Здравейте!!!
Неди страхотен аватар! Малката Никол е голям сладур! Пу-пу!
При нас днес е мрачно и сме си вкъщи. Имаме нужда от почивка след вчерашното разходка /от10,30 до 19,15/

Да споделя моят опит с вземането на урина. За тези профилактични изследвания не е необходима стерилна урина!!!След многото неуспешни опити с колекторите, моята кръстница ме посъветва да сложа една марличка в памперса и после да я изстискам в шишенцето. Само така успях иначе беше мисия невъзможна.
Да се отчета и аз с първото ни падане от леглото. днес рано сутринта я взех при нас и в съня си се въртеше и падна на пода. Почти не усети какво стана. Изплака два пъти, гушнах я и пак заспа сладко.
В последно време не иска да яде зеленчуково пюре. Нито от кухнята нито купешко нито моите. Дано да е някакъв период и да отмине бързо.

Но трябва да се стрягам, че след 2 седмици ще имам рожденничка.
И аз не мога да повярвам,че мина толкова време от раждането на бебчо.
за споделения опит за вземането на пико.Ние следващия път трябва да носим на доки и не ми стига акъла как ще вземем проба.
и задължително да разкажеш

И витамин С от ампула харесваме, днес реших да си разделя една ампула с Пипа, ама като дойде моя ред, тя така ме погледна (като кучето до масата, когато вечеряме), че и дадох и останалата част