За банани, "млечен път", БУРГАЗлии вече на "Кръстопът"

• 18 797
  • 320
  •   1
Отговори
# 195
Wish, по всяко време може да си промениш адресната регистрация. Прави се или на  гърба на общината.
Ако решиш да си променяш постоянния адрес, трябва да си смениш и личните документи.

Мерси!
И аз така мислех, но не бях сигурна. Веднъж вече съм променяла адресна регистрация точно там, на гърба на общината, но не ме караха да си сменям ЛК. Чудех се дали това е достатъчно, за да приемат детето в градина по район. Не, че района ми по лична карта е кой знае къде - до новата поща! Simple Smile Ама все пак...

Брей таз Златна рибка!!!
Ще ме замислите ей...
Добре де как опазват децата като няма двор?

# 196
А за адресната регистрация - сменяте настоящия адрес, иначе постоянния като си сменяте личната карта. При промяна на постоянен се сменя л.к.

От Златна рибка децата ги водят навътре в морската  Peace Избират си алея с пейки и оттам съм си взимала и детето

# 197
Значи в 5 часа, си вземам суха храна за изпът и бутилка вода и тръгвам на поход из морската да си издиря детето?

Май Гурко и зад България ще си останат фаворити за мен... newsm78

# 198
Права е Амелия  Peace

"ІІ. Прием на деца в яслена и градинска група ползващи предимство преди всички останали деца:

1. Деца на родители с постоянен адрес към прилежаща на детското заведение територия" http://www.burgas.bg/bg/info/index/273

"В чл. 9, ал. 2 от закона за българските документи за самоличност обаче изрично е посочено, че лична карта се подменя задължително и при промяна на постоянния адрес."
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=3196& … 31&id=0001401

# 199
  • Бургас
Не! В 5 си взимаш детето и продължаваш с компания от други деца и майки или на разходка или на чадъра. Ние летата така ги карахме - съчетавахме полезното с приятното  bowuu

# 200
Не! В 5 си взимаш детето и продължаваш с компания от други деца и майки или на разходка или на чадъра. Ние летата така ги карахме - съчетавахме полезното с приятното  bowuu
Абсолютно  Hug
Освен това, алеята ще ти е ясна още в началото - все една и съща  Wink няма да издирваш детето, ще знаеш къде е  Peace

За Лермонтов незнам , ама на Гурко са си на улицата децата, на Вардар също. Какво дишат като играят навън?

# 201
  bouquet

И все пак до тогава има още цяяяла година! Simple Smile
Тъкмо достатъчно време за мен да си сменя ЛК! Simple Smile

# 202
Аз съм с постоянен адрес в Братята, аз съм била във Вълшебство, дори моята г-жа не беше се пенсионирала и ме познава. Но за Митко 3 пъти молби подавах там, и макар, че живеех зад градината - така и без торбички и спонсорство не го приеха. А имаше деца от Изгрев, Славейков,  Г.Езерова, дори и Маринка  Хем, тогава децата бяха много по-малко от сега, раждаемостта беше значително спаднала '97г и малко след нея.  Аз бях с предимство по много точки - живея там, разведена, студентка редовно, работеща на тр.договор  Crossing Arms И пак не стана.
След няколкото подадени молби и последващи разговори вече с директорката, директно я питах - пари ли иска, колко? връзки ли, какви?  - направо да си каже да знам или да пускам жалба в Общината с копие до Инспектората . Тя нещо си глътна езика. Звънна ми след няколко дни, че се освободило място във филиала/бараката... ми мерси, точно там ... А вече бяха взели детето на Рибката... и така 3-4 години се размотавахме по автобусите  Thinking
Преди 3години си регистрирах в общината настоящия адрес, надявам се да върши работа и да съм в района на Рибката сега newsm78

# 203
Брей цял ден вися в тоз форум ...
Абе днес да не сте обявили бойкот на скайп?
Ни Радост, ни Камелия ... оспамих темата да му се невиди ... заради вас!

# 204
  • Бургас
Амелия, ти съвсем ме отчая. Shocked
Да, ама аз като ида да подавам документи в друга градина и ми казват - не сте от тоя район, нямате шансове.
Е, аджеба в моя район /въпросните Братя/ не мога да се вредя /пък дай Боже да мога, ама нямам вуйчо владика/, а в другите не съм им в района, е кво да правя като живея тука....

Да го приемат където щат, ама те никъде не щат. Пък мога ли сега да хукна да подавам документи из всички комплекси.

Съгласна съм, иначе че дишат прахоляка, ама то вече кое остана чисто, пък говорим за Бургас - Нефтозавода. Наистина ли мислите, че в морската въздуха е чист  newsm78
Мойто чаве от как се е родило, живее на Трапезица, който живее в близост до това кръстовище, знае за какво говоря. Има имунитет срещу прахоляка Mr. Green На него това му е естествената среда.   Mr. Green За това при всеки удобен случай сме на високо в планината  Peace

Абе днес да не сте обявили бойкот на скайп?
Ни Радост, ни Камелия ... оспамих темата да му се невиди ... заради вас!

Пиши на мен, аз съм нон-стоп на линия  Joy

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 16:37 от Здравка Желязкова от село Стомана

# 205

Не се отчайвай! Сега може да са променени нещата. Все пак това е било преди поне 8 години, нали?
Моето дете миналата година си го приеха, по район.

# 206
Искам да питам, къде спирате, ако трябва да ходите до Старата поща?!?!
Знаех, че от другата страна на улицата е забранено, около пешеходната са такситата,  преди пешеходната, няма място.
Винаги съм паркирала до пощата, колата на аварийни и аз търча като линейка.
Днес трябваше да се дадат 24лв на паяка, за да не я вдигне.  #Cussing out
Че къде се спира да ми кажете  newsm78

# 207
Отзад, г-жо! Peace

Ками, на Лермонтов двора е в задния двор и хем са заградени, хем си имат люлки и катерушки, хем са в безопасност!

# 208
Не се отчайвай наистина Здравка - тя директорката същата, ама ръководството й различно  Mr. Green пък и Марудета е права  Wink минали са години , има още един етаж ...

Аз от Вардар се отказах този път, защото не мисля, че имам шансове, затова пък на други места подадох документи, дори и в Славейков. Но пак казвам ако я приемат навсякъде, ще я запиша в Рибката, САМО заради Госпожата  Heart Eyes

Шуши, подкупи паяка или официално ти взеха парите  Mr. Green
Има си паркинги. Малко са даже паяците мен ако питаш. Не знам нонстоп ли обикалят, ама колко пари могат да направят... чакам да почнат да вдигат от Славянска, че с количка абсурд да минеш нормално, особено от църквата до стария БСУ. Тез шофьори не разбраха че тротоарите не са паркинг безплатен  Crossing Arms На които не му се дават пари за паркинг ще върви пеша, има и автобуси в тоя град  Mr. Green

# 209
  • Бургас
То оставаше и скайпа да пусна, та никаква да не я свърша цял ден  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт