*~ЛЛЛ лекции за кърмене - Пловдив, София, Пазарджик, Карлово, Русе, Варна~*

• 162 696
  • 451
  •   1
Отговори
# 315
Записвам се и аз че за два дни съм изпуснала лекцията във Варна и сега мн ме е яд,дано да има още че да понауча нещичко преди съкровището да се появи Simple Smile)))))).

В събота на 23-ти ще си говорим за как да се избягват и преодоляват често срещани проблеми при кърменето. Ако искаш заповядай Simple Smile
В тази тема обявяваме лекциите, а ето тук са срещите за Варна. Можете да се разпишете в темата и да обсъдим там различни теми които ви вълнуват, както и отзиви след това  Hug

# 316
  • До хладилника, който обичам
няма ли да има скоро и в Пловдив някоя лекция ? Simple Smile
Редно е, не знам пловдивската ЛЛЛ лидерка какво се помайва! Crossing Arms

# 317
# 318
няма ли да има скоро и в Пловдив някоя лекция ? Simple Smile
Редно е, не знам пловдивската ЛЛЛ лидерка какво се помайва! Crossing Arms

Laughing сигурно изкупува ебей или вилнее в кухнята  Laughing

# 319
Аз се записвам да следя за софийска ЛЛЛ среща Simple Smile
Мога да дойда и с двамата си юнаци-кърмаци  Joy

# 320
Евридик@, софийските срещи са все още само кърмачески с подкрепата на ЛЛЛ, поради изключително досадното моткане на моя милост да се акредитира най накрая за ЛЛ лидер  Mr. Green Но сте добре дошла с юнаците и на срещите, които обявяваме в в тази тема или на лекциите, ако ще ти е интересна темата  Peace

# 321
записвам се да дебна срещичка и в Русе  Mr. Green

# 322
Иив, на каква тема искате да бъде?

# 323
~*~

гр. Варна

Заповядайте на лекциите за кърмене в Училище за кърмене
Как да кърмя успешно бебето си
организирани с подкрепата на Ла Лече Лига

Хранене на бременната и кърмачката. Захранване на бебето.

Заповядайте да научите повече за здравословното и балансирано хранене на бременната жена и кърмачката и за захранването на бебетата!
• Мога ли да ям определени храни, докато кърмя?
• Кое е полезно за мен, а кое не?
• С какво да захраня бебето си?
• Кога започва захранването и как протича то?
• Как цялото семейство да се храни балансирано? На тези и други въпроси намерете отговорите на новите лекции за хранене!

30 октомври, събота, 10:00 ч., Майчин дом – гр. Варна, лекционна зала. Ще се чакаме на регистратурата.

ул. Мир No. 1, карта

Лекциите са безплатни и са отворени за всеки, който се интересува от темата – бременни мами, бъдещи татковци, настоящи майки и бащи (и дори баби и дядовци).

Заповядайте!

~*~

# 324
Ами, ако има нещо за бащите от рода на "Ролята на бащите при кърмените деца", за да не се чувстват излишни и все да дават зор да бъдат отбити по ред причини бебоците ще е добре, а и по-лесно ще можем да ги поканим и да дойдат с Нас на самата среща. За мен лично /а и за всяка кърмеща майка/ мисля, че подкрепата на таткото е най-важната за продължителното кърмене и естественото отбиване.  Hug Нека и други да споделят дали ще им е полезна темата - мисля, че ще има доста желаещи.

# 325
  • Варна
Записвам се да следя темата. Жалко, че съм изпуснала предишната лекция във Варна, но на предстоящата се надявам да успея да отида.

# 326
Привет Мария, ще се радвам да се видим в събота, а и в следващите за напред  Heart Eyes

# 327
и аз чакам за пловдив. нямам проблем с кърменето, но имам нужда да се поразведря в приятна компания

тази среща състояла ли се е и в коя тема се е уточнявало мястото?

30 октомври 2010, събота, 10:30 ч., гр. Пловдив, (мястото ще се уточни по-късно) - Ла Лече Лига среща “С бебе вкъщи за празниците”
и тази също? ще има ли и ако да къде?

27 ноември 2010, събота, 10:30 ч., гр. Пловдив, (мястото ще се уточни по-късно) - Ла Лече Лига среща “Честно ми кажи!” (за предизвикателствата, които майчинството ни отправя)

# 328
  • До хладилника, който обичам

30 октомври 2010, събота, 10:30 ч., гр. Пловдив, (мястото ще се уточни по-късно) - Ла Лече Лига среща “С бебе вкъщи за празниците”

27 ноември 2010, събота, 10:30 ч., гр. Пловдив, (мястото ще се уточни по-късно) - Ла Лече Лига среща “Честно ми кажи!” (за предизвикателствата, които майчинството ни отправя)
В темата за срещите, мислех, че си записана  Simple Smile

За срещата за 27-ми трябва да видя дали ще ни искат пак там, където беше срещата в събота  Laughing ако не сме били страховито събитие, може би пак ще сме там.

# 329

В темата за срещите, мислех, че си записана  Simple Smile

За срещата за 27-ми трябва да видя дали ще ни искат пак там, където беше срещата в събота  Laughing ако не сме били страховито събитие, може би пак ще сме там.

търсих я вчера тази тема, но явно е била изостанала назад. сега вече ще я следя

Общи условия

Активация на акаунт