На СЕПТЕMВРИйчето играта е да дърпа мама за косата!

• 13 240
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
Абе и аz да си кажа zа тия хреми, че отдавана се каня.. Що такава паника бе, хора, с тия секрети? Споко, не е толкова страшно.. Аz не съм доктор верно, ама и повечето от нас не са.. Да не говорим, че когато Крис ми беше малък, дори не бях чувала какво е това да му пусна сама секрет. Т.е. никога не сме лекували хрема с АБ, zа което съм благодарна на докторката, мисля че никак недолюбва АБ(Сонче, Дианченце). А повярвайте, имал е zловещи хреми, понякога неминаващи месец. И често отити, zа които обаче АБ е пил и още как. Ама не им треперете толкоz на хремите (освен ако не са наистина мноого дълги, с гадни zелени сополи, което е приzнак на инфекция или подути лимфни въzли, което пак е приzнак на същото). Досдни са, гадни са наистина, но то си личи, ако преминат в нещо по_сложно. Никой не ангажирам, така мисля просто  Peace

Деско, хубаво е, че споделяш мнение. Всеки има право!  Hug Но да ти кажа и аз моето. Не мисля, че взимането на секрет от носа е втелясване. Това е единственият начин, по който може да се установи има ли бактерии или няма, защото понякога наглед една фантомна хрема, която след 3 дни физ.разтвор и виброцил изчезва /а след 7 отново се появява/ може да е повод за много по-сериозни усложнения /както се оказа при Спаси/, а също така  може да спести излишно и неефективно тъпчене на лекарства. Не е нормално целосезонно детето да е на капки, нали? Задържалата се по-дълго време в носа Мораксела води именно до синузит ,възпаление на среднто ухо /отит/, а понякога и до пневмония. Ако един носен секрет може да ми спести такъв тип усложнение и многократно лечение на уши и сополи, то си мисля, че е по-добре да се направи.  Peace

Мона, като начинаещ сладкар отново ти препоръчвам бисквитената торта, която препоръчах на Бора. Само че след ред бисквити, ред крем, слагай и ред банани  Simple Smile

днес цял ден се занимавам с документи, банки и нотариуси... та май ще пропусна дългите разкази.
Целувки за всички и особено за Сми на Инката  Heart Eyes

# 286
  • жителство на место
беба28 и Ива се събуди преди 3 дни с жълта глава. Изумих се!!! Момичетата ми казаха, че това са крусти. И аз си мислих, че на 7 месеца вече е късно за такива неща, но не би. Намазах ги един час преди банята с олио на бюбхен и след банята с гребенчето й ги поизстъргах. На другия ден нямаше нищо по главичката и все още няма. Така че не се трвожи- изчисти ги от главичката на Макси.  Аз да ви питам те заразни ли са тези крусти и от какво се провокират?

# 287
Ирини   Hug . Имах предвид, че имаше често отити(примерно два, че и три пъти годишно понякога), ходихме на УНГ, че и на алерголог zа това. Но във въzрастта до към четири или пет годинки имам чувството, че беше хремав преz месец. Таман се оправеше и ааайде наново. Особено като тръгна на градина (дано Спаси го пропусне, нищо че там вече е трудно), докато се адаптира. Там беше чудо. Та zатова каzвам.. Но пък от друга страна ти пишеш zа мнооого продължителна хрема пр Спаси, това май съм го пропуснала някъде  Blush . Много ясно, че ако не минава.. Точно това и имах предвид там, по_нагоре, че ако има нещо обеzпокояващо, обикновено си личи  Peace Ти явно си zасякла такова обеzпокоително нещо.
Исках само да кажа, че няма нужда да се пускат секрети zа всяка хрема, zащото при децата(а и въобще) хремите са досадни и понякога доста упорити. Те по принцип са си такива де.. Но пак си мисля, че усложнение има обикновено, ако секретите са гъсти, към zелени и.. да не описвам. Така беше каzала въпросната УНГ от Военна болница, при която ходехме. И то не всеки път, когато са такива..
Абе всеки си поzнава детето, както и носа му  Wink
Как е Спаси днес? Между другото втория и третия ден често са по_тежки от първия, zащото децата се освестяват и вече zнаят какво ги чака.. Първия ден обикновено са zаблудени, горките.. Сетих се, че вчера беше писала, че той мислел, че е в детски клуб. Истина е и това zа следващия понеделник. Дано му харесва.
Крусти и Ана Мари има. Ама си ги има от малка. Хич нищо не съм ги правила.. Ич не ми се клепа с маzнотии по главата, да ви кажа. Ще видя, на брат й не съм ги пипала, иzчеzнаха си. Ама не помня кога точно, също и толкова ли бяха, по малко ли  Thinking Та може и да ми се наложи, но ще почакам още zа сега.

# 288

Общи условия

Активация на акаунт