Ненаситна пак е Октомврийската ламя - денонощно вряца гладна тя

• 10 944
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
Писах, писах и Интернета спря! Сега наново.
Здравейте!!!
Неди страхотен аватар! Малката Никол е голям сладур! Пу-пу!
При нас днес е мрачно и сме си вкъщи. Имаме нужда от почивка след вчерашното разходка /от10,30 до 19,15/  Blush
Да споделя моят опит с вземането на урина. За тези профилактични изследвания не е необходима стерилна урина!!!След многото неуспешни опити с колекторите, моята кръстница ме посъветва да сложа една марличка в памперса и после да я изстискам в шишенцето. Само така успях иначе беше мисия невъзможна.
Да се отчета и аз с първото ни падане от леглото. днес рано сутринта я взех при нас и в съня си се въртеше и падна на пода. Почти не усети какво стана. Изплака два пъти, гушнах я и пак заспа сладко.
В последно време не иска да яде зеленчуково пюре. Нито от кухнята нито купешко нито моите. Дано да е някакъв период и да отмине бързо.

# 226
  • Варна
Олеле, и аз нямам време да ви чета и да пиша и ще става все по-зле, защото почваме строеж на къща и това ще ме погълне доста като ангажимент.
За пликчетата за урина да ви кажа, щото вече съм много пекана.Покрай тия бактерии в урината на Дани, станах спец и съм взимала урина повече от 20 пъти досега. Първо продават два вида пликчета найлонови. Не купувайте тия дето имат дунапренче.Въпреки че са с по-голям отвор, урина никога не остава в тях и никога не може да вземете такава. Има други пликчета, без дунапрен, с тях е перфектно,щото лепнат много здраво. Другия номер е да вземате урина направо в шишенце,веднага като станат бебчовците сутринта.Тогава пикаят обикновенно веднага,след цяла нощ стискане.

# 227
  • София
Благодаря за отговорите за съобщението от НОИ!  Peace

Пликчетата за събиране на урина са 2 вида-за момчета и за момичета. Но пак е много трудно. Другия вариант е  да се сложи памук в пампата и после да се изстиска съдържанието.

Бързо оздравяване на болните-малки и големи.

Аз от днес бях решила да почвам с пролетното почистване, но цял ден хойкам. май това ми е първоаприлската шега-че ще изчистя къщата Wink Но трябва да се стрягам, че след 2 седмици ще имам рожденничка.

# 228
Неде Никол е супер ще я искаме за снаха да знаеш Hug
Аз да се похваля - утре с малчо в 12 сме на плуване после ще разправям как е.
А днес цял ден на вън от12 до 17 а уж щеше да е лошо времето и ужасс цял ден не мога да намеря памперс-бански в аптеката ме гледат кат натровени и се опитват да ме убедят че такова нещо няма.Обаче аз инат и в17 без 15 най-накрая намерих урааа Joy

# 229
Здравейте мацки!

Почерпете се за нашата половин годинка!  newsm38 И аз не мога да повярвам,че мина толкова време от раждането на бебчо.

Разглобих се от разходки тия дни-хем Вики да спи,хем аз да слабея.Ама нито едното ,нито другото се случва за съжаление.

Благодаря на Пуки и Рени    bouquet за споделения опит за вземането на пико.Ние следващия път трябва да носим на доки и не ми стига акъла как ще вземем проба.

Мая,Деним,Дани и Виктор,бързо оздравяване!То в това ненормално време е нормално да се вихрят вируси.

Нинче,суперска е количката  Peace

Фльор  Hug

# 230
А днес цял ден на вън от12 до 17 а уж щеше да е лошо времето и ужасс цял ден не мога да намеря памперс-бански в аптеката ме гледат кат натровени и се опитват да ме убедят че такова нещо няма.Обаче аз инат и в17 без 15 най-накрая намерих урааа Joy

Къде ще ходите? Аз не разполагам с кола в момента и за това отлагам басеина, а вече от 1месец си имаме памперс-бански. Ама какъв ми е мерак да ходим да плуваме, чак ти завиждам  newsm61 и задължително да разкажеш  newsm51

# 231
  • Бургас
Добър вечер и от нас Hug
Много в благодарим за комплиметите Blush
Но сме заети и сърцето ни е за Алекс на Адинката Blush

Честита 1/2 годинка на
прекрасната Йони на Невидимчето Hug
сладката Али на Еличка Heart Eyes
синеокия пич Вики на Мис Hug
сладура Ники на Ели78 Heart Eyes

Денимче Ива е прелест,но ти си знаеш Grinning
Ама и ти си се разхубавила Пу-Пу Hug

Цвети добре завърнали се Hug
Разсмя ме с историята с роклите Grinning
Ефи ще я правим певица щом от сега ти пее Hug

Пате ми кучо по-толям от Алекс Grinning
и ще му наръпам голото дупе да знаеш Wink

Мананче той Цици готов сам да яде Hug

Тинти добре че нищо ви няма,
но всички ще минем през това Hug

Катеее казвай плуувахте ли и как беше,
че ми е любопитно Grinning

И сега да споделая и за нашата борба дза събиране на ПИШ Grinning
Та след неуспешна проба с колекторчето и лигена
събрахме нужното количиство със обикновена пазарска тобричка Joy
Опишкахме цялото легло,но пък целта е постигнат.
Отидохме да я занесем и кръв от пръстчето и взеха-
поплака,ама малко и всичко ни е ОК-вече съм спокойна за дреболинката Grinning
После похойкахме и се прибрахме в 18,30ч-хихихих
Днес опитахме Подово пюренце на Сънвал,който са на стекче по 4бр.
Хапнафме "Банан с ябълка" и едно /100гр/не ни стигна
хапна още едно-мамина лакомийка Grinning
И са много на сметка-стекчето е 1,05лв,
а са и БИО и 100% плод-и мноооого вкусни Wink
Утре ще и купя и "Круша и Ябълка" и другите модели Grinning
Взех и "Млечна каша -Ванилия" на Гачев-
утре ще я хапнем и ще кажа впечматления Peace

Засега спирам пасле пак Hug

# 232
Неди, с това деколте Никол ще събори целия мъжки бебешки Бургас, запоти ми очилата тая снимка  Embarassed  Wink

И честито на всички бебчовци, които днес празнуват

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 20:37 от fleur bleue

# 233
  • Бургас
Фльор Hug

Ето нещо да се посмеете

http://video.data.bg/18/бебета/15697/бебета_голям_смях

# 234
  • София

и аз искаам, отдавна чета темата за плуването на бебета, ама не съм се организирала, бански трябва да си купя и за мен, но се стягам вече и ще намирам начин да ходя до там....а тренирахте ли преди това у вас или направо в басейна  newsm78

# 235
# 236
  • Велико Търново
Пуки, това за стискането при нас не важи, винаги е тежък памперса сутрин след сън  Laughing

Да ви питам - в какво положение са бебоците докато ги храните. Ние сме си установили един начин, който ми е доста удобен, ама ще е до време - сядам по турски и слагам Преслава да си легне. Така главичката и е леко повдигната.

И аз съм болна, ама май е само истинка. Вчера бях много зле, едвам ходех, а бяхме сами с бебоната, ама днес вече е малко по-добре положението.

# 237
  • Велико Търново
Забравих на TSV да пиша - ние пък толкова се кефим на сокчето от ябълка, че си го изпиваме до капка Simple Smile И витамин С от ампула харесваме, днес реших да си разделя една ампула с Пипа, ама като дойде моя ред, тя така ме погледна (като кучето до масата, когато вечеряме), че и дадох и останалата част Simple Smile

# 238
Добро утро!Наспана и раннобудна съм пак hahaha Joy

Мимисофия, ЧРД! Не се кахъри, че вече си с една година по-голяма. Защото вече си и с една година по-красива, по-умна и по-привлекателна! Продължавай с тази скорост!

# 239
Добро утро
Деа е на сироп и капки защото кашля Confused
Ние вчера излезнахме в 10 сутринта и се прибрахме в 7 вечерта може да ни дадете приза за скитня на месеца  Joy hahaha Joy
МИМИ ЧРД ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ДА СИ ОБИЧАНА ЖЕНА И МАЙКА И ДА ТЕ СЛУШАТ МЪЖЕТЕ ТИ   LaughingА НА МИРО СЕСТРИЧКА  Wink

Общи условия

Активация на акаунт