СТРАСТИ - Градините в СОФИЯ

• 49 067
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 675
bubcheto15, идеята е супер, аз съм "за".

# 676
  • у дома
Ако мога да дам една идея, във връзка с графичното оформление на листовките, освет текст може да има и изображение, например триъгълен пътен  знак с деца на него , мисля , че означаваше "Внимание!внезапна поява на деца" или нещо подобно, от групата на предупредителните , А19,изображението е ясно , дори и да е отпечатано черно -бяло. Предупреждението се отнася за Общината .Хората са всикнали  бяло листче и текст да изхвърлят без да четат.

добра идея, ето как би изглеждала листовката - ЦЪК - линка в подписа ми е за този вариант  Peace

bubche
, супер идея  Peace

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 13:19 от blueeye®

# 677
Здравейте, поздравявам ви за хъса и организацията, непременно ще дойдем на протеста, защото е ясно, че при такъв недостиг на места никакви критерии и системи не могат да бъдат справедливи или задоволителни. Чудно ми е обаче и искам да ви попитам защо никъде по форуми, телевизии и вестници през последната година и повече не съм забелязала да се говори за КОРУПЦИЯТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА ДЕТСКИ ГРАДИНИ? За никого не е тайна как всъщност се приемат децата в детските градини – чрез срещи и разговори с директорите на 4 очи и даване на суми или предмети под различни форми – подаръци, дарения, извършване / финансиране на ремонти на детската градина и откровени подкупи в пликче, в размер и валута по искане на съответния директор /заместник/ и че истинските критерии са колко често родителите посещават директора… От много мои познати, а и непознати, с които съм говорила по паркове и градинки, нито една майка, чието дете е прието в детска градина през последните няколко години не се опита дори да скрие, че е станало по този начин. Убедена съм също така, че и миналогодишната и тазгодишната нова система няма да спрат тази практика, аз лично имам вече предложение от един директор и уверение, че няма проблеми и е почти сигурно за тази есен... „Почти-то” предполагам зависи от моя принос... На въпроса как е възможно това да стане при положение, че новата система уж е съвсем прозрачна и не позволява подобни неща получих отговор, че примерно един от начините е увеличаването на групата с няколко места, което явно е достатъчно трудно да се контролира... Мога ди цитирам и много други конкретни случаи за конкретни градини в различни квартали в София, но мисля, че всички са наясно. Освен да изразя възмущението си искам да призова за БОЙКОТ НА КОРУПЦИЯТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА ДЕТСКИ ГРАДИНИ – докато това продължава, всички усилия за решаване на проблема по нормален начин ще бъдат напразни.

# 678
  • София
Момичета, сега ми се обадиха от НОВА ТВ, искат да снимат репортаж.
Моля, ако иска някой да дойде в 16.30ч в парка Заимов, пред театър София.
Телефонът ми на лични или в скайп

Ужасно бързо се задвижиха нещата, много ми е притеснено! Искат да сме повече майки.
Дано успеете да дойдете не искам да съм сама! Трябва да има масовост!

# 679
  • София
Бубче супер идея, звучи много добре  Peace

# 680
Диана, аз ще дойда, така или иначе ходя там с детето. Аз мога да се пренеса там да живея даже, напоследък само там киснем с малката...парка Заимов е вторият ни дом  Wink

# 681

Ужасно бързо се задвижиха нещата, много ми е притеснено! Искат да сме повече майки.
Дано успеете да дойдете не искам да съм сама! Трябва да има масовост!

Аз за съжаление няма да успея да се донеса навреме...

# 682
  • София
Юл4е, ти си супер, ако дойдеш...ела, когато можеш..към 17ч? Предполагам няма да е проблем малко по-късно....  Confused

Little wingels , сега слагам децата и ще загася комп-а. Плодова фея и Червената шапчица ми имат телефона. Към 16-16.15 ще гледам да съм долу при театър София, където е каменната костенурка и въртележката. Може и да закъснея, де, защото съм пеша с двамата мъника    ooooh!

# 683
И аз прекратявам тук, че няма време, имам да свърша нещо преди да дойдем в парка.

bubche, можеш ли да дойдеш на срещата да си поговорим и да ми разясниш някои неща по пиар дейности?

zvanche, добре че си тук...ще дойдеш ли в парка? Днес не можах да свърша нищо по писмото за ББ... Embarassed

# 684
  • София
Момичета няколко  дни нямах достъп до Интернет и съвсем ви изпуснах темата - нямам и времето да ви изчета постовете - Моля ви съвсем накратко да ме въведете с информация кога и къде е протеста за да дойдем  Hug ? Защо не мога да вляза в системата ? Къде мога да гледам репортажа с Little wingels  ? Оф... ама много съм ви изпуснала  Blush . С вас сме и ние и ви подкрепяме   bouquet!

# 685
  • София
И аз прекратявам тук, че няма време, имам да свърша нещо преди да дойдем в парка.

bubche, можеш ли да дойдеш на срещата да си поговорим и да ми разясниш някои неща по пиар дейности?

zvanche, добре че си тук...ще дойдеш ли в парка? Днес не можах да свърша нищо по писмото за ББ... Embarassed
За съжаление няма как да дойда. На нова работа съм от 10 дена и си пазя опцията да се измъкна от работа, за да мога да дойда на протеста.Ако искаш мога да ти дам скайп или телефон и да се чуем довечера?

# 686
Здрасти Рени!  Hug
Репортажа го няма на видео в сайта на БиТиВи, има само материала, виж страници назад съм дала линка.
Инфото за протеста го има в подписите на всички ни.
Системата се прецака вчера, защото е ш.... НЕ се ядосвай, че не можеш да влезеш в профила, всички сме така, чакаме Сирма да я оправят.  Peace

# 687
  • София
Здрасти Рени!  Hug
Репортажа го няма на видео в сайта на БиТиВи, има само материала, виж страници назад съм дала линка.
Инфото за протеста го има в подписите на всички ни.
Системата се прецака вчера, защото е ш.... НЕ се ядосвай, че не можеш да влезеш в профила, всички сме така, чакаме Сирма да я оправят.  Peace
МЕРСИ   bouquet ей сега ще сложа и в моя подпис  Hug аз докато се огледам и намеря време да ви прочета ще дойде датата на протеста  Mr. Green

# 688
Юл4е, ти си супер, ако дойдеш...ела, когато можеш..към 17ч? Предполагам няма да е проблем малко по-късно....  Confused

Ами проблемът е, че трябва да взема Иво от Изток към 4 и нещо... А Младен идва да ни вземе колективно от там в 5 и половина....
Но мога да си взема такси и после Младен да мине да ни вземе от парка. Ще ти звънна, като взема Иво. Дано успеем.

# 689
Искам и аз да се включа в протеста.Може ли да доведа и детето,таман ще има кой да вика с пълно гърло.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт