Израел 30

• 35 320
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Какво е това чудо бе младежи, не може да ви догони човек.

Много хубави снимки , хубави хора,живи и здрави да сте и още много да правите.Само на Перах снимките не можах да видя newsm78, иска парола newsm78

Гледам че сте го ударили на шегички и вицове,ето ви малко и на руски

Кто он, израильтянин?

"Израильтянин знает все
>> рестораны, а израильтянка - все
>> диеты.

Огромная очередь перед
 парижским Лувром, проливной
 дождь. Кто это
 пробирается без очереди?
 Израильтянин.

>  Израильтянин врывается в
>> лифт в ту секунду, когда он
>> останавливается, и
>> > заставляет тебя вернуться на
>> тот этаж, с которого ты только
>> что
>> уехал.
>> >
>> >

>> >  Израильтянин покупает то,
>> что ему не нужно на деньги,
>> которых у
>> него нет,
>> > чтобы похвастаться людям,
>> которых это совершенно не
>> интересует.
>> >

>> >  Израильтянин увольняет
>> подчиненного потому что
>> недоволен его
>> работой, но
>> > дает ему прекрасные
>> рекомендации, чтобы не портить
>> человеку
>> будущее.
>> >

>> > Израильтянин всегда знает
>> все новости, даже если он сегодня
>> не
>> включал телевизор и не читал
>> газет.
>> >

Израильтянин это тот, у кого
 в каждом предложении есть одно
 слово
 из
 армейского сленга, одна
 грамматическая ошибка и минимум
 два слова
 на другом языке.

# 136
  • T"A
  Израильтянин это тот, у кого
 в каждом предложении есть одно
 слово
 из
 армейского сленга, одна
 грамматическая ошибка и минимум
 два слова
 на другом языке.

Только одна ошибка  hahaha оптимист е който го е писал  Laughing
maly, страхотно се забавлявах  Hug

Joy искам да наблегна на това, че поздравът е написан в 16:30  Mr. Green

Мотек, въпросът е отговорен  Laughing Много да се наслаждаваш на готвенето  Peace
На мен темите ми харесват шаренки и насмайлничени (думата е мое дело  bowuu - може да я използвате безплатно  Mr. Green)
Още повече, че усмивчиците (емотиконите, де) са ни от един и същи сайт   Wink

# 137
Само аз не разбрах нищо. Laughing

Мимкис,разгледах снимките. Flutter

Цани, Hug
Значи не съм единствената фенка на сапунените сериали. Crazy
За съжаление,дават "Доня Барбара" в много неудобен за мен час,прибирам се от у-ще доста след края му.

Анди,много сладко меченце! Heart Eyes

Като сме започнали с филмите,гледахме Thirteen.
Много е тежък за гледане,даже повече от Requiem for a Dream. Shocked
По едно време започна да ми става гаден и отидох в кухнята(пуканки не ям,черпих с плодова салата  Sunglasses).

Перах, Hug

# 138
  • Някъде там...

Я така в бързината да сервирам коктейлчета може пак да ви дойде музата да пишете  Peace Този път без маслинки,че вчера ми ги броиха  Grinning
Днес пристигнаха моите приятели от Бг и утре ще си пием кафенцето заедно  Simple Smile Бяха ми взели бутилка ракия,но на летището им хванали саламите в ръчния багаж  Joy от там претърсили целия багаж и конфискували де що алкохол намерили  Crossing Arms

# 139
Привет,банда! wavey
Оставих Ви на пета страница,а сега вече десета,нямате изчитане,ей! Laughing

Бубе,жалко за ракийката и весело изкарване с твоите приятели.

Мента,и на мен любимите ми цветя са фрезиите.Купих си аз фрезии от Бриколаж,и една позната ми каза,че нищо няма да изникне.Имах съвсем малко пръс,саксия нямах,и в какво да ги насея,в една тенджера.Викам си те нали няма да поникнат,след това с тенджерата направо на боклука.Обаче те взеха,че изникнаха до една.Нека да пораснат малко,ще ги снимам,ама няма да се смеете ,че са в тенджера Laughing

perah ,искам и аз да гледам снимки!

Цани,къде се губиш ,маце? Laughing

# 140
  • T"A
Жалко за ракията  Laughing Трябвало е да я сложат в багажа за корема на самолета, аз така си нося лютениците  Mr. Green

Значи не съм единствената фенка на сапунените сериали. Crazy

Аз не се пиша почитателка, но съм изгледала "Любов зад ъгъла" - учих иврит с него  Laughing Участваха Юда Леви и Агам Ротберг (която не яде хумус), а и Мири Буедана... Беше голям хит тук... И още една израелска сапунена опера, но не и помня името   Mr. Green (не е като да не съм гледала... сигурно и за още някоя ще се сетя, ако помисля)

Относно филмите - напоследък съм малко зле, гледах "Войните на булките" и "Признанията на шопахолик" (не знам как ще го преведат в БГ); обаче ми предстои "Марли и аз", който исках да видя преди 2 седмици, но Ментов каза, че и той иска да го гледа с мен заради Дженифър Анистън  Whistling (и заради него отложих и още не съм го гледала). А, да - предстои ми и Slumdog Millionaire - за него получихме страхотни препоръки!  Grinning Израелски филми напоследък не са ми попадали  Sad

Наина, ама с тенджерата ще е ефектно - подсилва впечатлението за домашна продукция  Grinning Hug
От луковички ли поникнаха? Да взема и аз да пробвам  Thinking

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 23:35 от Mentha

# 141
Отложих малко заспиването,от любопитство.

В каста на "Любов зад ъгъла" видях едно познато име. Heart Eyes

Тук сега върви един български сапунен сериал "Забранена любов".На мен ми е много скучен.Whistling
Може и да сте го обсъдили вече,а аз да не помня. Laughing

"Войните на булките" и аз го гледах,а "Slumdog Millionaire" все го отлагам.
Гледах също Talento De Barrio и Todo Sobre Mi Madre.
Първият не ми понесе.
Израелските имат по 1-2 сийдъри в Замунда и съм ги оставила за ваканцията,когато ще имам време да чакам. Искам да гледам "Сирийска булка".

# 142
Агам Ротберг е много сладка .  Crazy  

И аз тези дни рядко ходя на кино . Чакам да излезне в нета и си го свалям .Най ми е готино когато е дъждовно навън , а мойта най-добра приятелка дойде в нас и си лафим , мотаме се , мързелуваме и гледаме филми . Вместо пуканки ядем сладолед с водка поръсен - леко така за аромат . Получава се приятно  Laughing
Ооо Мента ,господин Ментов е фен на Джен   Laughing И на мен ми е симпатична още   от Приятели .Всъщност  Той на коя повече симпатизира , Джоли или Джен  ?  Вечният триъгълник  Crazy
Бори мерси за почерпката  Hug

# 143
Ние се върнахме от планините канадски, имаше много сняг . Ванкувърци са много запалени скиори гледам даже на малко дете още не може да върви обаче му сложили скиорски обувки  ooooh!.  Зимните курорти са ни на по-малко от 3 часа път с кола, много искам да се науча да карам ски дано догодина да намеря време за това.

Ще кача след малко снимки дано този път да успея да го направя като хората.

# 144
  • София-България, Израел - където си поискам
Добро утро момичета и Тигър  bouquet
Ханд, голяма ваканция изкарахте Grinning радвам се,че вие е харесало Peaceчакам снимките с нетърпение.
Тиги, малкото тигърче страшно много е пораснало Peace помня снимката с шейната  Grinning и сега голяма разлика.
Бубе, мерси за почерпката Hug.Ти не предупредили твоите приятели как да си оправят багажа  Rolling Eyes, нищо за другия път ще знаят Laughing

# 145
  • T"A
hand, и аз нямам търпение да видя тази прекрасна страна на снимки, пък и снежни!  Hug Хубаво е, че си се навила за ски, мен малко ме е страх, въпреки че като малка съм че качвала на ски. Голям срам е, че мъжът ми - израелец, който е виждал сняг едва няколко пъти в живота си, може да кара ски, а аз - не (а съм израснала по планините) Blush

Анди, много замаскирано ме питаш за любимата актриса  Confused Кои са Джен и Джоли? Любимите му актриси (като външен вид) са Дженифър Анистън и Пенелопе Круз - това са двете жени, които могат истински да го развълнуват  Grinning За това и споменатият от Плюшеното мече филм - Todo sobre mi madre - ме заинтригува, видях, че Пенелопе Круз участва в него, ще го потърсим  Peace
По принцип гледаме повече филм, в които се говори на английски, защото на други езици ми се налага много внимателно да чета надписите (тъй като сваляме субтитри на иврит) и, ако изпусна някоя дума, започвам с едни въпроси да лазя по нервите на половинката ("Тя какво му каза?", "Той защо направи така?  Laughing)

Черпя ви с едно кафе афух за добро утро  Wink

# 146
Добро утро!Аз тази сутрин съм на чай с лимонче,та да ви почерпя и вас.

Ех Борянка жалко за ракийката,но аз защо съм останала с впечатлението че може до 2 бутилки алкохол да си вземеш със себе си,или това беше само ако са купени от Дути фри? newsm78

И на мен Агам Ротберг много ми харесва,има някак детско излъчване.

Плюшка,можеш да гледаш "доня Барбара",във vbox7.com,проблема е,че ги свалят сериите една по една,а на мен нещо като ми е интересно и не ми се чака,искам всички да ги изгледам  Crossing Arms.

Наина,никъде не се губя,ама ми беше кофти период.Чакаме снимка на фрезиите в тенджара  Laughing!

hand браво че сте си изкарали хубаво,и от теб чакаме снимков материал!  Hug

Хубав ден на всички!  bouquet

# 147
Жаки, само за 3 дни бяхме но чак сега качих снимките. Приятно гледане, дано да съм успяла този път.

http://www.hand.snimka.bg/album.php?album_id=359003

Аз си лягам при нас е полунощ, утре съм на работа,така да не обичам понеделниците  atwork

# 148
Здравейте!

Todo Sobre Mi Madre е много хубав филм.
Трябваше да ходя до Испанския Институт тук и докато ми оправяха документите,ми пуснаха филма в библиотеката,за да не досаждам. Laughing После си го догледах вкъщи.
Пе Круз играе бременна монахиня в него,която накрая умира от СПИН.
Няма да издавам повече от сюжета. Blush

Цани, Hug
Аз изгледах първите два епизода на "Доня Барбара" във вбокс и после забравих. Embarassed
Сега докато хвана завръзката.... Laughing

Ханд,много хубави снимки.  bouquet

# 149
Цитат
Значи не съм единствената фенка на сапунените сериали.
Аз гледам "1001 нощ".Турски сериал,ама по манталитет толкова се доближава до българския и ми е много интересно.А българската боза "Забранена любов" свалям от Замунда,но на ми е кой знае колко интересен.

Ех,Хенд,добре ,че си ти.Днес и до Канада си направих екскурзия,ама разглеждам и се вживявам.Сега остава да те сънувам.Така сънувах и пустинята с Борянка.
Todo Sobre Mi Madre ,Плюшка,аз отдавна  съм го гледала.Той не е ли на Алмодовар?

Общи условия

Активация на акаунт