СТРАСТИ - Градините в СОФИЯ

• 49 207
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 525
Също така, предупреждавам,че ще напиша "Протест пред сградата на Московска 33"....в 10.30ч...и също така, че ще обявя,че очакваме около 500 човека ...
(дано не прозвучи много несериозно, ако отидем само 20..)

Момичета, до кой генерал трябваше да е копието ?

Мисля че ген. Танов, но не съм сигурна...Шапчицата знае
Напиши 500 човека смело, може да дойдат и повече, да бъдем оптимисти  Peace

# 526
Е то именно заради истерията има проблеми със сайта...

ц...не е заради това, повярвай.няма истерия.има хора, желаещи да посетят даден сайт.сайта не може да ги поеме.това не е истерия. Laughing
аз зор нямам, децата ми ходят на градина, просто ми е смешно, ако сега искам да влезна в гугъл, що не ми пише, че системата е претоварена? и съм убедена, че не съм единствената в същата секунда, правеща това.

от всичките милиарди сайтове, само този се скапва в интернет... нали не си представяте че хората по света не се опитват да влизат едновременно в даден интернет сайт и да правят разни заявки... някъде дори пари се плащат... ама не се случва да забива...
има нещо гнило в цялата работа... на класирането ще лъсне.. ама не ни се чака

# 527
мммммммммм да всичко върви по план  Wink ooooh!
и аз чакам потвърждение на е-майла вече почти 2 часа  Rolling Eyes

# 528
Най -малкото-щото им е любопитно.Аз например-също искам да опитам, да рагледам-до къде са го докарали-та приложението  затова е интернет базирано-всеки, който пожелае, когато пожелае-да има достъп. Rolling EyesИ защо да не е сега, днес, какъв е проблема-ето-прочитам днес в ноеините-става ми интересно, , влизам... Thinking

# 529
  • София

ц...не е заради това, повярвай.няма истерия.има хора, желаещи да посетят даден сайт.сайта не може да ги поеме.това не е истерия. Laughing
аз зор нямам, децата ми ходят на градина, просто ми е смешно, ако сега искам да влезна в гугъл, що не ми пише, че системата е претоварена? и съм убедена, че не съм единствената в същата секунда, правеща това.и какво значи-за къде бързате и що не поизчакате-от къде на къде ще правя аз едно регистриране в продължение на 3 дена с идеята-да ми окажат най-сетне достъп до великата система.
А след като децата ти ходят на градина, необходимо ли е и ти да се опитваш да влезнеш в системата? Точно заради такива не наложителни и излишни пробвания сме в тази ситуация. Разбира се, че трябва да има да има ресурса да поеме всички посещения, но го няма и това е положението. Трябва да се съобразим с наличния капацитет и да работим според него. Разбирам, че ти е любопитно докъде е стигнало, но някои хора им е необходимо, дали не е възможно да си задоволиш любопитството след като премине първоначалната вълна на пререгистрация. Знам, че живеем в свободна държава и имаш право да влизаш когато и където поискаш, точно толкова колкото и всеки друг, но съвсем по човешки моля теб и останалите, на които им любопитно, да се информират малко по-късно Peace

# 530
Само заради обзелата ви истерия се пробвах и аз със сайта. Зареди веднага, влезнах в профила на детето и си потвърдих е-mail-а. Даже 2 пъти един след друг.
Laughing
и аз така  Peace

аз зор нямам, децата ми ходят на градина, просто ми е смешно, ако сега искам да влезна в гугъл, що не ми пише, че системата е претоварена? и съм убедена, че не съм единствената в същата секунда, правеща това.и какво значи-за къде бързате и що не поизчакате-от къде на къде ще правя аз едно регистриране в продължение на 3 дена с идеята-да ми окажат най-сетне достъп до великата система.
Сравненията с Гугъл са ми любими  ooooh! Хардуер, Софтуер, Администрация... на светлинни години... Ресурсите им обслужват съвсем друг капацитет...

# 531
Е при положение, че има месец и кусур, наистина не виждам защо толкова хора искат да влязат точно тази сутрин.  Rolling Eyes
Мда! Аз лично се отказвам и ще проверя как стоят нещата към края на седмицата, НО доверието ми към НОВАТА система е вече като към старата! Не вярвам, че е имало "злонамерени атаки", освен, ако под това кодово име не се визират родителите и няма да участвам в т.н. "бързи пръсти" ако ми се наложи - за мен този сайт не работи! ...извинявам се на всички положили усилия да го направят...  Tired

# 532
  • София
Също така, предупреждавам,че ще напиша "Протест пред сградата на Московска 33"....в 10.30ч...и също така, че ще обявя,че очакваме около 500 човека ...
(дано не прозвучи много несериозно, ако отидем само 20..)

Момичета, до кой генерал трябваше да е копието ?

Мисля че ген. Танов, но не съм сигурна...Шапчицата знае
Напиши 500 човека смело, може да дойдат и повече, да бъдем оптимисти  Peace

Ген. Емил Танев - директор на дирекция "Сигурност и обществен ред"

# 533
ДО

Г-Н БОЙКО БОРИСОВ
КМЕТ НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА

С копие ДО

ГЕН. ЕМИЛ ТАНЕВ
ДИРЕКТОР В ДИРЕКЦИЯ „СИГУРНОСТ И ОБЩЕСТВЕН РЕД”

УВЕДОМЛЕНИЕ

От
...
...
...

Уважаеми ген. Борисов, уважаеми ген. Танев,

На основание чл. 43 от Констутуцията на Република България, Закона за събранията, митингите и манифестациите и чл. 18 от Наредба N1 за обществения ред на територията на Столична община, Ви уведомяваме, че на 16.04.2009г от 10.30 ч. до 12.00 ч. Пред сградата на Софийска Община (ул.Московска 33)  ще се да проведе протест срещу непредприемането на адекватни и последователни действия и политика от страна на Столична община за осигуряване на достатъчен брой места в детските заведения на територията на Общината. Предполагаемият брой участници е 500бр

Гр.София
06.04.2009г                                                                           С уважение :

# 534
Момичета, разпечатвам го и тръгвам..
Ако има нещо-звънкайте на телефона- ще реагираме в движение..

# 535
  • София
Да попитам момичетата с моя проблем Невалидна парола или потребителско име - Вие имате ли отговор какво се прави в тази ситуация? Аз съм убедена, че това което изписвам е вярно!!!!
аз също съм обедена и затова опитвам пак и пак през период от време (не мога да седя постоянно на пс-то и да се нервя). проблем има-не мога да го отрека, но решение нямам в момента.писах във формата за обратна връзка(ако това може да ми помогне) #Crazy newsm78

# 536

А след като децата ти ходят на градина, необходимо ли е и ти да се опитваш да влезнеш в системата? Точно заради такива не наложителни и излишни пробвания сме в тази ситуация. Разбира се, че трябва да има да има ресурса да поеме всички посещения, но го няма и това е положението. Трябва да се съобразим с наличния капацитет и да работим според него. Разбирам, че ти е любопитно докъде е стигнало, но някои хора им е необходимо, дали не е възможно да си задоволиш любопитството след като премине първоначалната вълна на пререгистрация. Знам, че живеем в свободна държава и имаш право да влизаш когато и където поискаш, точно толкова колкото и всеки друг, но съвсем по човешки моля теб и останалите, на които им любопитно, да се информират малко по-късно Peace

Скъпа, аз тук не чета, чета в пресата, че системата е велика.Влизам.Толкова.Това е сайт за бога, с публикуван адрес навсякъде.Когато ми скимне да влизам, и не само аз.Аз откъде да знам, че и ти искаш, че да не ти правя навалица? LaughingКАкво значи навалица за един сайт?Би ли ми казала, след като от фирмата имаме карт-бланш, че всичко е ок и системата работи нормалнокаква е причината да не опитвам да влезна?От всякъде ми апелират, че всичко е ок и аз си влизам?Па то не билооо

И сравнението с гугъл, може да е класика в жанра, но си е съвсем на място.Миналата година се видя колко са маймуните на клона.Ако тогава не си бяха синхронизирали всичко, можеше тази година да са.И оставете гугъла, има хиляди други сайтове с по-голяма натовареност от този.Т.е.-ресурса и капацитета имаха година време да го коригират. Wink

# 537
И сравнението с гугъл, може да е класика в жанра, но си е съвсем на място.Миналата година се видя колко са маймуните на клона.Ако тогава не си бяха синхронизирали всичко, можеше тази година да са.И оставете гугъла, има хиляди други сайтове с по-голяма натовареност от този.Т.е.-ресурса и капацитета имаха година време да го коригират. Wink
мдааа, както и предложението на колега да ми напише код, с който да направя 3000 заявки за 1 минута, бил тествал не знам къде си подобно нещо....
Ми не е хакер човек, просто иска да ми помогне...

# 538
Да бе, меря...нищо не меря, след прединфарктия 4 февруари миналата година, просто мислех, че нещата все пак са поправими и ще има наистина повече старание.Ни съм програмист, че да оценявам работата им ни нищо.Аз съм  прост потребител, който се оказва, че няма достъп до система, чрез която трябва да кандидаства детето ми примерно.Жалко.Следях темите след срива миналата година с идеята да видя стрували ли са си нервите.Защото съм родител.

# 539
  • София

Съгласна съм с пенелопа.  Peace
Съвсем в духа на мъките с недостигащите места, цялата сага с този сайт е измъчена до немай къде.
Тук става дума за доверие в надеждността на системата, на която сме поверили кандидатстването на децата ни.
 Информацията от сайта постоянно се редактира под напора на реално случващите се събития /демек, технически несполуки/.
Предварително зададените срокове продължават да се коригират.
На всяка стъпка се появяват някакви спънки, последвани пост фактум от някакви обяснения.
Всичко това подрива надеждата, че тази година системата ще функционира безотказно.

Общи условия

Активация на акаунт