*~ЛЛЛ лекции за кърмене - Пловдив, София, Пазарджик, Карлово, Русе, Варна~*

• 162 651
  • 451
  •   1
Отговори
# 360
И ние ще дойдем, само дано да е в добро настроение Дара, че иначе ще ни изхвърлите като мокри котета, каквато ми е гръмогласна!

# 361
Много ми се иска да дойда, сигурно ще бъда и с каката.
А дали може да вземем и таткото,че тя едва ли ще издържи до края Grinning

# 362
Татковците са винаги добре дошли  Heart Eyes

# 363
  • София
Благодаря на Шаманката за полезната лекция за отбиването и разговора след нея!

# 364
и аз!   bouquet Забравих само да питам при дълго кърмене (след една година) майката трябва ли да пие витамини или нещо по-специално във връзка с храненето й изисква ли се?

# 365
Благодаря, радвам се, че ви е било полезно  Hug Бяхме доста народ, дано всички са успели да намерят по нещо интересно в лекцията.

ValeryM, ако се храниш здравословно и балансирано, не се лишаваш от важни хранителни групи вещества, вероятно няма нужда от допълнителни витамини. Но ако усещаш, особено в този сезон, по-беден на пресни плодове и зеленчуци, признаци за липса на нещо, можеш да се консултираш с лекаря си за подходящи витамини или други добавки към храната.

# 366
 Hug И честит Ден на Доброволците!!!

# 367
Искам също да благодаря за шоколада, който така ме изненада, че не успях да го откажа  Mr. Green

# 368
За мен това беше първо присъствие на ЛЛЛ среща и, вярвам, изобщо не последното!  Grinning
Беше ми приятно да се запознаем и да чуя лекцията  bowuu

# 369
И на мен лекцията ми хареса и ми беше полезна!
Шаманката, благодаря!  newsm74

Само, може би щеше да е удачно, да си събуваме обувките, за да могат да лазят дребните Simple Smile.

# 370
Здравейте,може ли някой да ми каже утре 12.12 дали ще има лекция за кърменето на ул.Плачковски манастир 12.Благодаря ви

# 371
sakalowa, предполагам, че си от София и питаш за лекция в Тук Таме. Те вече се намират на нов адрес, а лекция там на 12.12 няма в програмата.

Следващите активности със съдействието на Ла Лече Лига в София са:

15.декември.2010г, сряда, 14:00часа, гр. София, Детски клуб „Малко морско”, жк Дианабад, ул. Крум Кюлявков 15, среща на тема „ Споделете кърмачески пинизи или SOS”

19.декември.2010г, неделя, 11:00 часа, гр. София, бистро  „Made in Home”, ул. Ангел Кънчев 30 А – кулинарна среща на тема „Здравословно меню за цялото семейство”. В допълнение ще направим малък експеримент - изненада

09. януари.2011г., неделя 11.00 ч. среща - дискусия „Made in Home”, ул. "Ангел Кънчев" № 30А   „Следпразнично пристягане на коланите – кърмене и хранене, спорт и отслабване, почивка и добро настроение”   

16.януари.2011г., неделя, 11,00 ч. допълваща среща   "Всичко за бебеносене, кърмене, приспиване в слинг, както и зимна ЛЛЛ модна серия с участието на Шоши и Шаманката в "Тук-таме", ул. "Гео Милев" 22, вх. А

23.януари.2010г., неделя, 11.00 ч. блок-лекция „Предимства на кърменето” и „Захранване на бебето. Здравословно хранене на цялото семейство” в "Тук-таме", ул. "Гео Милев" 22, вх. А

Срещите и лекциите са безплатни. Всеки, който има желание и възможност е добре дошъл.
Заповядайте!

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 09:31 от Бу

# 372
  • До хладилника, който обичам
~*~

гр. Пловдив

Заповядайте на лекциите за кърмене в Училище за кърмене

'Здравословно и балансирано хранене',
организирани от Ла Лече Лига с подкрепата на Bonduelle

‘Хранене на бременната и кърмачката. Захранване на бебето.’

Заповядайте да научите повече за здравословното и балансирано хранене на бременната жена и кърмачката и за захранването на бебетата!

•   Мога ли да ям определени храни, докато кърмя?
•   Кое е полезно за мен, а кое не?
•   С какво да захраня бебето си?
•   Кога започва захранването и как протича то?
•   Как цялото семейство да се храни балансирано?

На тези и други въпроси намерете отговорите на новите лекции за хранене!

20 декември, понеделник, 10:30 ч., Детски център Оранжево небето, ул. "Силистра" 28  комплекс "Райски кът -1" - кв. Смирненски  (на кръстовището на улица Силистра и улица Атон, в близост до Медицинските студентски общежития) карта

(cc) на снимката: бебе Габриела на 7м

Лекциите са безплатни и са отворени за всеки, който се интересува от темата – бременни мами, бъдещи татковци, настоящи майки и бащи (и дори баби и дядовци).

Заповядайте!

~*~

# 373
Няма ли да направите и някоя лекция към Велико Търново?

# 374
  • До хладилника, който обичам
Няма ли да направите и някоя лекция към Велико Търново?
Опитваме се Simple Smile не е лесно, ако няма майки-ентусиастки, които да подемат всичко, нали разбираш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт