На СЕПТЕMВРИйчето играта е да дърпа мама за косата!

• 13 241
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
мерси, ирини, хич ме няма.
пуснала съм поста при септември 2006  ooooh!
хемтем изперках.

Не съм ви забравила, но муза нямам,
а как да имам такава, като здраве в нашата къща няма.
Но вяра имам.

Мире, дръж се, Мире, ще дойдат по-добри дни.

Мариам, кураж за вас. всичко ще се нареди.

Ирини, не се коси.
все пак с появата на пеницилина се е удължил човешкия живот.
И аз се биех в гърдите, че АБ не сме приемали,
ама на виж к'во стана.
Веднъж в годината няма да навреди.

След леко накашляне във вторник,
посетихме лекуващата лекарка на Борис.
Това за мен е невероятен специалист,
каквито са малкото в Бургас.
Бургазлийки визирам Димирова.
Според нея всичко беше ок, чисти гърди,
предположи че задна хрема дразни.
Вечерта обаче почна повече да накашля,
още на следващия ден я посетихме и промяната беше голяма.
Диагноза обструкция или бронхиолит.
Сега приема вентолин.
Според нея обаче най-вероятно се касае и аз алергия, по-точно АБКМ.
Спирам млечните продукти.
Ирини и Борис почти не е захранен.
Има дни в които поема по 30-40 гр. на обяд зелечуково пюре,
май повечето дни са така.
Запазих му интервю при хомеопата ни.

Сега съм в търсене на инхалатор.
Това за мен е много важна придобивка.
До дни трябва да го имам.
Ето детски вариант, макар че ще се ползва от цялото семейство.
http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350138621945

Стефан и той мина кашлица, но я борим с хомеопатия.

Бъдете здрави.

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 21:41 от Анe

# 76
Хелоу! Поздрав:

Започнах да мия дупето на дребния в една кофа пълна догоре с вода и той много се кефи и шляпа вътре, е като видях тази снимка и ми стана страшно смешно  Grinning
Мона и аз мисля да го смъкна тоя филм. Онзи ден пък гледах Булченски войни.
Честити ви месечинки и зъбчета!
Данетчо няма още зъби и от 2 дена отказва всякаква твърда храна. Не, че досега е ял много  newsm78 Ще направим почивка 2-3 дена, пък да видим после. Но много бавно ни върви захранването.
Какви са тези торти хлябове, страшни сте!   bouquet  Аз почти не готвя, особено напоследък.
Ядем зелена салата с риба тон и разни аламинути.
ПРИЯТНИ РАЗХОДКИ ДНЕС!
Аз ще работя днес пък дребния ще го разхожда баба. Но пък вчера се разходихме чудесно. Пролетта е страшно нещо, много зарежда.

# 77
Здравейте, милички!
Аз вчера не писах, че нещо ми беше криво.
Мариям, честита месечинка на малкия сладък Йосиф! Да бъде здрав и винаги усмихнат. Сигурна съм, че интервенцията ще мине успешно и малкият бързо ще се възстанови. А за мъжа ти съм много щастлива, че се е върнал у дома. Дано никога повече да не ти поднася такива неприятни изживявания и лошото да остане назад. Ако можеш отвори отново сърцето си за него. Прости му и не се измъчвай със съмнения и недоверие. Трудно е да живееш с някого, на когото не вярваш. Нека любовта да отвори сърцето ти за него - за мъжа на децата ти. Приеми, че е бил слаб, допуснал е грешка и те е наранил, но сега е до теб, обича те и ще закриля семейството ви винаги.
Ох, малката плаче Sad

# 78
Добър ден!
В къщи е изчистено,изпрано и що годе подредено!
Нашата температура маи е била от зъби,защото вчера нищо нямаша.
А днес какво време е на вън,а моето дете заспа.Не е спала в къщи толкова с месеци.... Joy
Абе откачена работа като е студено да мръзна на вън ,а като ми се излиза тя спи Heart Eyes
Ане аиде дано сте здравички вече Hug
Мирка много ви се насъбра,дано това е за последно. Hug
Честито месечинки на всички!
Ирини и хляб ли правиш направо ще се гръмна вече.Как успяваш незнам?Евала!  chef
Отивам да и смеся броколите с картофчето,че ще се сабуди усверипяла от глад!

# 79
Jesuse_Nelly, голямо преживяване е било, но се радвам че сте си вкъщи сега и всичко е минало. Бързо възстановяване пожелавам на малкият.

Иринии, какъв хляб правиш в машината? Имам си аз една, но нещо не ме кефи хляба който се получава и съм я изоставила.

Честити месечинки!

Щерките бяха на рожден ден при едни близки приятели и мъжот и аз (и бебо разбира се) си направихме една толкова приятна разходка...скокнахме до едно азиатско магазинче и накупихме разни нови неща, след това бутилка винце по път наобратно докато си сърбахме някакво кокосово сокче. А времето чудно.

# 80
  • София
Видях, че продължавате да ме ласкаете с комплименти за снимките! Благодаря ви! Не са като на Веч и Шейлито, но все пак  Embarassed и на мен ми се прииска да имаме хубавки!

Сега един въпрос пресни или стари картофи са по-добре за пюренцата на Тео?

Връщам се да чета че съм изпуснала 5 страници!

# 81
Мдааа... време беше да забавим темпото на изписване на темите ни, т.е. време му беше на хубавото време!
Джинджи изкара целия ден в двора - на люлката, на одеалце в тревата и сладък сън в количката. Аз пък най-поселе засадих една част от приготвените ми за градината цветя - няклко корена ароматни рози, босилек, разсад за тагетис, петунии ... Имам за садене още лавандула, мента, салвия, копър, 2 люляка, 1 лешник и разни летни цветенца  Grinning Много ме разтоварва чопкането на земята.

Sheila, не знам акви са предпочитанията ти за хляб, но в машината можеш да правиш какъвто обичаш и бял пухкав с меки кори и пълнозърнест, ако щеш даже с оризово, грахам, ръжено браешно с добавяне на семена и сушени зеленчуци. Важно е да се спазят няколко основни правила:
1. продуктите по възможност да са на стайна температура
2. Да се спазят пропорциите с абсолютна точност
3. Да се спазят правилата за последователно поставяне на продуктите в машината /обикновено както са изписани в рецептата, но ако нещата са разбъкани най-общо: 1. Вода/Мляко - течност 2. Яйца 3. Мазнина.4 в единия край солта, а в другия захарта 5. Пресятото брашно, което да покрие течността 6. в кладенче в брашнто се изсипва маята/ Ако спазиш тези правила и брашното и маята са ти качествени няма как да не стане. Машината работи, а ти обираш овациите, хаха... стават и страхотни теста за пици, багти, козунак... Ето една рецепта, която става много добре
Хляб с ементал на  Amarena 

320 мл вода
400 г пшенично брашно тип 550 /аз слагам бяло каквото имам/
2 ч. л. сол
1 ч. л. захар
50 г Ементал (при мен настърган кашкавал)
2 с. л. масло (аз го разтопих и го прибавих към  водата, заедно с настъргания кашкавал)
1 ч. л.  чесън на прах
1 ситно нарязана скилидка чесън
1 ч. л. млян черен пипер /аз не слагам/
1.5 ч. л. суха мая (1 пакетче)

програма- нормален и бял хляб

Добър апетит!

# 82
Ние изкарахме един бюююююююютифул ден  Laughing Laughing Laughing Цял ден бяхме в морската градина, прибрахме се по обед само за половин час да нахраня дреб и айде пак. Видяхме се с приятели, седяхме на капаните на морето, беб така ме зарадва, когато спа цели 2 часа и половина следобед.
За финал в пощата имах известие, че имам ларедутско колетче и пратих Петър да ходи да го прибере. Дреб вече е обзаведен с две палтенца за другата зима, щото той какъвто е ситнеж, сега са му големи. Мдаааа.....
А да, и днес една камара независещи един от друг хора ми казаха, че съм била отслабнала и аз като надух перките..... фук фук фук  Joy Joy Joy
Тъй, отивам да храня Точката с каша. До после, лейдис....

# 83
Здравейте, милички!
Ние с мъжо сега отиваме на кръчма в стария град и оставяме малката на свекитата да я банят Simple Smile, хранят и приспиват. Днес те се грижиха изцяло за нея, а ние бяхме на ресторант и дълга разходка. Само двамата. Много беше хубаво, даже намазах една жълта роза за подарък.
Ирини, дано бързо й мине на Джинджи! И днешното слънчице да е прогонило сополките  :hug

# 84
Радвам се zа хубавото ви време.
Петка, аz давам месо от около.. не zнам, десетина дни. Ама zа това време съм дала всичко на всичко две бурканчета. Купено, zа сега не съм правила с месо в къщи. И аz не видях zаешко, а търсих. Също след много търсене установих, че няма пюре слива, или дори такова, в което да се съдържа поне малко сливи  newsm78 . Така ли е, или просто аz съм много zле и не ги намирам? Странно ми е да не се предлага иzобщо..
Ирини, верно това е "куча марка", ама моето впечатление е, че са доста сполучливи. Имахме такава микровълнова, скоро я махнахме, просто беше мноого остаряла. Иначе си работеше екстра. И веднъж раzклонителят, на който бяха включени zаедно с хладилника, направи късо. Хладилникът иzгоря, микровълновата си остана zдрава  Crazy
Флу, лекинко ти zавидях..
Малката от днес седи в столче zа хранене. Като я сложих първия път, гледаше, все едно беше покорила Еверест  Joy

# 85
Совичке, ХИП-аджийците имат пюре от синя слива. А заешко има на фирмата Овко. Нек`ви полски, пюрето носи нежното название "Фин заек с ......" забравих с какво беше.

# 86
Ехоу здравейте...  Mr. Green
Джизъс, добре че сте се завърнали вече у дома. Ужасно е било преживяването, но добре че е минало вече... Бързо възстановяване и никакви проблеми за в бъдеще пожелавам!
Мире, и на вас бързо оздравяване! И  на Бобо на Ане също... Деска72 и на вашият Бобо....  Praynig

Тука днес беше мммммм лято. Ходихме си на любимото ми село на мъжа ми, Дария игра с братовчедка си, то не беше пищене, подскачане и смях. Накрая се скараха за една играчка  Laughing  нашто се сърди като му вземеш играчката, с която си играе  Mr. Green
Разходихме дребната из село, пих кафенце, видях се с приятелчета, ммммм суперско беше!   Nature Sunny

# 87
Снимката на бебетата в кофите е страхотна!
Това вместо запис, за да мога да ви изчета довечера. Радвам се, че сте имали прекрасен ден. И аз много се радвам на хубавото време. Дано скоро изчезне снегът и студа!

# 88
Инка, а стига бе  Shocked . Тука такова (слива) нЕма. Почти съм сигурна, 100 пъти търсих. Ама как пък е въzможно, като е все ХИПП, неzивисимо дали е тука или там? Май пак трябва да се ровя.. А zа Овко, може, но тука ги няма..
Честити ви дрешки  Wink
Диде, май все тая zа кртофите, то гледай, ако можеш да не са купени, а иначе.. Ама в същност, май стари е по добре. Защото пресните са някак по воднисти, те принципно се zадушават.. Де да zнам де, това е моята логика..
Ане, zабравих днес. Пак zначи сте болни.. Кофти работа, много често.. А Вентолина е добро, след като и малката иzкара един бронхит вече, помолих сестра ми да ми донесе да си го имам от БГ. Тука няма такъв препарат, а аz съм си доволна от него, много пъти Крис го е пил и винаги го е спасявал от антибиотик. Може да има нещо от сорта, но аz не го zнам, тоест.

# 89
Инка, Сова скоро гледах точно сайтовете на хип в различните страни и всичко е различни някъде има едни продукти, където другаде ги няма и обратното, препоръчителните месеци също са различни за еднакви храни!

Момичета снимки няма, защото бяхме забравили фотоапарата...писна ми да го забравям...и времето в Созопол беше кофти мнооого вятър!Нямаше нищо общо с времето Бургас - пооне 4-5градуса разлика имаше!

Общи условия

Активация на акаунт