На СЕПТЕMВРИйчето играта е да дърпа мама за косата!

• 13 241
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
Леле, момичета, едвам успях да ви попрочета, че от снощи  компютърът нещо му става. Дано само пак не се налага да го носим за ремонт, че за 6 месеца, това ще му е 3 път. Ама какво се шашкам, то няма вечни неща, като се повредят тотално, се сменят, аманали всичка е свързано с парички...Аман, вече! Уж не са важни....
Много ми стана мъчно за Симонка на Мирето! Бързичко и леко да преминат тези неща, че много изживя детенцето! Hug
ИриниHug За доброто на бебче е, не се тревожи!
Мариам, една голяма лъвска прегръдка и сила да намериш най- правилното решение!
Момичета, лека и спокойна нощ ви пожелавам!  На всички болнички- бързо оздравяване!
Чсетити месечинки на празнувалите вчера и ако има такива днес!   bouquet

# 46
  • София
Здравейте  Hug
Адашко, съжалявам- Но пък както знаеш, има неща, които не минават сами. Така че е по-малкото зло.  Hug (аз трябва да направя като теб и да пусна секрети и на Ради, и на Павел и съм 99 % сигурна, че и при тях ще изскочи нещо.  Confused)
Мире, Жуже, Дани, Вики, Май-Май, Дианче, Деска 72, бързо да оздравяват дечицата.  Praynig
Дианче, как е Яско след удара? Пезота се отчете, че те са добре, кажи и ти!
Стефина, Дидишонче предложи и няма как да не дойде.  Mr. Green Аз така или иначе почти живея в парка  Joy (май съм там повече, отколкото вкъщи), така че и мен ме брой. Мари и ЕОС също почти обещаха. Абе ще се посъберем. Дано се включат и други мами и бебоци.  Hug

# 47
  • София
Мире  Hug за Монката
Иринии, жалко че така става, но пък важното е че сте го открили
  Hug да минава бързо  Praynig
ама ... много болни бебета  Confused много ми е мъчно така ...
Джули, на вас браво за добрите резултати и от нонсултацията и от пампите  Peace
Дианченце  Hug за хубавата статия! а на твойто мъж се ядосах, да знаеш  Naughty
да ви кажа, ако бях аз, щях да искам да ми го напишат и изведат този абсурд в банката... те явно изобщо не са осчетоводили прихода по картата... ама мъжо е такъв - вика важното е, че дойдоха парите - ама утре може и да не дойдат  Rolling Eyes на ефира не мога да звънна, защото не съм в главната роля  Crossing Arms
отивам да ви дочитам...

# 48
  • софия
е как няма да има среща - ще имааа поне от моя страна и сигурна съм от страна на Иринка Simple Smile

хайде, отивам в страната на сънищата Simple Smile аз нали съм си поспалана, та... все ми се спи..

гушкам всички майчета и бебчета, които имат нужда  Hug

хайде момичета, лека нощ!

# 49
Ами аз тъй като съм без кола сигурно няма да успея да дойда на срещата.... Sad

# 50
Мире  Hug  дано вече премине този период при вас. НАдявам се само с варицелата да е.

Ирини важно, че сте го открили.  Hug ДАно малката, сладка Джи бързо се оправи.

И хайде всички болни бебчет да се оправят. Идв вече пролетта, да изчезват тези вируси и болести  Praynig

КАкво са давали по Чес на МИлен Цветков? Ох ккво ли питам аз, като знам какво се случва в БГ. #2gunfire

Адиктед не се ядосвй мила. И аз много често се питам как може д се случват ткив неща в БГ и то и затова в момента ме виждаш къде съм, колкото и да ми липсва БЪлгария и семейството ми.  Cry

Аз малко да се отчета. Вчера ни сложих третата ваксина. За следващите 6 месеца сме в пауза от ваксините. Голям кеф. Иначе на мама слънцето е 8360г. и 70 см. Движим се по горната крива  Heart Eyes
Тази седмица сме само на пъщърнак. Вчера си разсипа купата и не яде много, ама бях взела друг мрк пюре и беше нещо по-гъсто. Днес си папна добре около 40 гр. ПЕдиатъркат каза да съм въведяла картоф още 1 седмица и после месо  newsm78

Деси, Веч вие давате ли вече месо, че вие сте по-напред?

Тук не намерих пюре със заешко месо. Има пуешко, говеждо и агнешко.

# 51
Петка, аз давам месо вече от една седмица. Купих едно бурканче чисто пилешко месо на ХИП и една трета смесих със зеленчуково. Това му беше прощъпулника в мръвките. Така три дена докато свърши бурканчето и после вече започнах да му купувам месно-зеленчуково пюре.  Мисля, че и пуешко яде вече.

# 52
Ух, прибрах се в 21.45 - за пърив път откакт съм родила. просто ме забавиха, а Джи милата заспала както татко й я къпал  Heart Eyes
Да ви споделя - мацката ни отказва да се захрани. В смисъл хапва по няколко лъжици до 50 г, когато е в настроение и когато АЗ я храня. Бях оставил ана татко й фруктова каша /ориз, ябълки и праскови/. вчера изяде 1/3 от 190г бурканче, а днес е отказала и лъжичката да близне.
Утре почваме антибиотика. Ще го давам 3 дни и пак ще пусна секрет.
дании, често пъти признак за мораксела катаралис е температурата /и сополки/... Казвам го да го имаш предвид
Адаш, няма да съм на линия в понделник. Нали ще водя Спаси и трябва да съм на stand by като ми звъннат да го прибера ако недоволства. \недей до бовиш секретите и дано нямата е бактерии  Hug

Момичета, благодаря за съпричастността  Heart Eyes

# 53
  • София
Ех, пак тревоги с бебоците....  Sad

Мире, за варицелата не се притеснявай- неприятно е, ама ще мине и ще забравите. За далака и черния дроб- надявам се всичко да е в рамките на нормалното! Hug

irinii, гадно, че подозренията ти се потвърдиха..... Sad дано антибиотикът бързо да подейства и най-сетне да ликвидирате гадната хрема!

addicted, май нещо доста станаха случаите на ограбени клиенти на ДСК.... Thinking

Относно парченцата в храната- ами моите деца като бебета не търпяха в началото парченца в храната. И Галина е същата. Лека-полека след осмия месец започнаха да възприемат парченцата по-спокойно, след годинката ядяха храната вече едро надробена. Затова вече не се притеснявам и давам каквото му харесва на детето.

Вече сме 7040 грама и 66 см.  Grinning  Започваме да хапваме месни пюрета, жълтък, кисел и каша.

Днес слънцето добре напече нослето на Галето и сополите почти изчезнаха. Е, вечерта се разсополиви пак, но като че ли не толкова....Разходката определено много добре й подейства.

Дианче, много полезна статия!  Peace Жалко за падането на Яси...Той е добре, нали?

За две седмици временно съм с две деца- синът ми ще кара ваканцията при баба си.  Simple Smile Когато заминат и двамата със сестра си за лятната ваканция, сигурно ще ни е много странно само с едно дете Grinning.

# 54
Петка благодаря ти за хубавата тема  bouquet, Флу, много готино заглавие, ще си снимам окъсаната коса и ще я приложа като доказателство за истинността на заглавието  Laughing.
Ох милички, днес много неприятни работи са ви се случили... Hug
Мирка, ще се оправи твоето пухкаво тумбаче, не унивай  bouquet през колко такива работи ще минем и всеки път като преминем ще заякват децата.
Веч Heart Eyes не можеш да се оплачеш ти, не си от този сорт, но сигурно ти е много мъчно да гледаш мечо пух болен.
 HugГушкам ви и се моля скоро да се похвалиш, че сте здрави и палави  bouquet.
Шейли Heart Eyes много си лаконична- надявам се, че сте здрави и добре.
Ирини  Hug не се плаши от АБ.
Джи ще се справи, всичко ще е наред.
Муцка прости ми миличка, че не те поздравих на време за месечинката на Тамито Heart Eyes.
Кажи ми не беше ли вчера когато ти звънях посред нощ, а ти си раждала, но пък ми се обясни съвсем спокойно де hahaha.
Обичам те и те поздравявам, да ти е здраво детенцето  bouquet!
Суит , много си права Heart Eyes.
Сега да ви кажа нещо хубаво.
Днес ни беше първият ден на кухня.
Ядохме пиле- фрикасе и на Йоси много му хареса, а аз излязох с приятелка, ходихме на кафе, дишнах въздух, а той се наспа в количката на припек и си изяде натурално вигантола:).
Видях как пролетта настъпва, слънцето ме галеше топло, миришеше ми на трева, въпреки панелките и сивото ми се стори, че кипи живот, нов и свеж.
Утре ще водя децата в парка, да усетят пристигането на пролетта.
Дано и вие имате чудесен ден, а ние вече станахме на 7 месеца...

# 55
Момичета, счупих се от рев... Гледах едно много приятно филмче - Marley and me.  За любителите на кучетата и пълните къщи Simple Smile  Женска му работа  Cry  Мъжът ми заспа преди средата на филма, оффф... А аз го догледах, поревах си и сега отивам да видя Данчо как спи  Heart Eyes и да се хоризонтирам и аз, че след 2 часа...ще има будене за папане Simple Smile
Ехх, живот, живот...любов, любов... Simple Smile

Целувки и лека нощ специално на болните бебоци и техните майчета   bouquet

# 56
  • София
Честита месечинка, Мариям  Hug /едно писмо съм ти приготвила от 4 дни, ама още ти е пълна кутиятя  Heart Eyes/
също и на ИВА, EMA, МАРИАН, НИЯ, КРУМ   bouquet
много здраве и радост на бебоците и семействата ви!
Мона, вече свалям филнчето, че и аз имам нужда  Peace а! я прати марката на машината за хляб да разгледам, та по повод на здравословното хранене, ако някоя мама си пече сама хляб в машина да сподели мнение.
Стефи и аз мисля да го поизчакаш още малко Васко  Hug нека е спокоен като папка, за да усети вкуса и да запомни с радост събитието.

# 57
Хелоуууууу, лейдис !

Хайде, ставайте, че кое време стана вече
Ето ви нещичко за старт на деня  и за НЕкафеджиите, които си падат по здравословните нещица
Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много

# 58
Добро утро,
момичета тръгваме, ще  се включа утре сутрин от българска земя.

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 08:36 от BAE

# 59
Добро утро мами Grinning
Честити месеченки на всички бебчовци newsm51 Живи здрави и много щастливи да бъдат Heart Eyes
Днес усещам че форума ще е празен, първо защото е събота и второ и денят го дават топъл  и слънчев, само за разходки Flutter
Мире пишете как сте днес Hug Hug Hug
Лек ден на всички Peace

Общи условия

Активация на акаунт