За банани, "млечен път", БУРГАЗлии вече на "Кръстопът"

• 18 780
  • 320
  •   1
Отговори
# 210

Шуши, подкупи паяка или официално ти взеха парите  Mr. Green
Има си паркинги. Малко са даже паяците мен ако питаш. Не знам нонстоп ли обикалят, ама колко пари могат да направят... чакам да почнат да вдигат от Славянска, че с количка абсурд да минеш нормално, особено от църквата до стария БСУ. Тез шофьори не разбраха че тротоарите не са паркинг безплатен  Crossing Arms На които не му се дават пари за паркинг ще върви пеша, има и автобуси в тоя град  Mr. Green

202uu

И паяците са малко, и глобите са малки, и полицаите са малко ...
Ама мен никой не ме пита! Щото най-лесно е да си плюснеш колата пред вратата където имаш работа и да не мислиш на кой пречиш...

# 211
Да не говорим, че и пред собствения ни гараж сума пъти са спирали и не мога да изляза с детото. Някоя фръцла решила да си остави детето на клуба и да митка из центъра, а аз да не мога да си изкарам колата да заведа детето на лекар...Мислих аз със ножа да тръгна, гуми да цепя, откъдето не мога да мина, ама Иван ми каза, че ако ме хванели лошо ставало.
Че не ми ли нарушават правата и тези на детето, като няма тротоар, откъдето да мина Rolling Eyes
А има и инвалиди в този град, направо не знам те как се оправят
Европа, дрън, дрън ... вече не знам на кои свят живея... Около нас отвсякъде пейзажа е лунен

http://www.burgasnews.com/content/view/15917/112/

# 212
и аз съм за паяците, и глобите, ама не става въпрос за паркиране, а за престой до 5 минути без да преча на никой и без да съм на тротоара  Tired
незнам как се стига с кола зад старата поща, но ако се минава през шишман, ще самокатострофирам  Crazy

# 213
И на мен ми се е случвало да не мога да изляза с количката от къщи. Писах бележка и я оставих на стъклото, после ме посъветваха, че спокойно мога да звъня в полицията, за ножа и аз съм си го мислила, но не мисля, че така ще постигна нещо кой знае какво! Simple Smile
А за гаража - дори не смея да мечтая ...

Шуши, то всеки като паркират за 5 минути не пречи, ама като паркират 20 коли за 5 минути и 15 от тях останат за по половин ден - вече пречат!

# 214
аз имах предвид старата поща. там където са пощенските кутии.  Tired

# 215
  • Бургас
Аз пък пълня малко олио в капачка от омекотител и мятам отгоре върху колата, но рядко съм го правила, трябва много нагло да е спрял или да ми е запушил входа  Crossing Arms

# 216
  • Бургас
В тази градина на Лермонтов вече втора година няма малка група. Ние живеем точно зад нея. И като стана въпрос за това, там ходи детето на една приятелка, тя каза, че е връщала деца от улицата, избягали от градината, а там какво движение има не ми се мисли ...
Ками, ние в Златна Рибка сме номер 79  Peace

# 217
  • тъгата в мен
ooooh! 6 страници сте начаткали,бе,млади дами...Ха,сега и кака ви да се изкаже бързо по въпросите..

1.ИИИ,веднага започнахте за паяци,паркирани коли и полицаи да говорите,баш кога и аз тръгнах с МПС-то.То,човек да не посмее да се похвали,че вече е зад волана.
2.Относно детската градина-гледам ,че "нашата"-"Синчец"-никой не я спряга.Като си спомня как простичко(преди 4 години) отидох в слънчевия първи септември,как си поговорих спокойно с г-жа директорката ,и как още по-спокойно си подадох молбата(за следващата година).Да не говорим,че се водя на свободна професия-или един вид  направо съм си без безработна.Ако трябваше сега да подавам документи,нищо чудно и да не ми го вземеха нинджата.Адресната ми регистрация е друга..Абе,изобщо-луд късмет си беше моето..
3.Последно-за градината зад х-л България.Много ,изключително много претенции и кофти г-жи.Имат дворче,което е  усойно и тъмно.А от външните  стълби като се засилиш-.яхууууу и безпроблемно може да си под гумите на някоя кола,минаваща по "Лермонтов".
Но явно "бягството " е присъщо за доста градини.Едно хлапе от първа група на "Синчец",беше вдигнало кръвното на г-жата(да го търси повече от 15 мин),докато то весело и безгрижно си припкаше в дворчето с "батитата".Добре,че го видях,че "тепа" по пантофи,че да схвана на време проблематиката..
Айде,отлитам,че мноооого се разпрострях.
п.п.
Шуши,пеша,бе рожбе,ще скокнеш до Старата поща.Имайки предвид къде живееш (на 2 преки от нея.).. Joy

# 218
Моите деца и двете са в"Звездица"на Гурко и съм доволна.Миналото лято направиха ремонт на вторият етаж,а сега от юни ще надстрояват 3 етаж и ще правят основен ремонт на първия етаж,на който винаги слагат първите групи.Прахоляк има във всички градини и не можем да го избегнем,затова записвайте децата там,където ви е по-удобно -или до работа,или до дома.

# 219
  • София
здравейте, мами от Бургас!

можете ли да ми препоръчате ди-джей от Бургас (с координати) за едно мероприятие на сдружение "Зачатие" през юни?

ще съм признателна за помощта...

# 220
Добро утро.
Относно детските градини, миналата година изкарахме късмет подадохме молба 1 г по рано, и само молба и служебни бележки от работодателите и откриха в Радост в к/с Възраждане откриха 2 групички. Но знам че за тази са предвидили само 1 група а имало мн деца.
Направо безумие. Дано докато дойде време за малката да са по облекчени правилата.

# 221
Всеки ден ви чета с интерес, но досега не съм писала. Искам да похваля и да препоръчам госпожа ФОТЕВА от "Златна рибка" на мамите, които сега записват дечицата. Моята голяма дъщеря вече четвърта година е при тази госпожа и сме изключително доволни от отношението към децата и родителите/ не само към нас, а към всички родители/.
Сега когато рекламирам и я настройвам за учителката в училище, тя ме пита: " Като госпожа Фотева ли ще бъде мила?"
Нямат двор, но това не е голям проблем. Играят под дърветата, т.е. вместо на асфалт, те се въргалят в пръстта и тревата. По екелогично е Peace. За четири години не съм видяла дете да се доближава до оградата на улицата... Госпожите непрекъснато наблюдават децата, докато са навън. Може би ако имат двор са по-спокойни, а тук са нащрек.
Най-големият плюс е Морската градина, взимайки детето започва разходката.
А аз сега се вълнувам от прием в яслата на ул."Републиканска". Дали ще има достатъчно места. Ние сме номер 23.
А мами на бъдещи първолаци в "Славейковото училище" има ли?

# 222
Някой знае ли как става прехвърлянето  на дете от една детска градина в друга? Дъщеря ми ще бъде предучилищна група през следващата учебна година, но искам да я прехвърля в друга ДГ в друг квартал. Дали ще имаме проблеми и какво трябва да направим?

# 223
Мимма, привет  Hug още една комшийка за кафе  Wink

.........Искам да похваля и да препоръчам госпожа ФОТЕВА от "Златна рибка" на мамите, които сега записват дечицата. .......
Peace
и аз затова много се зарадвах вчера, че точно тя ще е .... според мен Госпожите са най-важни ...

Фина, значи може да сме "съученички"  Mr. Green

# 224
Амелия, къде и кога си пиете кафето в махалата? Аз отидох в Морската с бебето, но духаше много и стоях пред нас...

Общи условия

Активация на акаунт