Ние спим в момента,иначе нищо ново при нас,лек и спорен дне на всички

Днес бях на контролен при мамолог и ми каза, че каналчетата ми изглеждат така все едно не съм раждала, де да беше същото и със самите гърди, ама нейсе
А и вчера това дете ми изкара акъла, нали има задна хрема и все едни храчки мотае из устата, а естествено ги и гълта, а после ги и повръща, та сменям му памперса и тъкмо закопчавам бодито и той върна една доста гъста и лепкава храчка, беше и по гръб естествено и му влезе в носа, горкото дете не можеше да диша, не можеше и да плаче, толкова беше уплашен, аз веднага го вдигнах и го тупах по гръбчето, накрая успя да я издуха през носа, шегувах се, че ще се научи да си духа носа преди кака си (племеницата ми), която е на 3 години и половина почти и още не може, то нали малките уж не могат да духат, ама като не могат да дишат гледайте какво става, аз на момента не бях уплашена, много добре знаех какво правя и го успокоявах, ама после като му мина и се притесних, а пък като си и помисля, ако ме нямаше какво можеше да стане, абе то господ си знае работата, а и детето още от началото спи по гръб, само се върти и си бута подпорите, които му измислям за гръбчето, цял ден го наблюдавах, страх ме беше да отида до другата стая без него, ама слава богу не се е повтаряло
Дърпай сополите с помпата ислагай физ.разтвор, може да пробваш и по 1 капка вит.С.
,ако някоя мам знае със сигурност да каже,но все пак не му давай изчакай и по късно след около половин час я измери пак и тогава ако е повишена .Дано не е нищо обезпокоително 

Ако не бя се обадила щяха да и ги бият още една седмица за да си покрият пътеката 
егати много време ми се струва.а детето едвам диша и на всичкото отгоре вече имаме пъпки и по врата и ушите,вие така ли сте???незнам на вас кой ви взе секрет но тая идиотка дето ни бърка на нас в нослето ми идеше да и врътна един шамар беше супер груба.
егати много време ми се струва.а детето едвам диша и на всичкото отгоре вече имаме пъпки и по врата и ушите,вие така ли сте???незнам на вас кой ви взе секрет но тая идиотка дето ни бърка на нас в нослето ми идеше да и врътна един шамар беше супер груба. 
Заради температурата ни следиха предната седмица три поредни дни и ни пускаха кръвни изследвания.
да са живи и здрави бебчовците и много да слушкат мамите!

Сложиха ни и двете ваксини - ние нали сме по здравна каса - понесе я леко. Поплака докато я боцкаха и след първото събуждане в къщи си порева 1час