Ирини , не лекува времето, така е. Само се надявам да намерят нужните им сили.

Радвам се че Спаси е харесал мястото и обстановката. Дано продължава така.
Мариям, стискам палци за утре.
Ама първо вчера в 2:30 чувам аз че Тео се удря в леглото и върти насам натам. Ставам да го оправя и дам биба...както му я сложих, все едно почнах да го душа...отвори едни очи..ГРАМ въздух не може да си поеме през носа, толкова сополи и запушен! Айде едно пъсканееее, въртенеее, паааач, сълзиии, помпи за сополиии...
ОХ! Мъка!
Поне му отпушихме нослето и заспа. После сутринта става, викам си ето сега на срещата в парка ще го напече 20 градусовото слънце дето каза вчера синоптичката....дърпам пердетата
гледам едно смачкано небе...ей настроението ми още повече се смарангяса. Накърмихме се, облякохме си и айде в лабораторияата Кандиларов за секрет от носа (резултати четвъртък). Прибрахме се, дойде кумата ми на гости, спретнах обеда пиле с морков и картоф, изпапа цяалата чиня Тео бебе и заспа сладко в люлката. И хоп звъни телефона Асето да ме дрзани!!!!
"ние сме в ЮП" вика...."много сме и ни е много готино!!" ....еейййй че ме хвана ядЪ и бесЪ на мен си и на мързела си! Ама нъц! Тео се събуди в 16:00 и отидахме с кумата да вземем дъщеря й от яслата, после тук в кварталаната НОВА градинка, после до магазин за пюрета (месни и плодови, зеленчуците сама си ги приготовлявам
), тъкмо влизаме във входа и татко ни си идва от работа, айде още 40 мин на вън, та изкарахме 3 часа и половина....АМА ПУСТО, МНОГО МЕ Е ЯД ЗА СРЕЩАТА !!!!
Тази вечер същото положение със сополките....в 20:30 кърминг, заспа и след 40 мин айде пак давене в сополи и не може да дише....процедурта аот снощи се повтори и за сега си спинка...дано не го тормози нослето през нощта.

Бързо да се оправяте!
А за този Великден смятам да се пробвам с козунаци и то заради Дидка 
Нали това беше повода за запознанството ни
Чела съм ,че и вкусът може да се промени(по-солен),но Асето да се изкаже!
Да му мине бързичко на Тео! Нали и Галето е хремава сега, на нея много й помага, когато излизаме навън. Носът й се отпушва и определено секретите намаляват. Така че дано да идват хубави дни, да сте повече време извън затворени помещения! 

Пу-пу! 

Но като че ли и тя започна да издържа малко по-дълго, преди да се размрънка за вечерното ядене и сън.
! Излязохме трите момичета (аз, Зори и Галето
) и си направихме много хубава разходка. Добре че си отиде зимата! 
Момичетата са ти дали много добри съвети.
Най-вече гледай да не се обезводниш!

:Инче,ела ме събуди свежарски

. Така нещата си дойдоха просто по местата. Все пак телефонут звъни в 7. В неделя също много рано се събудиха ( в почивните дни е задължително ранното ставане). Чуваха се викове от стаята "Тате, ела!". Положението следното: Оги застанал на колене и се клати в неговото легло, ама ще го изкърти чак, и се хили като ряпа. Виктор се изправил в своето, скача като побъркан, и съвсем сериозно се опитва да го продъни. Коментарът му "Тате, виж Вики как скача и Оги смее се" 
Аз си мисля, че нашата каква е дива, ще фърга пясък навсякъде по хората, ще трябва да си търсим самотен остров, да не пречим
много ми е терсене,ама няма как.Промяната почти не ни се отрази,но и ние си лягаме доста късно-22.30.

Памперс (или гащи), тениска (задължително), шапка и под чадъра.

Щом се разводнява толкова при стопляне на водна баня с кърма, не е ли по-добре да се топли само кърмата, пък кашата да се добавя после?
Така пробвали ли сте?
Може ако искате да си направим албумче за Великден и ще кача снимки. Но не знам как да направя албумчето. Ако на някое мамче му се занимава 
и още не сме сложили хепатитната ваксина