На СЕПТЕMВРИйчето играта е да дърпа мама за косата!

• 13 240
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
Оле, Мире! Милите, какво ви се струва с Мони! Бързо да оздравявате и дано да е само варицелата (аз имам идея какво е имала предвид докторката ви, че ви праща на УЗ) Confused
МарияМ, радвам се, че има светлина в тунела. Ти си мъдра и знам, че ще си направиш правилните изводи за вас. А че мъжете карат по-тежка критическа никой не оспорва, ама те не искат да си признаят Joy
Гушки на всички с паднали бебоци! Вчера четох, ама ми беше много криво и затова не писах. Hug
Хамлет бори кашлица и хрема от няколко дни и все не ща да се оплаквам, ама почва леко да ми писва, щото милото се мъчи. Crazy

# 16
  • София
Мире  Praynig Praynig Praynig дано да мине бързо на Монката ... и стига вече  Confused

# 17
Миренце  Hug  айде стига вече с тия болести!Предполагам, че ви праща на ехограф, за да се види точно колко са увеличени черният дроб и далака!Дано бързо оздравеете и безпроблемно да се възстановите!Знаеш, че всички сме до теб и пращаме много позитивна енергия на Монито!  Praynig  Hug

Май май жалко, че не сте успели при Димитрова и аз много я уважавам нея!За бактериалната инфекция взеха ли ви секрет?Дано бързо ви мине!  Hug

# 18
  • софия
Мире... силно те гушкам... и аз нямам какво да кажа... силно, силно те прегръшам и теб и Мони  Hug Hug Hug Hug Hug

имах аз един учител по скулптура, който е много добър хомеопат... говорих с него за хамомила 15 и той ми обясни как да я давам... помагало за избиването на зъбките, облекчавало.. пък ще видим.... дано помогне, че сме доста нервни и най-вече буденето нощем ....

иначе сме добре... всичко е ток и жица,.... днес се надигнах в 7 часа... цялата къща спеше, а аз от кеф, че днес ще е топло и едвам дочаках 10 часа и излязохме.... в 12 се качихме да ядем и айде пак пред блока.... обаче преди малко много много задуха и се прибрахме.. но ако не е вятъра е страхотно времето Simple Smile

# 19
  • София
ЕЕЕЕЕ, Мире.  Hug Sad

# 20
Оффф, бе, Мире  Praynig

# 21
Миренце,   Hug Дано всичко е наред  Praynig Чакаме те с добри вести  Hug Как й е малкото име на тази Алексиева? Мисля, че тя преглежда и в "Детско здраве", но може и да бъркам  newsm78 Ако е същата да знаеш, че е добър специалист  Peace Тя гледа черния дроб на Алекс, че той нали изкара двумесечна кърмаческа жълтеница  Crazy
Дианче, откъсФам ти ушите, че не се обаждаш за разходки  Naughty Пък и не съм те засичала в квартала  newsm78 Ти в първа или във втора част си?

Момичета, кръв от вената ли си взима или от пръстчето? Да мога да се настроя психически  Confused

Нашата драма с неакането приключи с термометър  Sad Имам обаче един въпрос - когато бебетата имат запек винаги ли са твърди изпражненията  newsm78  Защото на Алекс и двата пъти бяха кашести  newsm78 И взех да се замислям дали му стига кърмата. Верно е, че напоследък суче по-често, но пък изглежда доволен и сит. Ох, и аз не знам вече ..  ooooh!
Аз съм с нечовешко главоболие и едва гледам  Sick Отивам да полегна малко до слънчицето, преди да се е събудило  Simple Smile

# 22
Миренце,  Hug Hug Hug

Сонче, кръв - от пръстчето. Споко, някои бебчета дори не разбират, че нещо ги е боднало.

# 23
Момичета безкрайно ви благодаря.Много му се събра на малкото ми момиченце Cry
Соня същата е докторката.
Каза,че всичко е нормални граници,но ако започне да вдига температура,да кашля,да не се храни и общото и състояние да се влоши да и се обадя PraynigИзлишно е да казвам колко е усмихната и добронамерена Мони дори и в момента Heart EyesМилото ми бебче.Няма как да разбера дали я сърби или боли нещо,но ще си я гледам непрекъснато за промяна.Милото ми зайче.
Хората са си го казали,че никое зло не идва само Praynig CryНо защо на тези невинни,крехки душици.............
Отново ви благодаря,знам,че ставам банална вече с тея пусти проблеми,ама ей на не ни подминават пусто му Tired

# 24
Ох, Мире, дано не е нещо сериозно, а шарката да миава леко Praynig

# 25
  • София
Браво за добрите вести, Мире - дано винаги сте си в нормалните граници  Hug. Хайде баба Шарка да минава. И запиши някъде, че е карала варицела, та един ден като бременее и те пита, да я успокоиш да не се притеснява Hug

# 26
Миренце, охх... много ви се събра. Дано само с леко изкарване на шарката да си останете и да ви забравят после болестите!  Sad    Hug    Hug

# 27
и при нас кофти новини. .. Предположенията ми се оказаха верни. Джи има Мораксела катаралис в носа и довечера започва АБ... Sad

# 28
Оффф, Мире, добре че все пак има някакви добри новини. Ееей, каква е тази черна серия, не знам!! Хайде сега леко да минава!  Praynig Hug

Иринии, мила, каръщина братче. Няма какво да се прави. АБ - АБ...да се оправя малката шушонка  Heart Eyes Вярвам ,че организмът й ще се възстанови бързо, нали сте кърмено бебче  Hug

# 29
Петка, Флу

Мире

Общи условия

Активация на акаунт