Израел 30

• 35 348
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
  • T"A

Миналата година имаше и на мен ми беше много интересно, писах тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=274166.msg6986066#msg6986066. В Тел Авив дори кафенетата бяха на свещи, самият център беше по-тъмен, определено! Но аз се качих на хълма да погледна Т"А от високо - светеше си, не може да се каже, че всички светлини бяха замръкнали  Peace

Тази година, не знам защо, няма да има  Thinking Доста разочарована бях...

# 76
http://theecologist.org/pages/archive_detail.asp?content_id=2192 ето още за часът на Земята . Peace

Мента съгласна съм с теб, че и ние не сме наясно , и сме с ограничени знания за някой по далечни ширини /като общо хората/...вярно е ,че русата мадама надмина себе си  Laughing и все пак човек се учи докато е жив. Wink

И аз съм почитател на зеления цвят , по тъмния . Тип каки .Половиния ми гардероб е в подобни цветове.

Пете чакам разкази от вашите семейни сбирки, разказвай като имаш време. Другите също. Peace

# 77
  • София-България, Израел - където си поискам
по въпроса за форума от страна на мъжа ми съм обект на "подигравка".Като ме види,че пиша във форума ми казва , айде пак "бебешкия" сайт Laughing трето ли искаш? обикновено това му е коментара. Започнах да пиша през 2004 година, когато Роби беше бебе и мъжа ми свързва форума само с  "бебешки" въпроси Laughing

Страхотни вицове сте разказали Hug посмях се от сърце Joy Joy Joy
Приятен ден  bouquet

# 78
  • Някъде там...
Представям си как отивам в магазина и казвам,че искам панталон цвят КАКИ  Joy тук думата има малко по различно значение.Е ще ме разберат със сигурност ама ще е весело  Peace

# 79
  • T"A
Хариет, съдя по новините - в България дават вътрешните новини (акцент - София), после от Европа, после от света (освен ако не е станало нещо супер критично по света); в Израел - вътрешни, Близък Изток, арабския свят и след това от Европа и света (отново изключения са някакви новини, които са супер фрапиращи и влизат като първи без значение от къде са), в САЩ сигурно Европа им е последна дупка на кавала, както се казва  Laughing Учил си в училище, но, ако не се интересуваш допълнително, не чуваш често споменаването на някой град, "архивираш" знанието в дълбоката забрава...

Тук всички знаем къде е това Тайман (Йемен), с толкова йеменски евреи, които живеят в Израел  Wink, но в България много хора са ме питали къде е това - какво е изобщо... Така си го обяснявам  Peace Но за ученето - няма как да не се съглася с теб  Hug   bouquet

# 80
 Как е , форум маниячки ?  Joy Да не забравите да си отлепите д* от  столчето и очите от  компа.

Тук много духа .Саги беше поканен  на още един рожден ден на детенце от градинката , но не отидохме  - студен вятър .....Рожденият ден на открито  ...не се вързва  .

safar_maktoub , как ще превежда  , бе душа , пак ли почна и той....?Съжалявам да го чуя!  Стискам ти палци по пътя , който си избрала ! Внимавай да пишеш достоверни неща , за да не те хване в крачка  Mr. Green (шегувам се) .

Ех, заминавам аз да се занимавам с риъл лайф  Whistling ... Лек остатък от  съботата на всички ...Утре  на работа  работещите ....Така е - колелото се върти !

# 81
  • На дивана, под юргана
Днес пък в София времето е чудно! Бяхме на разходка пред Народния театър. Имаше скачане на батута... така дълго отсъстваше този батут - цяла зима! Довечера ако не ме удари мързела може да пусна някоя и друга снимка...
Хайде, пак излизаме, че да усетим пролетта отново!

Петя, Господ нали прави чудеса? Може и утре да е шабат...  Laughing

Един религиозен евреин се разхожда в шабат и изведнъж какво да види... на пътеката пред него - 100 доларова банкнота! Да де, ама е шабат! Не върви да нарушава шабата! И изведнъж, понеже Господ е велик и всемогъщ, сътворил чудо! Отляво петък, отдясно неделя... А посредата?!? Посредата - сряда!!!

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 15:54 от tigar-migar

# 82
Пете, няма майтап. От време навреме... Хубаво не ме е видял как съм лъснала тука на нет-а на общо гледане.... и добре, че това е имиджа преди сватбата - както е видно - с късата коса, че и съм се поприкрила с ръцете на масата!  Grinning

Сега чака с кеф да дойде часа, че да гасял светлините! хахахахха

http://www.bcnl.org/social/

# 83
  • Някъде там...
Днес изобщо ви няма  Sad Я аз да ви почерпя едно сухо мартини та може да станете по разговорливи  Peace

# 84
 Hug Борянка, много добро попадение с мартинито.  cheers Drunk Wine Glass, наздраве, лабриут.

# 85
По въпроса за форума и моя мъж често се "подиграва", като на Жаки, но в повечето случаи е толерантен. По принцип аз му досаждам често с инфо от форума, та и той вече често пита и това ли от форума го разбра Mr. Green? Изключение правят случаите когато много се захласвам и той започва да ми прави забележки,че се вманиачавам като с игрите ooooh!

# 86
  • Някъде там...
Лахайм Мимкис...
На мен ми се е подигравал само ако се случи нещо покрай мен и ме види,че веднага скачам да го напиша... Blush
Тиги а твоята Тигрица какво мисли за форума?

# 87
  • На дивана, под юргана
Боряна, много си ларж на маслините... цели 3 броя!

Ами... трябва "да я питам дали ще разреши"...  Laughing
Досега не е проявявала някакъв по-особен интерес. От време на време съм и разказвал някои от нещата, които дискутираме тук, но не постоянно.
Иначе, у нас по принцип всеки си има свобода и лично пространство... така поне си мисля.

Ето и няколко снимки на Валери от днешната ни разходка: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=358440

# 88
  • Някъде там...
Страхотен е  Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=358440&pid=11302819
Ами ларж съм няма да ми викате после камцан-ка Grinning

# 89
Сладур е малкия тигър  Laughing.  Расте, расте( от последните снимки от 2008 е попораснал,струва ми се) Grinning. Иначе за личното пространство, незнам защо съм си създала мнение, че жените са по толерантни от мъжете. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт