СТРАСТИ - Градините в СОФИЯ

• 50 685
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 930
Искам да се включа в подкрепа на хората от "Сирма", защото имам чувството че те го отнасят заради други хора които не са си свършили работата навреме - като общината например. Всички родители са изнервени от недостига на места и са си намерили отдушник - системата ИСОДГ. А тяхната основна грешка май е че се опитаха да огодят на всички и не си дадоха достатъчно двреме. Съвсем отделен въпрос е дали има смисъл от тази система защото тя с нищо не решава основния проблем - недостига на места.

# 931
Все тая, Павлина, не бъди дребнава.
Обида е, след като не знаеш на кого говориш.
Да, пропуски има, не го отричам, но генералния проблем с липсата на места си остава. И не Сирма, ми и Майкрософт не могат да го решат.
А след като човека е висял снощи до 11 часа, за да обясни на всеки, който не си прави труда да прочете поне последната страница, защо се объркват имената на родителите и децата, може малко така да поспрете с изливането на жлъч.

Аз проччетох защо е объркано, но това не игнорира грешката им.  Naughty И за това им плащат - да стоят и да обесняват, така че не ги ожалвам.  Peace
Дали човекът е пред мен или не - щом не си е свършил работата. А щом има хиляди пропуски и все обърква нещо - е, за мен това е непрофесионално. Ако един лекар си върши така работата, ще умори хиляди пациенти, докато улучи какво лекарство да даде при щарка например.  hahaha
А то да ти кажа - остана и да обиждат ОСНОВАТЕЛНО недоволните. Всъщност май само това остана.  Joy
Както виждаш - дори и програмисти се изказаха по въпроса. Сама казваш, който не знае да не говори, а ти не знаеш и все пак говориш (не че нямаш право). Wink НО програмистите знаят и се изказаха по въпроса ... Погледни реално на нещата.
И не намесвай липсата на местата - тя е работа на общината, а тази на Екип ИСОДГ е да пуснат системата, но очевАдно не си я вършат добре.
Но продължавай да гледаш нещата през розови очила и да не се бориш за правата си и вярвам, че ще си много по-спокойна и щастлива от мен. Желая ти всичко най-добро. Повече няма да споря с теб.  Stop

Поздрав специално за теб (вслушай се в текста, осмисли го и разбери какво искам да ти кажа Wink):
http://vbox7.com/play:a9ee03a8

Нека тази песен бъде поздрав и за всички "дървета"! (Подуене блус бенд - Ден след ден) От сърце!   bouquet

# 932
diana_t - в Гео Милев бяхме аз и още една мама-приятелка Simple Smile
От разговорите с другите майки обаче..не знам дали ще дойдат много..както и по-горе е писано.. намират идеята за добра, но..ще видим де, иска ми се да съм оптимист, дано по-малко хора си боядисват яйцата тогава Mr. Green

# 933
  • София
Айдеее,пак минаха с голямата метла, здраве да е, явно всички са доволни от случващаото се, а на недоволните постовете се махат Simple Smile

# 934
Айдеее,пак минаха с голямата метла, здраве да е, явно всички са доволни от случващаото се, а на недоволните постовете се махат Simple Smile

Wink

Че и написах един дълъг пост, който даже изчена. Както и да е - нека доволните и специално Julie да бъдат поздравени с http://vbox7.com/play:a9ee03a8
Вслушайте се в текста, осмислете го и разбере какво искам да ви кажа Wink Моля да я чуете наистина.
Нека песента бъде и поздрав от сърце за всички "дървета". (Подуене блус бенд - Ден след ден)   bouquet

А на Екип ИСОДГ искам да кажа - на ваше място бих се скрила в миша дупка, дори да имах размери на огромен син кит!  hahaha

# 935
  • Върху лъчите на Слънцето.
От разговорите с другите майки обаче..не знам дали ще дойдат много..както и по-горе е писано.. намират идеята за добра, но..ще видим де, иска ми се да съм оптимист, дано по-малко хора си боядисват яйцата тогава Mr. Green
Е, имат готово оправдание... яйцата!  ooooh!

# 936
Хах, вече това ще е третото мнение, което може и да успея да пусна - предните две не можах.

Поздрав за Екип ИСОДГ, за доволните и най-вече за "дърветата".

# 937
Недоволните спокойно могат да си изливат чат разговорите в "страстната" тема, там и местя, не трия. Няма цензура!
Просто тук е за конкретни въпроси. Когато някой има техническо питане не иска да чете 100 страници остоумия и стрелящи емотикони.

Павлина не искам да мислиш, че съм груба и имам нещо лично, но ако не престанеш да се опитваш нарочно да ми създаваш работа със спам, флуд и чат, ще се позова на т. 6 от правилата и ще те пусна в отпуск за няколко дни Wink. Разбери ме правилно - прекаляваш!

Ами тогава махайте и постовете на доволните и всички спамове от сорта на "четете бе, хора" и т. н.  Crossing Arms Кайто може, нека помага, който не и спами - метлата. Ние пишем тук, защото искаме Екип ИСОДГ да види мнението ни и да се стегне.  Crossing Arms

П. С. Написах 2 дълги поста, но нещо изчезнаха, като натиснах "Публикувай" и сега ги няма в нито една от темите.  Thinking
Знам, че нямаш нищо лично.  Peace

И все пак моля да ми оставиш този поздрав в тази тема, защото е към Екип ИСОДГ, към доволните и към "дърветата".

Както казах - поздрав за Екип ИСОДГ, за доволните и най-вече за "дърветата".

(Подуене Блус Бенд - Ден след ден)

Нека всеки си прави извода сам ...

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 09:22 от Pavlina Nikolova

# 938
  • На края на вселената!
Павлина, именно защото не се крият, защото хората работят от рано сутринта до сред нощ, и постоянно отговарят във форума на постоянно повтарящи се въпроси (защото някой не може да чете 3 стр назад) им прави чест! Ето защо аз ще поздравя Екипа! Има грешки, но те се оправят своевременно. Можеха вместо да ги оправят да ходят при своите семейства и да се радват на живота, но те стоят дежурни, за да ни отговарят на всеки, който каже "И аз така!"

# 939
В интерес на истината няколко души казаха, че ще дойдат още като заговорихме..без да обяснявам подробно, макар, че чуваха за пръв път.. Дано има повече такива!

# 940
  • Върху лъчите на Слънцето.
И все пак моля да ми оставиш този поздрав в тази тема, защото е към Екип ИСОДГ, към доволните и към "дърветата".

Както казах - поздрав за Екип ИСОДГ, за доволните и най-вече за "дърветата".

(Подуене Блус Бенд - Ден след ден)

Нека всеки си прави извода сам ...

Ако съм аз вече щях да те почепря едно "дърво" за няколко дена, но явно модератора ни е много търпелива... Аман от "културни" хора...  ooooh!

# 941
Павлина, именно защото не се крият, защото хората работят от рано сутринта до сред нощ, и постоянно отговарят във форума на постоянно повтарящи се въпроси (защото някой не може да чете 3 стр назад) им прави чест! Ето защо аз ще поздравя Екипа! Има грешки, но те се оправят своевременно. Можеха вместо да ги оправят да ходят при своите семейства и да се радват на живота, но те стоят дежурни, за да ни отговарят на всеки, който каже "И аз така!"

Извинявай, ако ти звучи грубо, но това има е работата, а тези, които отговарят, не са програмистите. Тези, които отговарят, са си ОК, но програмистите за мен не струват ...

# 942
Ще ги оправим тези неща Бясна Старшинка...Нали за това сме се хванали на хорото... PeaceНе се ядосвай...

Майчета,току що ми хрумна една идея...Да направим в понеделник една пресконференция в БТА,така щът не щат ще ни отразят по медиите...Казвайте!!!
Само ЕлиХриса,си каза мнението...Казвайте и другите де...Ели,пиши му че искаме среща,и се разберете за дет и час,аз просто нямам проблем да дойда...

# 943
  • София
Joy Joy Joy

Да и при мен имаше две мами, които от раз казаха "оооо, там сме! Само каж кога и къде" Simple Smile Много ме изкефиха Simple Smile Но само две...всеки имаше своето оправдание.

Щурчо, не включвайте нищо в писмото, преди да се изрови черно на бяло от Сиела или Апис. Нека направо цитираме норматив, член и текста.

И всъщност до мен не е стигал никакъв текст отн.нашият протест. Имам документите на варненки  Crazy

Един татко ми предложи да ни направи сайт. Така, че когато всичко е готово можем да качим цялото инфо там. Така ще бъде достъпно и до медиите, и до гражданите чудещи се дали да дойдат

Червената Шапчица перфектна идея, но мен не ме бройте...няма да мога да дойда. Затова и си мълча.

# 944
Мили Мами!И аз се опганизирам в нашия район и дано успеем да дойдем повече Grinning

Общи условия

Активация на акаунт