някъде някой мисли за теб и близките ти.  Hug

Мини, дано Стефи се оправи бързо  Praynig Ти също, защото децата имат нужда от здрава мама.

Сега и аз да се оплача - племенника ми (на 2 г и 7 м) е с Т от 9 дни и то висока (39) и така и не разбраха какво му е. Имаха съмнения за скарлатина, но от кръвните изследвания се оказа, че не е. Сега пие АБ без да са сигурни защо.  Sad Водиха го при други доктори за мнение. Днес пак при друг доктор ще го водят. Етърва ми много се тревожи. Дано се оправя бързо.  Praynig Е, и аз се оплаках.

Иначе, Калина ми се струва, че е по-добре (да чукам на дърво).

# 181
Добро утро и от мен!
Виждам, че имам много болни! Ей, оправяйте се бързо, че чудна пролет е навън! Hug Пращам ви много целувки и позитивна енергия за бързо възстановяване.
Много се радвам, че при Митко, при бабата на Уини и при майката на Лили болестите отминават!  bouquet
Ние сме горе-долу добре. Владислава се радва на слънцето с приятелки в кварталната градинка и Мартина също. Притеснена съм, че от доста време е с разстройство. Ака по 3 до 4 пъти на ден и в повечето случаи е сравнително рядко. В началото мислех, че е от млякото. Свършиха ми запасите с безлактозно мляко и започнах да давам Нестле джуниър и каквото ми попадне на Нестле. Днес обаче ще я заведа на лекар и ще поискам да й направят някакво изследване.
Може й от очаквани зъби да й е растроено стомахчето, но при нея досега не е имало такива симптоми, свързани с никнене на зъби, докато при Владислава ставаше така.
С пожелания за усмихнат и слънчев ден!

# 182
Ей, пак болни дечица. Стефи бързо да оздравява и да не се налага да влиза в болница, а Преси да не прихваща нищо. Мини и на теб бързо оздравяване и възстановяване.  Hug
Лили, дано на племенника ти да му открият от какво е високата т. Много е неприятно да не знаеш какво става с детето ти...  Praynig Радвам се, че майка ти се оправя и чакаме да споделяш все добри новини.  Hug
Адаш (ВАВА), сигурно не е нищо тревожно при Марти, но за твое успокоение иди на лекари и се молим всичко да е наред.  Peace

Ние наказвахме Вики в нейната стая, но това се оказа лош нчин за възпитание поне при нас. След 2-рия път, не искаше да стои в нейната стая и само като видеше, че влизаме там, започваше да реве. За това сега наказанието е в коридора. Споделям ви го, за да имате предвид, ако изведнъж откажат да стоят в стаите си.  Peace

# 183
Абе защо така не слушат тези мартенчета и всичките се тръшкат  Rolling Eyes
Дени никога не ми е правила такива сцени.....

ДЕНИ, вие удължавате ли престоя в Германия?

# 184
Здрасти Mini, как сте днес? Има ли температура Стефи? А урбазона заради някаква алергична реакция ли го слагате?

# 185
за да подпомогне дишането, че се прояви дихателна недостатъчност, толкова рядко боледува това дете, ама го прави качествено
Т не е вдигала въобще, всичко тръгна от едни безобидни сополи
ако не ме лъже предчувствието ще й никнат кътниците, винаги прави някакви прояви преди да никне всяка 4ка зъби
мерси, че ни мислите  Hug

# 186
толкова рядко боледува това дете, ама го прави качествено
Мини, и аз това си го помислих Confused. Стискам палци да се разминете с болницата и бързо оздравяване на теб Hug.
Ние също сме си в къщи от вчера - конюктивит Sad. Във вторник следобяд като го взех имаше малко сополи и аз реших в сряда да видя на къде ще тръгнат нещата, на обяд вече беше гурлясал. Като говорих вчера със сестрата в яслата, каза че постоянно се карат с едни и същи майки, но ефекта е нулев. Водят си децата със зелените сополи, носят бележки че са здрави, а те милите се давят в "собствен сос" и бактерията се върти в групата ooooh!.
Отивам да чета назад...

# 187
  • Лондон/Пловдив
за да подпомогне дишането, че се прояви дихателна недостатъчност, толкова рядко боледува това дете, ама го прави качествено
Т не е вдигала въобще, всичко тръгна от едни безобидни сополи
ако не ме лъже предчувствието ще й никнат кътниците, винаги прави някакви прояви преди да никне всяка 4ка зъби
мерси, че ни мислите  Hug

Дано по скоро се оправи сладуранката ,и ние преди седмица бяхме зле всичко тръгна с едни сополи и от там надолу ,но аз същия ден го заведох на педито и поисках антибиотик ,че хич не ми хареса това разболяване много бързо се развиваше и добре направих ,че след 3 дена вече беше с хрипове (бронхит ) но като педито каза ,че антибиотика действа вече и няма да се влоши ,а ще почне да се оправя и добре ,че сме го дали навреме .И аз немога да си обясня разболяваме се рядко ама качествено newsm78
Та аз още да се оплача в сряда влизаме в болница ще оперират Алекс имаме асансъорни тестити стискайте палци,много ме е страх.Майките с момченца да обръщат внимание на тестисите  Peace (от личен опит го казвам  аз разбрах за проблема ,а не старата джипка ,аз затова я смених)

# 188
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Абе защо така не слушат тези мартенчета и всичките се тръшкат  Rolling Eyes
Дени никога не ми е правила такива сцени.....

ДЕНИ, вие удължавате ли престоя в Германия?
а не, прибираме се.Аz сам сас стипендия тук и програмат ми сварсва в края на месец маи.
Мини дано се оправите,аz бих вляzла в болница. Много ме е страх...

# 189
  • Пловдив
Пишете ме и мен в отбора на изтрещялите майки Sad Напоследък съм се сдухала тотално, че изобщо не се справям като родител, имам чувството, че сме пропуснали поне 3 години възпитание. Рали е станала на моменти неконтролируема. Днес черешката беше да се тръшка на земята (до сега не го е правила), докато на мен ми се пишкаше и бързах да се прибираме. На всичкото отгоре като я взех да тръгваме, започна да ме бие  ooooh! Знам, че с агресивни методи не става, но наистина има моменти, в които ми идва... не знам какво да я направя. Не е въпроса, че просто трябва да се налага контрол като родител, а когато има наистина потенциално опасни ситуации да слуша какво й се говори. Например като пресичаме 100 пъти повтаряме, че се дава ръчичка на мама, защото е опасно, минават коли и т.н. тя одеве опищя квартала, като я хванах, че тръгна да бяга към улицата. Лесно е като имаш още бебенце и да си казваш, че никога няма да се превърнеш в  "онези майки", които ошамарват на улицата детето,  но колкото повече детето расте, все повече светогледа ти се променя. Дайте съвети и ако трябва помощна литература по въпроса, че съвсем му изпуснах края май Tired Адски щях да се радвам, ако имаше някой, който винаги да ми казва кое е правилно и кое не. Но дори и да имаше, то правилна рецепта няма...

# 190
Мини, дано се подобри Стефито и не стигате до болнница Praynig А и ти да оздравяваш Simple Smile

Светли, не съм запозната какво е това, но се надявам да почти "рутинна" операция, да мине бързо и да я забравите още по-бързо Hug

Мая, права си, рецепта няма... Аз много се бях засилила да чета книги докато бях бременна, а после... май нито една книга за възпитанието не съм прочела...

# 191
Мини,миличка,бързо оздравяване на теб и Стефи!Дано не се задълбочат повече нещата! Praynig
Лили,стискам палци,племенничето ти да се оправи бързо и да не се тревожите! Praynig
Бързо оздравяване на очетата на Наско,миличкото!От дете имам спомен за едни близначета,които все им течаха сополите,и всички ги сочеха с пръст!Грозна работа,но все така си ходеха! Tired
Светли,какво е това асансиорни тестиси?Необходимо ли е да се прави операция? Rolling Eyes
ЛубрикантHug Аз затова подхванах темата за тръшкането и недоволстването!И за моите изтрещели нерви!Не знам кое е по-добре,аз да се нервя и да си я гледам сама,или да е на градина,да не виждам какво се случва с детето ми по цял ден и само вечер да се нервя пак,че е болно,хленчещо,недоспало...
И все си мисля,че по-добре от нас майките,няма кой друг да възпита детето ни!Добре,зле - може да ни се струва,че не сме добри майки,но не мисля че е така! Naughty
Вчера педиатърката в тази насока ми каза да се радвам на тези мигове,колкото и трудно да ми е сега,защото след време ще си спомняме само с носталгия времето на дългите разходки по градинките и мисълта,че децата ни са били малки.Днес относително добре си изкарахме деня,и сравнително ме слушаше малкото маймуне,но накрая пак реши,че трябва да си излее останалия айрян в чешмата  Mr. Green

А да ви споделя,че вчера най-накрая бихме Пентаксима,и на всичко отгоре диването го бяхме прихванали от три страни,за да не мърда,а то взе да се хили,и дори й стана интересно каква е тази инжекция,която се задава.Лекарката каза,че такъв случай дете да не заплаче,а да се смее,не е имала! hahaha
Лека нощ от мен!

# 192
Добро утро!

# 193
Добро утро!
Видях, че Лили ни поздравила, но реших и аз да почерпя.
SunshineMery, помисли си колко е добре, че излива айрана в мивката, а не на пода и може да ти стане по-приятно. Joy
Аз ги виждам само вечер и много ми липсват по цял ден. Почти няма време да се скарам. Прави ми впечатление, че много трудно мога да се скарам на Мартина. Тя изобщо не е съгласна да й се карам и протестира. Вчера я подстригахме малко, но нещо с бретона не се получи както очаквах. В събота ще ходим на "поправка".
Хубав и слънчев ден на всички!

# 194
Добро утро,дами  bouquet
В нас децата си"менкат"вирусите ooooh!
Както знаете кака Краси се разболя два пъти :един след друг.Пие втори антибиотик.Първият път зарази Виктор .....,обаче сега ПАК са си пренесли явно заразите. ooooh!
От снощи Викито е с 39 температура..отпуснат ,червен  TiredЧакам петидо към обяд да го прегледа ..Най-вероятно ще му изпише антибиотик ooooh!
Дано всичко мине по бързо и да оздравеят дечицата ми Praynig
Целувки и  Hugна всички вас  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт