На СЕПТЕMВРИйчето играта е да дърпа мама за косата!

• 13 241
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ех, Ина, както винаги си заредена с много хумор и енергия! Party

Едно бързо записче. Ще ходим с дъщеря ми на рожден ден, а Галето ще гледа татко си Joy.

Мариям, на патеричка честита месечинка на Йоси!

Честити месечинки на каките и батковците сред нашите бебоци:

ИВА на мама MY NAME
EMA на мама Stryper 
МАРИАН на мама Рени Димитрова   
НИЯ на мама Tusha 
КРУМ
на мама polinakoleva

# 61
Добрютро момичета!
хайде с по едно ванилово лате да ви прикоткам
При нас нощта бе нормална - в закачена позиция.
Адиктче, ние ядем само приготвен в къщи хляб. И въобще, след машината за кафе, машината за хляб ми е най-любимият кухненски уред. Хлябът е пухкав и здравословен, а цялата къща мирише... ммм... както искам да си спомнят децата ми, че е миришела родната им къща  Heart Eyes Понякога я зареждам вечер и на сутринта се будим от аромата на топъл хляб...  Simple Smile  Имам много изпитани рецепти за всичко, а миналия ден направих най-вкусната домашна лютеница. /има програма за конфитюри  Peace/ Иначе моята марка е някаква "куча" - немска Клатроник от ТСМ. Доволна съм. Подарък ми е, но ако аз си купувах, бих взела на Мулинекс или Тефал.

Мариям, на патеричка честита месечинка на Йоси!

Честити месечинки на каките и батковците сред нашите бебоци:

ИВА на мама MY NAME
EMA на мама Stryper 
МАРИАН на мама Рени Димитрова  
НИЯ на мама Tusha 
КРУМ
на мама polinakoleva
  bigdance2 Tada  ura

# 62
  • dobrich
Добро утро красиви мамчета и още по-красиви бебочета!
Тази нашата септемврийска тема е с най-красивите бебета от всички във форума, а и мамите и те никак не лъжат.
Двамата с Крум редовно четем и стискаме палци всички бебнца да оздравеят  newsm17че времето навън вече започва да става разкошно за  1stroller
Ние вече си имаме зъбче а и днес ставаме вече на 7месеца и затова ще почерпим мамите с кафе  food010  food010 и  newsm38 .
Честити месечинки на ЕМА, МАРИАН, НИЯ и нашата приятелка ИВА. Дано всички да са живи и здрави и да радват с красивите си усмивки мама и тате.
Вчера ходихме на консултация и отчета е 76см и 9.600кг. Вече ядем всичко без кис.мляко и прясно мляко- всичко друго сме го въвели. Успех на всички мами със захранването и не се притеснявайте че на бебко нещо не му харесва просто му го предложете на следващия ден отново и можеби тогава ще му се услади.
(ако знаех как става да сложа цяла снимка щях да почерпя с торта но някой трябва да ми каже ама друг път)

Някой ако може да ми прати паролата за албума да вкараме някоя снимка и ние.
Хубав ден на всички и бързо шетайте и изкарвайте децата че пролетта чука на вратата  Nature Sunny  Nature Sunny

# 63
Добро утро Едно кафенце,и нещо за захлебване Heart Eyes
Ние имахме дълга и кошмарна нощ.Монче явно доста я сърбеше и почти не спа,а милото жално приплакваше.Сега пъпките са двойно повече,но се надявам скоро да отшумят.  PraynigНякой знае ли с какво мога да ги мажа???
Навън е толкова хубаво времето,а за жалост ние ще стоим у дома Tired
Хубав ден на всички.И дано днес дечицата ни са по-здрави Praynig

# 64
ДУ от една измъчена мама  Tired

Накратко да разкажа през какво минахме - понеделник следобяд пристигнахме в Плевен и ни приеха в детската хирургия на Окръжна болница, половин час след което ни прегледа един дежурен доктор и потвърди диагнозата и ни каза, че ще има операция. На мен ми стана много мъчно за бебо, но някак вече се бях примирила, че няма друг избор. Топчето, което бях напипала беше с много големи размери и не ми се вярваше някак да мине само с някакви медикаменти. Казаха ми да не го храня и да не му давам вода след 1 часа през ноща, някак удържа фронта без храна, естествено разнасяйки го на ръце, и в 9 ч. ни свалиха в операционната, от там го пое една сестра и аз зачаках, мина много бързо след около 15 мин. ми го донесоха  Sad Миличкия много плачкаше, още не излязъл съвсем от упойката, рева цял час след това, много плака горкинкото. Сложихме му една свещичка за обезболяване и след малко гушене заспа. Чак в 12 на обяд ми разрешиха да го нахраня. Душицата му беше пресъхнала устата  Sad След като се събуди вече нещата бяха по-добре, отново стана весел много се смееше и стана любимеца на сестрите в болницата  Heart Eyes Следващите няколко дни го болеше само при промивките на раната, в която имаше дренаж, и горе-долу нещата бяха добре. Сега е със свален дренаж, вчера ни изписахме и сме си вкъщи вече.  Party
Условията в болницата бяха повече от лоши, спах с него на единично легло 4 нощи, напаво гърба ми е схванат, хлебарките ни лазеха, в банята нямаше душ, да не говоря, че отделението уж детско, а пълно с всякакви болни-възрастни, докато миех дупето на бебето на чешмата, до мен се бръсне някакъв мъж и така.....Иначе отвън болницата е санирана.... ooooh! Абе мина. Моля се само да не се повтаря, тъй като ми казаха, че има такава вероятност и сега ще съм на тръни....

Сега чакам раната да се затвори, дано е по-скоро  Praynig Веч на нас ни се размина АБ, не са му вливали никакви лекарства  Party

Благодаря на всички за милите думи и, че сте ни мислили  Hug

Четох по диагонал, сега се връщам да видя какво сте натворили  Crazy Дано да няма и други болни бебенца Praynig Praynig Praynig

# 65
Добро утро мамчеата!
И нашата нощ беше спокойна!
Днес и при нас се очертава хубаво времето и ще има разходки!
Мире пиши как е Монито?
Приатен ден милички!
Току що милото ми каза, че ще ходим в Созопол на разходка!За любителките на Созопол ще има снимки!

п.п.Мире в моята книжка пишеше, че не трябва да се къпе докато не преминат пъпчиците!Нека опитните мами да кажат дали е така!А за мазане незнам ще погледна пак, но педи не ти ли изписа нещо?Спокоен ден!

Jesuse_Nelly  добре че е минало!Надявам се повече да не ви се появява!

# 66
Миренце, незнам дали има разлика в третирането на варицелата между малки и големи хора, но ще ти кажа аз с какво се мазах, нали ми е още прясно. С ментолов спирт и после с цинкова паста. От ментола се охлажда и не сърби толкова, а цинковата паста помага за по-бързото завяхване на пъпчоците. Всяка пъпка ще хване коричка отгоре и после те ще паднат и готово, Мон ще е като нова.
А за къпането - абсолютно не, тя Жужа е писала.

# 67
Джизъс, надявах се да се включиш. Ужасяващо звучи описанието  на болницата. Тежко е било и за майчиното ти сърце  Hug Радвам се, че всичко отмина и се моля повече да не се повтаря!
Жу, почти благородно ти завидях за разходката до Созопол.
Инко, кАжи нещо свежо, душко. Какви ще ги творите днес?
миренце, а температура имате ли? Знам, че когато спре повишаването на Т, до 24 часа излизат всички пъпки. За третирането - и аз знам, че не бива никаква вода!
Полина, честито ви зъбче  Hug

Джинджи още  няма зъби. Разходихме Бушидо и сега двамата спят в градината, а аз започвам с обичайния съботен слугинаж  Simple Smile

# 68
  • София
Здравейте!

Мерси за препоръките за захранването.
Дианченце-честито второ зъбче.Васко  до скоро искаше да яде от нашата храна и се сърдеше като не му  давахме и много сладко отваряше устенца и си изяжзаше всичко дето му натикаме-най-вече варени и задушени картофи.Прост не знам какво му стана. Thinking
Хесус Нели -радвам се,че при Вас всичко е минало благополучно.
Адиктед-аман от измами #2gunfire
Мире с ментолов спирт се мажат и никакво къпане.А май можеше и с Пентанол шпрей за бързо завяхване.
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ЙОСИФ-на патерица.
ЧЕСТИТА 7-МА МЕСЕЧИНКА НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС-да са живи и здрави за радост на мама и тате.
Полина-честито зъбче и месечинка.

# 69
Здравейте слънчеви момичета   bouquet
Днес празнуват Боян, Боянка, Бойко, Бойка, Албена. Не се сетих за някой от нашите редици, но ако има, да се чувства поздравен   bouquet
Честити месечинки на порасналите сладурковци  Hug
Ирини, дано бързо се оправи Джинджи след АБ  Hug
Джизъс радвам се, че всичко е зад гърба ти  Hug
Мирко, днес ще се разхождаме във вашия парк. Много ми се щеше да се видим, но нищо - другия път  Simple Smile Важно е сега Монката да се оправи Simple Smile Много да я нацелуваш  Hug
И аз ставам да пошетам малко, че на обяд ще дойде една дружка да ме вземе с нейната кола и да се поразходим малко  Wink
Аз най-вероятно за понеделник няма да имам кола Sad Писна ми вече от тая трошка!  Дидишонче,  ти ли беше казала, че се придвижваш с такси?  newsm78 На коя фирма звъниш? Не се сърдят шофьорите?
Аз пробвах само веднъж с такси. На отиване беше много лесно, но на връщане ми отне половин час да спра такси  ooooh! Някои спираха, но като виждаха количката и ми казваха, че нямат място в багажника  #2gunfire Беше ужасно! И затова се чудя дали да рискувам втори път  Thinking

# 70
  • Пловдив
Добро ви утро на всички,слънцето се е показало и грее право в душата ми Crazy хаха,пролетно ми е.
При нас всичко е наред/чукам на дърво/ .Джезъс хубаво че е минало страшното и вече сте по-добре,а за условията в отделението...нямам думи,страхотия.
Мирка,мажи Монито с ментолов спирт/много облекчава/и с антисептична пудра Топоцин.Не я затопляй да не се изпотява,че сърбежа се усилва,а също и дрешките трябва да са по широчки и от ест.материи-коприна,памук,лен.Изрежи ноктенцата ниско
Жужа,завижзам ти за разходката до Созопол,а онази книга наистина е мн.интересна/Гризела Зомер/
Честито на порасналите!!!!

# 71
Благодаря на всички за съветите.Аз няма да я къпа.Знам си урока.Ще я мажа милата дано я облекчи,че мрънка и чеше тиквичка в де що намери #CrazyАз я държа само по боди и боси крачета,че да не и е жега много.Температура нямаме и слава Богу PraynigТака като нямаме не мога да разбера кога е минал пиковия момент.
Соня хубаво щеше да е да се видим ама ей на
Жуже искам и аз в Созопол.Евентуално за Великден ще го видя Flutter
Джизъс добре,че всичко е минало
Честити месечинки и зъбчета на всички.

# 72
  • София
Джисъз, много мъчно ми стана като те четох  Cry - в Индия сигурно е по-нормално  #Cussing out браво че сте се прибрали  Hug
Иринии, аз не знаех че може и конфитюри да се правят и лютенициии - супер! а сега видях, че може и багети за сандвичи на Любо!!! и Мона говореше за Мулинекс  Peace
изчезваме на разходка
 Hug

# 73
Адикт, ето какво прочетох тук http://craftsgifts.wordpress.com/2008/08/26/%D0%BC%D0%B0%D1%88%D … 0%BB%D1%8F%D0%B1/ за машината за хляб. Но този модел като го търсех в Техно маркет е 290лв  Shocked , а е много зарибяващ -оххх, не е лесно  Laughing
А ето и връзка към последната тема за машина за хляб в нашия форум - "машина за хляб 15-та част"  hahaha Joy http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379179.0
Сигурно и там има мнооого полезни съвети, които биха послужили за избора на машина, ама.... пусто кога да чете човек и от къде да започне  Tired

Джизъс, добре завърнали се! Като прочетох за условията се....брррррр...втресох! Не знам, излишно е да коментира човек направо. Да нагушкаш веселия Велин и от нас с Данчо  Heart Eyes

# 74
Добър ден дами Simple Smile
Бае, лек път и те чакаме Simple Smile
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!
Мона и аз ще го потърся този филм. Аз снощи плаках на  Месец Любов, даваха го по нова  Hug
Благодаря на Лимонова и Иринии и Мирката за кафенцето   bouquet
Нели  Hug
Соня, може да опиташ на връщане от срещата пак да си извикаш такси от същата фирма, за да предупредиш, че си с количка и да ти пратя нормална кола  Peace
Линка заспа за обедната си дрямка и после... навъъън на слънчицеее
Хубав ден момичета  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт